Forum Rockmetalshop
Marilyn Manson - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: Marilyn Manson (/thread-marilyn-manson)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Re: Marilyn Manson - balzac - 01-18-2007

druinegs napisał(a):Witam, chciałam sie dowiedzieć co sądzicie o Marilyn Manson?
Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'. Po za tym samego Briana nienawidze jak psa.

- Kamael - 01-18-2007

Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !

Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?

- Ambivalent - 01-18-2007

Kamael napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !

Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?

Nie wiem jakimi ideami sie kieruje ale na pewno chce byc ANTY. Co jak widac dobrze mu wychodzi. A smieje sie raczej z tych, ktorzy staraja sie mu przeciwstawic, bo tylko nabijaja mu koniunkture. SŁAWA !

- Hallvard - 01-18-2007

zaiste, dlatego nie przeciwstawiam mu sie i od czasu do czasu zapuszczam np. Coma White

Re: Marilyn Manson - statekx - 01-18-2007

balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.

- Książę 2 - 01-19-2007

Hallvard napisał(a):to zachowanie na poziomie gwiazd pop-u

ale on jest gwaiazdą popu, w czym problem?

- Sobota - 01-19-2007

Oglądałem kiedyś program o marlynie i na poczatku to była grupa nieźle pojebanych ziomków z całkiem fajnym imagem (skarykaturowane postacie z bajek ). Obecnie to juz typowy dla MTV cyrk.

- Szekina - 01-19-2007

Manson to ciekawy facet. Kiedyś (czytaj: jak będę mieć kasę) kupię jego krazek, bo zaintrygował mnie. A że słyszałam tylko jeden jego kawałek to chciałabym blizej poznać jego styl grania Tongue

Re: Marilyn Manson - balzac - 01-20-2007

statekx napisał(a):
balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.
Wreszcie ktos normalny Big Grin

- karakas - 02-01-2007

Ja bardzo lubie płytę Portrait Of An American Family! Tak, jest niezwykla! Jest groteskowa, melodyjna i świeża! No a po za tym oczywiście uwielbiam antychrysta. Reszta płyt mnie już mniej interesuje. A może ktoś pamięta jeszcze, kóryś z koncertów?

- Corpseone - 04-21-2007

Jego dziwactwo nie przeszkadza mi, myślę, że muzycy kapel blackowych, robią z siebie 100 razy większych "dałnów" A co do muzyki Mansona, uważam, że jest dobra. Trylogia Antichrist - Mechanical - Holy wood to bardzo dobre płyty moim zdaniem. Ostatnia Groteska, nie była idealna, nie była nowatorska, ale nie uważam, aby było kiepska, jest niezła... po prostu.

- Ambivalent - 05-03-2007

Nowy Manson jest fpytke, nie inaczej !

- zakrecona - 12-15-2007

Manson ... hmmm ... jest zajebisty 8) 8) 8)

- -Rene- - 12-15-2007

Faktycznie jesteś zakręcona, aniołku

- zakrecona - 12-16-2007

Hehe ... nawet nie wiesz jak Big Grin