Forum Rockmetalshop
WOODSTOCK2005 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: WOODSTOCK2005 (/thread-woodstock2005)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- Tomash - 10-04-2005

Tak, ale chodzi mi o to że Ci ludzie sprawiają wrażenie jakby tam przyszli za karę, zero zainteresowania wystepem. A co do tych gwiazd to faktycznie jest patologia, i nie chodzi mi tu o popularność kapeli, ale o styl... nie na darmo na With full force na końcu grają kapele takie jak Motorhead, który rozrusza nawet bardzo zmęczoną publikę... Podobny problem był na łudstoku w 2003. Killing Joke zagrali fenomenalny koncert, ale naprawdę były problemy żeby dotrwać do końca - o 3 w nocy po całym dniu występów nie najlepiej odbiera się taką muzykę.

- Vomitor - 10-04-2005

Tomash napisał(a):Tak, ale chodzi mi o to że Ci ludzie sprawiają wrażenie jakby tam przyszli za karę, zero zainteresowania wystepem.

No dobrze, zgadzam się też mnie to wkurwia. Weź jednak pod uwagę dosyć szeroki wachlarz gatunków oferowanych nam na Metalmanii, ciężko wymagać by na każdym koncercie dochodziło do zbiorowej onanizacji... Inna sprawa to czas trwania imprezy. Co do "gwiazd" nie będę się wypowiadał, bo wszystko co mógłbym powiedzieć zostało już nadmienione wcześniej. Na kredkach miałem już kac-humor i nieźle się bekę z daniego kręciło Laughing Laughing do momentu aż zasłem.... Big Grin

W kwestii koncertu Napalm Death należałoby jeszcze uczcić ofiary młynowe - kumpel poprzestawiana noga w kolanie, ktoś tam jeszcze - potracone zęby... Angry

- Malina_Filth - 10-04-2005

Vomitor napisał(a):Zaraz, zaraz.. czyli rozumiem, że na łutstok nie szkoda Ci wywalic kasy, też prawdopodobnie oscylującej gdzieś w granicach kwoty 120 zł, a na Metalamnię szkoda? Idąc zatem Twym tokiem rozumowania mógłbym pokusić się o idotyczne stwierdzenie, że na łutstok też jeżdżą burżuje.... Z tego co wiem to na Metalmanii występowały więcej niż dwie formacje, a zważywszy na fakt, że na ostatniej sprzedawano alko to i zabawa była przednia. Sam będąc na Metalmanii jako osoba ledwo co wiążąca jeden koniec z drugim bynajmniej za burżuja się nie uważam, a co do normalności... to jest ona rzeczą względną.
Yeah right- zgadzam się - sprzedawano alko, ale nie oficjalnie i nie na taka skalę jak na Woodstocku...Raczej w szarej strefie...Ja się dostosovałam do kumpeli, a ona wcześniej ćpała leki, których nie mogła łączyć z alko, więc chodziłam trzeźva...119 zl za wjazdóve plus bilety pociagove plus picie i jedzenie daje około 200zł...jeżdzi burżujstvo na maxa, ale nie tylko , ja i kumpelka ledvo ciągniemy , ale przyjechałyśmy...

- RamzeS - 10-04-2005

Cytat: Yeah right- zgadzam się - sprzedawano alko, ale nie oficjalnie i nie na taka skalę jak na Woodstocku...Raczej w szarej strefie...Ja się dostosovałam do kumpeli, a ona wcześniej ćpała leki, których nie mogła łączyć z alko, więc chodziłam trzeźva...119 zl za wjazdóve plus bilety pociagove plus picie i jedzenie daje około 200zł...jeżdzi burżujstvo na maxa, ale nie tylko , ja i kumpelka ledvo ciągniemy , ale przyjechałyśmy...

Bredzisz.Piwo sprzedawano oficjalnie a nie w zadnej szarej strefie.A że nie na taką skalę,to chocby dlatego ze mniej ludzi.

Mi się nie chciało szukać nawet tej meliny pod Spodkiem czy gdzieś tam, gdzie to sprzedavali ...Mniej piva bo mniej ludzi?? Raczej żeby burd nie było...

R_amze_S napisał(a):Bredzisz.Piwo sprzedawano oficjalnie a nie w zadnej szarej strefie.A że nie na taką skalę,to chocby dlatego ze mniej ludzi.

- RamzeS - 10-04-2005

Malina_Filth napisał(a):Mi się nie chciało szukać nawet tej meliny pod Spodkiem czy gdzieś tam, gdzie to sprzedavali ...Mniej piva bo mniej ludzi?? Raczej żeby burd nie było...

Skąd wiesz ze melina skoro nie byłas?A poza tym nie trzeba było szukac,ochroniarze sami pokazywali nieuświadomionym co i gdzie.A piwa mniej ,bo i knajpa miala ograniczoną pojemnośc co do ilosci osób mogacych do niej wejsc.W ogóle odnosze wrazenie ze przyjazd na metalmanie jest dla ciebie udręką,więc na przyszlosc nie katuj sie i nie przyjeżdzaj,wal na łudstok i tam zawieraj nowe znajomosci po pijanemu.Amen

- Vomitor - 10-04-2005

R_amze_S napisał(a):wal na łudstok i tam zawieraj nowe znajomosci po pijanemu.

