Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- The Stig - 05-11-2007

KsIąŻe jesli myslisz ze na tym forum bede skupiał sie na literówkach to jestes w błedzie. Po prostu mi sie nie chce.

R_amze_S napisał(a):
The Stig napisał(a):i pozniej sie dziwic skad rydzyk czytez kaczynski ma poparcie heh. tak wiec kochany moherku nie boj o mnie zaby - bez ciebie napewno dam sobie rade.
Stig,przyznam szczerze ze tego fragmentu za chuja nie jarzę. Nie sądzę zeby wynikalo to z faktu ze machnąłem parę dębowych.

Jak wiadomo władzie niestety wybiera sie za to co mówi, a nie co robi. Wybierają tak ci co potrafią tylo słuchać, ale nie myśleć. Jak widac na załączonym obrazku (kilka postów wczesniej) biedny jałokim wczytuje sie głeboko w moje posty, szukając nie wiadomo czego heh może sensu życia, którego chyba nie znalazl, bo sie przejął i wkurwił na mnie, i na moje posty, które w 99% są równie bez sesnu, nie na temat, i pisane dla jaj jak 80% postów całego forum.

- Książę - 05-11-2007

The Stig napisał(a):Jak wiadomo władzie niestety wybiera sie za to co mówi, a nie co robi. Wybierają tak ci co potrafią tylo słuchać, ale nie myśleć. Jak widac na załączonym obrazku (kilka postów wczesniej) biedny jałokim wczytuje sie głeboko w moje posty, szukając nie wiadomo czego heh może sensu życia, którego chyba nie znalazl, bo sie przejął i wkurwił na mnie, i na moje posty, które w 99% są równie bez sesnu, nie na temat, i pisane dla jaj jak 80% postów całego forum.
O ja pierdolę.
Stig, wyjaśnijmy jedno: jesteś najgłupszym, najbardziej beznadziejnym i najprzechujowiej wylansowanym gościem, jakiego udało mi się wyłowić w całym internecie. Ciekawe, ile osób jest w stanie powiedzieć o tobie to samo, ale nie interesuje mnie to - ja cieszę się moją radością, bo tak naprawdę to strasznie jestem szczęśliwy ze udało mi sie na ciebie natrafić. Sama pyszna zabawa.
Wracając do twojej tchnącej duchem filozoficznych wynurzeń śpiącego w kontenerze niepełnosprawnego umysłowo żula z fenyloketonurią to:
- w twoich postach niczego nie można znaleźć
- nie zgodzę się, że 99% twoich postów jest bez sensu. To 221%. Więcej debila w debilu niż to możliwe.
- jedziesz chyba najchujowiej na tym forum, w ośmiu na dziesięć przypadkach ruchasz swoim tekściwem sam siebie, a w pozostałych dwóch jestes obiektem pożałowania wszystkich użytkowników, którzy to czytają, zabłąkanych gości na forum, Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji i miłościwie nam panującego Papieża Benedykta XVI.

Mam nadzieję że odszczekniesz, dzień zapowiada się piękny.

- The Stig - 05-11-2007

.

- Zoltan - 05-11-2007

Banda chuja

- Książę - 05-11-2007

chyba jakis mod przyszedł na klatke i zjebał gadkę

- Jałokim - 05-11-2007

myśle że on sam ją przerwał. Przeciez sam w swojej sygnaturce przynaje że już od momentu startu wie że i tak przegra

- Książę - 05-11-2007

Rzekłeś.

- The Stig - 05-11-2007

no przegram niestety nic na to nie poardze, że macie wiekszy staż.

- balzac - 05-12-2007

Przed chwilą zjadłem dwie kiełbasy z grilla. Cała czynnośc zajęła mi około 1 minuty.
Przed tym zdarzeniem nie miałem mięsa w ustach przez 7 lat.
Zakład wygrałem, kiełbase zjadłem i jej nie zwróciłem.

a teraz ide pić na mieście, bo na Juwenalia to już nie mam siły Surprised

- Valhalla - 05-12-2007

kielbacha dobra Surprised

- Axel - 05-12-2007

Valhalla napisał(a):kielbacha dobra Surprised

Rily ? a jakie kiełbachy lubisz ;>

- Valhalla - 05-12-2007

grillowane ;]
a poza tym to kabanosy.
i bez takich podtekstow, bo na nie pozwolenie maja tylko 'wybrani' Laughing

- Książę - 05-12-2007

(:

- Axel - 05-12-2007

:> a w jaki sposób mógł bym sie stać "the chosen one" ? Laughing

I podtekst miał być :> wiesz kotek, myślałem ze odegramy uwolnić orkę Laughing Laughing Laughing

- Valhalla - 05-12-2007

zapytaj o to Acrida, Ksiecia, Netha, Sata i pare innych osob Laughing