Forum Rockmetalshop
Ulubiony uzytkownik - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Ulubiony uzytkownik (/thread-ulubiony-uzytkownik)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- Ambivalent - 11-13-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Scully napisał(a):Ale to nie wystarczy, by poderwać Necriego <;

No co ty,wystarczy by laska miala powyzej 20 i juz chce mi sie ją pukać.<;

oczywiscie, wyglad sie nie liczy musie miec tylko fajny... CHARAKTER Wink

- Scully - 11-13-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Scully napisał(a):Ale to nie wystarczy, by poderwać Necriego <;

No co ty,wystarczy by laska miala powyzej 20 i juz chce mi sie ją pukać.<;
Ależ tak naprawdę jestem już na piątym roku studiów. <;
[Obrazek: mad.gif] [Obrazek: icon_rolleyes.gif]
[Obrazek: icon_lol.gif]

- Dance Of Death - 11-13-2005

Szanowny Pan Necro Desecrator napisał(a):No to sie sytuacja wyklarowała,moim ,,ulubionym" uzytkownikiem jest Vomitor! Osobnik z podziwu godną konsekwencją robi z siebie idiotę niemal w każdym poscie,rozpaczliwie siląc sie na wysublimowane słownictwo oraz wybujałą składnię,nagminnie uzywajac słów ,których znaczenia nie zna(pomijajac fakt ,ze nie potrafi ich poprawnie napisac<;wlasciwie, to jeszcze nie natrafiłem na ani jeden jego post, ktorego czytajac nie odczuwałbym bólu zębów.Zapamietaj sobie panie Vomitor ,ze jestes głupszy niz myslisz.

Nareszcie ktoś napisał krótkiego i treściwego posta opisującego Vomitora Laughing Necro - CHWAŁA CI ZA TO HEH 8)

- Krzychun - 11-13-2005

Jaki by nie był Vomitor ty jestes głupszy.

Krzychun napisał(a):Jaki by nie był Vomitor ty jestes głupszy.

popatrz lepiej na własny zapatrzony charakter a dowiesz sie, ze mylisz sie... a poza tym nie znasz mnie wiec twoja opinia nie ma dla mnie zadnej wartosci. jak to pieknie spiewało LP - mniej niż zero heh Laughing

- Ambivalent - 11-13-2005

najlepiej zamknijcie sie obaj

Ambivalent napisał(a):najlepiej zamknijcie sie obaj

ja sie nie zacząłem dopierdalać ! to ta małpa krzychun heh Laughing

- Vomitor - 11-13-2005

Zatem czuję się zobowiązanym podjąć "polemikę" wywołaną głosem pana Necro, a wywołującą taką radość na twarzach forumowych miernot, którym swą wyższość miałem okazję już niejednokrotnie udowodnić na drodze racjonalnej, obarczonej logiczną argumentacją dyskusji. No to lecimy.

Necro Desecrator napisał(a):No to sie sytuacja wyklarowała,moim ,,ulubionym" uzytkownikiem jest Vomitor! Osobnik z podziwu godną konsekwencją robi z siebie idiotę niemal w każdym poscie,

Przykłady, argumenty albo zaoraj siebie, swoją starą i swojego psa. Co więcej, na podstawie kilkunastu przykładów Twoich wypowiedzi mógłbym skonstruować podobną tezę tylko po co? Bo odnoszę wrażenie, że obaj traktujemy to forum humorystycznie.

Cytat:rozpaczliwie siląc sie na wysublimowane słownictwo oraz wybujałą składnię

Mój drogi, może się powtórzę, bo dane było mi już o tym kilkanaście razy wspominać na tym forum ale... dla każdego punktem odniesienia w ocenie drugiego człowieka, swoistym pryzmatem jest jego własna osoba. Dla mnie konsstruowanie mych wypowiedzi jest czymś samym w sobie naturanym, nie potrzebuję się w nich "silić" na cokolwiek.

Cytat:nagminnie uzywajac słów ,których znaczenia nie zna

W zakresie słownictwa - używam zwrotów jaknajbardziej dla mnie zrozumiałych. Uzasadnij albo zastosuj wobec twojego starego, twojej starej i psa procedurę opisaną powyżej.

Cytat:(pomijajac fakt ,ze nie potrafi ich poprawnie napisac<Wink

Sprawdziłem mą poprzednią wypowiedź i faktycznie, przytrafiło mi się tam kilka literówkek: "pseudiinteletualistka" zamiast pseudointelektualistka, tudzież "egazaltowana" zamiast egzaltowana, do których to literówek w zupełności się przyznaję, przytrafiły mi się. Warto jednak zwrócić uwagę na fakt, że kilkunastu kretynów wcześniej czytając me słowa ich nie zauważyło, z drugiej strony zastanawiający jest fakt Twego dowalania się właśnie do całokształtu budowy i stylu mych wypowiedzi bez jakiejkolwiek ingerencji w ich część merytoryczną... widać nie było się do czego innego przyczepić skoro zniżyć się musiałeś do czynu wytykania mi literówek, będącego swoistym samopogrążeniem się w jakiejkowliek dyskusji świadczącym o braku innych argumentów...

Cytat:;wlasciwie, to jeszcze nie natrafiłem na ani jeden jego post, ktorego czytajac nie odczuwałbym bólu zębów.

dyćta nie mieta dentysty u was?

Cytat:Zapamietaj sobie panie Vomitor ,ze jestes głupszy niz myslisz.

Słowa kończące twą wypowiedź można tłumaczyć jako " to co powyżej to tania prowokacja", nie inaczej. Zatem jeśli liczyłeś, że mnie wkurwisz, to się mój drogi pomyliłeś. Niemniej jednak trzeba przyznać, że prowokacja ta, nazywając rzeczy po imieniu, wywołała jeden jak najbardziej pozytywny skutek jakim było ujawnienie się kilkunastu forumowych miernot. Powszechny poklask jaki po słowach pod mym adresem nastąpił stanowi niezwykle wymierną w swej żałości ilustrację zachowania miernowatego przeciętniaka charakteryzującą.

- Scully - 11-13-2005

Wypadasz z gry, facet. Oni wolą Necra. <;

- Wars - 11-13-2005

Scully napisał(a):Wypadasz z gry, facet. Oni wolą Necra. <;
Ja wole Vomitora Wink

- Scully - 11-13-2005

deathmatch, ale Necro z gołą klatą <;

- Vomitor - 11-13-2005

Tyle, że o to by ktokolwiek "wolał" tutaj mnie w żadym wypadku nie zabiegam. Patrz ekskurs dotyczący oceny drugiego człowieka i idź skanować.

- Wars - 11-13-2005

Czekamy tylko, aż ktoś założy temat z ankietą Wink

- Vomitor - 11-13-2005

Jeszcze do scully:

Ci "oni" to między innym także ty chciałbym zauważyć. Zatem zaoraj się.

ciekawe ile vomitor pisał powyzszego posta - najpierw zabrał sie zapisanie na brudno Laughing wzią kartke A4, zaznaczył marginesy i zaczął przepisywac cytaty Laughing nastepnie zabrał sie za konstruowanie zdań. Bo zakończeniu prototypu zabrał sie za sprawdzanie interpunckji i stylu. Po zakonczeniu tych kosmetyków wzią sie za przepisywanie kartki i wklepanie go do postu Laughing. jednakże ten trud zdał sie na nic, bo ci co mieli włąsne zdanie beda je miec nadal i nie zmienią go z powodu twoich znakomicie przedstawionych argumentów...