Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- White Rabbit - 02-02-2005

Najwieksze(czyt. najbardziej denerwujace) wiochy:
- Wszelkie Metallici, Iron, Maiden i Nirvany na koszulkach 13-letnich dzieffczyneczeQ
- Wielcy hiphopowcy z dyslekcja, oceniajacy wszystko co sie rusza (k***,ale **** k****)
- Rozowe ciuchy i nadruki w stylu 13 GIRL
- Zatrzasniecie sie w SOLARIUM!
- Pseudo "rock" i ""metal"np(Linkin park)
-wazeliniarstwo (znam taka ktora lezie w dupe na sile)
- Plotki stareych sasiadek(i nietylko)
- Umartwianie sie na sile i hipohadria (moja kolezanka jest opetana i umrze, sama mi to powiedziala Evil or Very Mad )

- gabrysia - 02-02-2005

White Rabbit napisał(a):- Umartwianie sie na sile i hipohadria (moja kolezanka jest opetana i umrze, sama mi to powiedziala Evil or Very Mad )
Pozdrów koleżankę serdecznie Laughing

- White Rabbit - 02-02-2005

gabrysia napisał(a):
White Rabbit napisał(a):- Umartwianie sie na sile i hipohadria (moja kolezanka jest opetana i umrze, sama mi to powiedziala Evil or Very Mad )
Pozdrów koleżankę serdecznie Laughing
No jak to? Jeszcze powie, ze sie z niej nabijasz. Powiesi sie i poleje kwasem...Tongue

- gabrysia - 02-03-2005

Niezbadane są zakątki ludzkiego umysłu... Big Grin

- Slayerd - 02-03-2005

Emma napisał(a):od plyt winylowych to sie odtitac prosze Tongue ja wlasnei poluje na jakis fajny gramofon bo moj umarl niedawno ...
Nie chodzi o gramofon tylko o to że to w całej szkole chuczało, a Ciało pedagogicze falowało...
Bleee!!!

- Saul Hudson - 02-03-2005

CZy zamawianie pizzy do szkoły , na spółę z koleżanką jest wiochą , czy nie ?? Wink

- gabrysia - 02-03-2005

Saul Hudson napisał(a):CZy zamawianie pizzy do szkoły , na spółę z koleżanką jest wiochą , czy nie ?? Wink
Jak dla mnie nie jest Tongue

- gannon - 02-03-2005

jak dla mnie to dobry pomysł Smile, tylko musieli by przywieść w przerwie Big Grin

- Pandora - 02-03-2005

My kiedyś zamówiliśmy pizzę całą klasą na obozie... i dostaliśmy opierdol od dyrektorki Big Grin

- psychosis - 02-03-2005

White Rabbit napisał(a):Najwieksze(czyt. najbardziej denerwujace) wiochy:
- Wszelkie Metallici, Iron, Maiden i Nirvany na koszulkach 13-letnich dzieffczyneczeQ
Dlaczego wiocha... Uważasz ze ktoś słuchajacy metalu musi mieć wiek np od 19 - 35 zeby mógł chodzic w koszulkach a dziewczyny słuchajace w wieku 15, 17 niemogą.... ?? Big Grin Question

- Slayerd - 02-03-2005

Pandora napisał(a):My kiedyś zamówiliśmy pizzę całą klasą na obozie... i dostaliśmy opierdol od dyrektorki Big Grin
E, my zamówiliśmy od taksiarza półówke żubrówki... Też do szkoły Angry Poszło na jedno rozdanie Angry

PS. wiem! jestem psychiczny Big Grin

- Pandora - 02-03-2005

Grunt to zaradność życiowa... Laughing Jka mieszkaliśmy na jakimś zadupiu chłopaki zadzwonili na taxi w najbliższym mieście (jakieś 20 km), podyktowali taksiarzowi listę zakupów i kazali sobie przywieźć. W sumie im się opłaciło, bo zamawiali w kilkunastu, ale dyra oczyiście zrobiła piekło Big Grin

- qba32167 - 02-03-2005

U mnie goście zadzwonili ale na policję bo mój kumpel wchodził do aut nauczycieli i wpadło dwóch gości żywcem jak z Archiwum X albo Men in Black i go na komende odwieźli albo jak kupiliśmy zupkę w barze szkolnym i jedliśmy na 4 ją Smile
To były czasy ale teraz też jest spoko

- Pandora - 02-03-2005

Moi mądrzy koledzy na innym obozie szkolnym rysowali na drzwiach od pokoi dezodorantem pentagramy i podpalali (dla jaj oczywiścieLaughing) O dziwo, nie złapał ich nikt z nauczycieli, ale za to włączyły się czujki przeciwpożarowe i straż pożarna przyjechała Big Grin To dopiero były jazdy...

- Dżemik - 02-03-2005

Ekhm.. Bez OT prosze..