-
KelThuz - 11-23-2005
KubusPuchatek napisał(a):Prymityw . Zero pojecia o muzyce
moge zaraz zrobic wywod na parenascie zdan, dlaczego ManowaR to nie muzyka dla żenujących kurwi spod znaku metal-polo
Cytat:Nadajesz sie tylko do zaorania w trybie natychmiastowym knypie .
dobra, już wiem że jest to prowokacja

I tak mam cie na czarnej liscie, wiec bedzie kill gdy nadejdzie czas...
Cytat:Faktycznie,czysta ,heteroseksualna moc ,zero jakiekolwiek pedalstwa...co widać za zamieszczonych obrazkach:
ten jak myli muzykę z imagem. oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką! HAIL&KILL!
-
KubusPuchatek - 11-23-2005
LOL .
Cytat:moge zaraz zrobic wywod na parenascie zdan, dlaczego ManowaR to nie muzyka dla żenujących kurwi spod znaku metal-polo
Zacznijmy od tego biaczu , ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba, czy tak to ciezko pojaz twoim ograniczonym rozumem ?
Cytat:I tak mam cie na czarnej liscie, wiec bedzie kill gdy nadejdzie czas...
Hehe ... sorki ale ja wyrazilem tylko wlasna opinie , a nie jakies malo heteroseksualne bluzgi ktore wystapily w twojej wypowiedzi , wiec nie wiem kto tu sie bardziej nadaje do zaorania przez moderatorow .
A to , ze masz swoja jakastam liste to nie swiadczy dobrze o stanie twojej psychiki .
Cytat:oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką!
Rotfl'n'lol . To juz w ogole totalna zenada . Gdybys byl chociaz w malutkim stopniu obietkwynym to ta dyskusja wygladalaby zupelnie inaczej .
![[Obrazek: hjghjghjghj0nz.jpg]](http://img490.imageshack.us/img490/63/hjghjghjghj0nz.jpg)
Skoro taki image to dla ciebie czysta heteroseksualna moc to boje sie wiedziec jak ty sie ubierasz .
Zaorac , nie inaczej .
-
hegemon88 - 11-23-2005
KubusPuchatek napisał(a):ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba,
No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach. A co do fotek to ekipa z Manowar walczy o prawdziwy metal to i wizerunek musza miec odpowiednio TRVE.
-
Wars - 11-23-2005
hegemon88 napisał(a):KubusPuchatek napisał(a):ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba,
No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach.
Ale zauważ, że rozmowa tylko między zagorzałymi fanami Manowar, przerodziłaby się w orgię, a to chyba też nie o to chodzi..

