Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Jałokim - 05-07-2007

balzac napisał(a):Widzę, żeś był w moich okolicach. Przynajmniej planowo miałeś być gdzieś między Toronto a Włocławkiem. Wink
Kujawy są zajebiste, żałuj, że Ci się pogoda spieprzyła dnia ostatniego.
Smile
Kujawy to ja doskonale znam i podzielam twoje zdanie, czego potwierdzenie znajdziesz w dniu drugim (odcinek od Ostródy, do Świecia, bo to jeszcze praktycznei Kujawy). Nie jechałem z Totunia przez Włocławek, bo bodajrze rok temu przerabiałem tą trasę właśnie cały czas 62-ką i chujowo mi szło, wec w tym roku postanowiłem wypróbować zacząć wracać 10-tką (z resztą masa warszawiaków wraca właśnie tą trasą), zrobić przerwę na 7-demkę i dopiero w okolicach Nowego Dworku Mazowieckiego wpaść na 62, która to zawiezie mnie na prostą strzałę na Białystok.
A deszcz mnie w sumie rypał, bo i tak miałem zjebany humor przez to że już trza wracać

Widać że byłem porządnie padnięty, bo zaspałem dziś do tyry Big Grin

- statekx - 05-09-2007

Nie chce nic mowic, ale ktos wydupil spory % postow z forum.

- The Stig - 05-09-2007

AAAaaaAAAaaa !! wczoraj był mój mały jubileusz - 500 dzien an forum Wink co do postów to moje zostały nie naruszone... chyba Wink

- Valhalla - 05-09-2007

mi tez ciagle znikaja, juz cos o tym pisalam, dobrze, ze nic innego mi nie znika ;P

- The Stig - 05-09-2007

jutro jak wróce o 20:00 i będe miał powyżej 30% to wiedzcie, że Stig zaliczył polski heh, a jak nie wróci to znaczy, że wisi na pasku w parku. Planowany pogrzeb w poniedziałek.

- Valhalla - 05-09-2007

przestan, to tylko matura Surprised

- statekx - 05-09-2007

Powiedz Mi proszę, gdzie jest to miejsce, gdzie
jest ten lepszy świat.
Niebo z dziecięcych lat czy ktoś odpowiedź zna?
To nasze życie nas nie rozpieszcza.
Co dzień coś zmienia, co dzień coś miesza.
Jednak wiem nadejdzie lepszy czas.
Ref.
Na Wspólnej znajdziemy to miejsce gdzie miłość,
wiera, nadzieja na przyszłość.
Na Wspólnej znajdziemy to miejsce gdzie znowu
wszystko porządek swój ma.

- The Stig - 05-09-2007

Valhalla napisał(a):przestan, to tylko matura Surprised

matura oralna to najbardziej strsująca część. Dzisiaj kolezanka swietnie sie przygotowała - zestresowała sie i 50% a ja chce chociaz 30% heh.

- Valhalla - 05-09-2007

^
^
ogladasz to? Laughing

edit;
Stig, pamietasz pierwsze zdanie, pamietasz cala reszte. ja tam 100% ;]

- The Stig - 05-09-2007

najgorsze jest to ze wchodze ostatni. to ma zalete - komisja bedzie chciała mnie jak najszybciej by isc do domu - wadą jest to ze moze byc wkurwiona i bedzie chciała sie wyzyc heh

- Valhalla - 05-09-2007

pierdolisz, tez wchodzilam ostatnia Surprised

- The Stig - 05-09-2007

i jak było ? Smile i o której to mniej wiecej było ? moje wejscie jest planowane na 19.... ja pierdole od 13 do 19 tam siedziec na gwoździach...

- Valhalla - 05-09-2007

no ja wchodzilam o 16.30 jakos Surprised normalnie bylo, pogadalam co trzeba, popytali, mili bardzo byli ogolnie i zmeczeni, 3 pytanka dostalam proste bardzo. Stres mialam jak nie wiem, ale jak sie wchodzi to odrazu mija wszystko. Geez to juz 2 lata temu bylo o_O zlecialo strasznie.

- The Stig - 05-09-2007

no zobaczymy jak u mnie bedzie Smile

- Ghost_82 - 05-10-2007

E tam, przejmujesz się, co będzie, to będzie. Big Grin

Jak to dobrze mieć już to za sobą Surprised