Gdyby nie moje jedne ostrzeżenie ująłbym te "zawieranie znajomości" w innych słowach Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Malina Filth napisał(a):Mniej piva bo mniej ludzi?? Raczej żeby burd nie było...

Skwituję to jednym słowem jakże przeobfitym i przebogatym w treści mianowicie: ROTFL

- RamzeS - 10-04-2005

Vomitor napisał(a):

Gdyby nie moje jedne ostrzeżenie ująłbym te "zawieranie znajomości" w innych słowach
Napisałbyś: rżnij sie tam z kazdym poznanym po pijaku gosciem??[Obrazek: chytry.GIF]

- Vomitor - 10-04-2005

R_amze_S napisał(a):
Vomitor napisał(a):

Gdyby nie moje jedne ostrzeżenie ująłbym te "zawieranie znajomości" w innych słowach
Napisałbyś: rżnij sie tam z kazdym poznanym po pijaku gosciem??[Obrazek: chytry.GIF]

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Dla mnie słowo melina ma zabarwienie jak najbardziej pozytyvne...Udręką??? Słaba empatia jest u ciebie jak widać.. Już genialny Dani Filth spravił, że nie było to dla mnie 25 godzin Sodomy na 2 scenach ..Dla mnie poprostu Metalmania2005 blado wypadła przy Woodstocku, nie rozpisuję się o dobrych momentach ze Spodka, bo mnie kto jeszcze skojarzy np. ktoś kto mnie podniósł na koncercie i 3mał na swoim karku przez pewna liczbę utworów... Za dobre rady i nakazy wielkie dzięki, nie skorzystam...

R_amze_S napisał(a):Skąd wiesz ze melina skoro nie byłas?A poza tym nie trzeba było szukac,ochroniarze sami pokazywali nieuświadomionym co i gdzie.A piwa mniej ,bo i knajpa miala ograniczoną pojemnośc co do ilosci osób mogacych do niej wejsc.W ogóle odnosze wrazenie ze przyjazd na metalmanie jest dla ciebie udręką,więc na przyszlosc nie katuj sie i nie przyjeżdzaj,wal na łudstok i tam zawieraj nowe znajomosci po pijanemu.Amen

- RamzeS - 10-04-2005

Malina_Filth napisał(a):Już genialny Dani Filth spravił, że nie było to dla mnie 25 godzin Sodomy na 2 scenach ..
A ja chcialem cie powaznie traktować Laughing
Malina_Filth napisał(a):.Dla mnie poprostu Metalmania2005 blado wypadła przy Woodstocku
Pod jakim względem?Nikt najebany cie nie przeleciał w kiblu?[Obrazek: chytry.GIF]

- Vomitor - 10-04-2005

Melina_Filth napisał(a):Już genialny Dani Filth spravił, że nie było to dla mnie 25 godzin Sodomy na 2 scenach ..

A ja zasadniczo się zgadzam, takiego kabaretu jaki w swym "geniuszu" zapewnił nam gównojad dani to dawno nie oglądałem. A co za tym idzie umożliwiając mi kręcenie beki naprawde na przyzwoitym poziomie otatecznie znakomicie ululał do snu. Zatem dzieki niemu dla mnie również metalmania nie okazała tak mordercza po przebudzeniu się drugiego dnia.

P.S. Wpierdolio ci "w" na klawiaturze czy jak? Odsyłam do literatury z zakresu paleografii w której dowiesz się że "w" powstało z ligatury dwóch "v". Prościej, byś zrozumiała o co biega - naciśnij dwa razy "v" i bedzie wporzo. A potem do serwisu.

- Malina_Filth - 10-05-2005

To już twoja fantazja... Mad Trochę ciemny żart. Nie pojmuję co ma wspólnego kwestia wyśnionego przez ciebie szmacenia się w kiblu na Metalmanii w Katach z tematem ,,Woodstock 2005''.Nikt normalny nie jedzie do Spodka, aby znależć się w samym sercu kibla na przelot. Katy to nie metropolia, a kible są wszędzie...
R_amze_S napisał(a):Pod jakim względem?Nikt najebany cie nie przeleciał w kiblu?[Obrazek: chytry.GIF]

- RamzeS - 10-05-2005

Malina_Filth napisał(a):To już twoja fantazja... Mad Trochę ciemny żart. Nie pojmuję co ma wspólnego kwestia wyśnionego przez ciebie szmacenia się w kiblu na Metalmanii w Katach z tematem ,,Woodstock 2005''
To rusz główką....
Malina_Filth napisał(a):Nikt normalny nie jedzie do Spodka, aby znależć się w samym sercu kibla na przelot.
W twoja normalnosc zwatpiłem po tym jak zaczęłas sie rozwodzić nad "boskoscią" daniego.

- Otter - 10-07-2005

A tak aby podsumować temat:

http://i7.photobucket.com/albums/y297/WolfyEyes/DSCI0140.jpg

Broodstock Laughing
brawo dla pana w kultowych filcach Laughing