Re: Marilyn Manson -
balzac - 01-18-2007
druinegs napisał(a):Witam, chciałam sie dowiedzieć co sądzicie o Marilyn Manson?
Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'. Po za tym samego Briana nienawidze jak psa.
-
Kamael - 01-18-2007
Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !
Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?
-
Ambivalent - 01-18-2007
Kamael napisał(a):Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !
Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?
Nie wiem jakimi ideami sie kieruje ale na pewno chce byc ANTY. Co jak widac dobrze mu wychodzi. A smieje sie raczej z tych, ktorzy staraja sie mu przeciwstawic, bo tylko nabijaja mu koniunkture. SŁAWA !
-
Hallvard - 01-18-2007
zaiste, dlatego nie przeciwstawiam mu sie i od czasu do czasu zapuszczam np. Coma White
statekx - 01-18-2007
balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.
-
Książę 2 - 01-19-2007
Hallvard napisał(a):to zachowanie na poziomie gwiazd pop-u
ale on jest gwaiazdą popu, w czym problem?
-
Sobota - 01-19-2007
Oglądałem kiedyś program o marlynie i na poczatku to była grupa nieźle pojebanych ziomków z całkiem fajnym imagem (skarykaturowane postacie z bajek ). Obecnie to juz typowy dla MTV cyrk.
-
Szekina - 01-19-2007
Manson to ciekawy facet. Kiedyś (czytaj: jak będę mieć kasę) kupię jego krazek, bo zaintrygował mnie. A że słyszałam tylko jeden jego kawałek to chciałabym blizej poznać jego styl grania
balzac - 01-20-2007
statekx napisał(a):balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.
Wreszcie ktos normalny
-
karakas - 02-01-2007
Ja bardzo lubie płytę Portrait Of An American Family! Tak, jest niezwykla! Jest groteskowa, melodyjna i świeża! No a po za tym oczywiście uwielbiam antychrysta. Reszta płyt mnie już mniej interesuje. A może ktoś pamięta jeszcze, kóryś z koncertów?
-
Corpseone - 04-21-2007
Jego dziwactwo nie przeszkadza mi, myślę, że muzycy kapel blackowych, robią z siebie 100 razy większych "dałnów" A co do muzyki Mansona, uważam, że jest dobra. Trylogia Antichrist - Mechanical - Holy wood to bardzo dobre płyty moim zdaniem. Ostatnia Groteska, nie była idealna, nie była nowatorska, ale nie uważam, aby było kiepska, jest niezła... po prostu.
-
Ambivalent - 05-03-2007
Nowy Manson jest fpytke, nie inaczej !
-
zakrecona - 12-15-2007
Manson ... hmmm ... jest zajebisty 8) 8) 8)
-
-Rene- - 12-15-2007
Faktycznie jesteś zakręcona, aniołku
-
zakrecona - 12-16-2007
Hehe ... nawet nie wiesz jak