Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Rumian - 08-05-2005

czlowieku daj juz spobie spokoj i nie prowokuj mnie dalej takie txty jak te twoje moze kazdy wymyslic idz poczytaj sobie posty w dzialach heavy/power/thrash i black/death moze zmadrzejesz

- Sol - 08-05-2005

LOL...

- HateRox - 08-05-2005

Ja uwazam ze Slipknot jest spoko. Jesli ktos jest innego zdania to okej. Ja np. nie lubie Iron mAIDEN I co?? mam sie z nim klucic???

- Scully - 08-05-2005

nie, chyba, że nie lubisz ManOwaR!

- HateRox - 08-05-2005

nie lubie niczego oprocz tego co lubie ;P

- Slipknotka - 08-05-2005

No to znowu ja mam prosbe nie klocmy sie PROSZE. Bo to juz robi sie nudne jak ktos nie lubi Slipknota to ok jego sprawa i nie wiem po co sie wyzywac przez to nie nie osiagniemy.

- ReTuRn - 08-05-2005

Kurwa jego w dupę jebana chuj mać, nie wyrobię do jebanej kurwy nędzy.

Większego chuju jebany nie miałeś avatara? Wypierdolić kurwia...

- HateRox - 08-05-2005

co jest?! zniwiarz ci sie nie podoba? 8)

- Rumian - 08-05-2005

jemu chyba chodzi o wielkosc tego avatara a nie o to co on przedstawia

- ReTuRn - 08-05-2005

Wcześmiej było taki duze cholerstwo. Nie jesteś śmieszny, knypie.

- Prisca - 08-06-2005

Skoro tak się sprawa ma, to zamykam.

Nie ma postów na temat, to nie ma tematu.

Groźby, skargi na PM.

- Scarlet - 04-19-2008

Więc ja do tematu powróce. Lubie Slipknota. Szczególnie za vermilion, według mnie ich najlepszy kawałek

- Szkot91 - 04-19-2008

Nie wiem co wiekszosc chce od Slipknota. Zajebisty zespół i tyle, a szczególnie dlatego ze łączy w sobie wiele gatunków. Kopie dupe i to bardzo przyjemnie(szczególnie piosenka "Sic!") Laughing

- Ghost_82 - 04-19-2008

Dla mnie może nie są jacyś genialni, ale mają pare kawałków które lubie posłuchać. No i musze przyznać, że mają zajebistego perkusiste. Zajebiście napierdziela, no i chyba ma najlepszą maske z nich wszystkich Wink

- slipknot0887 - 11-03-2008

Co prawda jest to jak widzę przedawniony temat,ale co do kwestii Slipknot'a,mnie tylko wkurza,że tak wielką rzesze fanów mają wśród nastolatków,ale czy Metallica,której nie cierpię i muzyka która nie przedstawia żadnej wartości ma mniej fanów w wieku od 12 lat wzwyż? Jednak szanuję ten zespół za to,że byli prekursorami nowych brzmień,de facto Urlich czy jak mu tam grał swego czasu w sposób,który był nie do pomyślenia.A Slipknot,kolejna płyta i kolejny sukces,rozwijają się i dla mnie są genialni,mają wszystko to czego szukam w muzyce,pasję,energie,spokój,dojrzałość,szaleństwo to jest według mnie kwintesencja świetnej kapeli i muzyki.Czy mam rację???W swoim mniemaniu?Tak,ale nie zamykam się tylko na ten zespół,więc proszę nie wyciągać zbyt pochopnych wniosków w związku z moją wypowiedzią,pozdrawiam prawdziwe Larwy i fanów innych zespołów z wyrazami szacunku i uznania oraz bez obrazy.

P.S. Slipknot w moim odczuciu jest najlepszy,ale 21 lat to zbyt mały okres w historii by móc docenić takie potęgi jak Metallica czy Led Zeppelin (Zeppelini to klasyk),a może nie? Sami odpowiedzcie na to pytanie.

2 P.S. O gustach się nie dyskutuje,pozdrawiam Laughing 8) Crying or Very Sad