hock:
-
RamzeS - 11-23-2005
KelThuz napisał(a):ten jak myli muzykę z imagem. oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką! HAIL&KILL!
Pedalski (aż do bólu) image kompatybilny z niepedalską muzyką?Hm....
-
Cytat:No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach.
Sorki , ale chyba zdanie na ten temat tez moge wyrazic . A ze "nie przepadam" to nie znaczy ze nie lubie , ale wole inne rodzaje muzyki , ale metalu tez moge posluchac . Chodzi o to ze nie lubie tego konkretnego zespolu wiec wypowiadam sie o nim w temacie - to chyba normalne ...
-
Ambivalent - 11-23-2005
KubusPuchatek napisał(a):Szczerze mówiąc nie bardzo lubie ten zespół . Ot można sobie od czasu do czasu posluchac byle nie za czesto . Potem zaczynaja byc wtórni i nudni . Zreszta nie wiem dlaczego darzy sie ich jakims tam "kvltem" , przeciez to zwykly zespol z jeszcze zwyklejszym wokalem (dla mnie bardzo slaby) .
Ale moze mowie tak dlatego , bo nie bardzo lubie taki rodzaj muzyki . Badz co badz dla mnie nie wiecej niz 4,5 / 10 .
Nic dziwnego ,ze nie rozumiesz ich kultu skoro heavy metal z najwyzszej polki nazywasz nudnym. Jesli muzka Manowar jest dla Ciebie wtorna to od razu mowisz tak o calym heavy. Nie lubisz Manowar = nie lubisz heavy metalu.
Powiedz mi jeszcze na jakiej podstawie oceniasz ,ze Adams jest bardzo slabym wokalista ?
-
Cytat:Powiedz mi jeszcze na jakiej podstawie oceniasz ,ze Adams jest bardzo slabym wokalista ?
Na takiej ze nie podoba mi sie jego glos , to chyba logiczne ?
Cytat:Nic dziwnego ,ze nie rozumiesz ich kultu skoro heavy metal z najwyzszej polki nazywasz nudnym. Jesli muzka Manowar jest dla Ciebie wtorna to od razu mowisz tak o calym heavy. Nie lubisz Manowar = nie lubisz heavy metalu.
Wole inne ciekawsze zespoly z tego gatunku . Judas Priest zmiata Manowar z powierzchni ziemi , takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni .
A zreszta zauwazylem ze Ci pseudo-fani Manowar maja jakiegos fiola na punkcie bycia "trve" itd. Toz to zenada. Zgrywaja jakis wojownikow ze wsi pieprzac przy tym jakieg glupoty , a kazdy komu sie nie podoba ultra heteroseksualna muza Manowar to gej . Mam nadzieje ze niewszyscy to tacy fanatycy jezeli chodzi o ten zespol .
-
Ambivalent - 11-23-2005
Cytat:Na takiej ze nie podoba mi sie jego glos , to chyba logiczne ?
Wlasnie nie ma w tym logiki. Mozesz napisac ,ze nie podoba Ci sie barwa glosu, maniera itp. ale nazywanie go slabym wokalista to ROTFL.
Cytat:Wole inne ciekawsze zespoly z tego gatunku . Judas Priest zmiata Manowar z powierzchni ziemi , takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni .
Czyli nie jest z Toba az tak zle. Szkoda ,ze nie dostrzegasz piekna ich muzyki. Tak to jest niestety ,albo sie ich kocha albo nienawidzi
-
Cytat:Czyli nie jest z Toba az tak zle. Szkoda ,ze nie dostrzegasz piekna ich muzyki. Tak to jest niestety ,albo sie ich kocha albo nienawidzi
Ze mna nie bylo nigdy zle . Zle jest z psychicznymi fanami Manowara .
Cytat:Wlasnie nie ma w tym logiki. Mozesz napisac ,ze nie podoba Ci sie barwa glosu, maniera itp. ale nazywanie go slabym wokalista to ROTFL.
A wlasnie dlatego , ze niepodoba mi sie jego barwa i mnie odrzuca stwierdzam ze jest wedlug mnie slabym wokalista . O to mi chodzi .
-
Ambivalent - 11-23-2005
Cytat:Mam nadzieje ze niewszyscy to tacy fanatycy jezeli chodzi o ten zespol .
nie wszyscy sa tacy, choc przyznam ,ze jest to niezla zabawa
Cytat:A wlasnie dlatego , ze niepodoba mi sie jego barwa i mnie odrzuca stwierdzam ze jest wedlug mnie slabym wokalista . O to mi chodzi .
I to jest wlasnie ROTFL
-
Cytat:I to jest wlasnie ROTFL
Jak kto woli
-
Ambivalent - 11-23-2005
KubusPuchatek napisał(a):Cytat:I to jest wlasnie ROTFL
Jak kto woli 
Chodzilo mi o to ,ze barwa glosu jest kewstia subiektywna i nie daje dobrych, popartych obiektywnymi kryteriami wnioskow. Czlowiek z tym sie rodzi i ciezko jest cos zmienic w tym kierunku. Wokaliste ocenia sie na podstawie skali, dobrej emisji glosu, dykcji, umiejetnego ukazania emocji podczas spiewu itd.
To tyle
-
Ehh .. powinienes jeszcze dodac intonacje (czyli popularnie mowiac "falszowanie czy nie"

) bo to w sumie tez baardzo wazne

. Ale to nie moja wina ze jego glos mnie poprostu odrzuca . Pozatym paskudnie spiewa "gorki" .
-
hegemon88 - 11-23-2005
KubusPuchatek napisał(a):Chodzi o to ze nie lubie tego konkretnego zespolu wiec wypowiadam sie o nim w temacie
Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.
Nie inaczej!