Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Atreju - 04-26-2005

Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:

- deathless - 04-26-2005

Balthor napisał(a):tak sie zastanawial czy Ozzy Osbourn bral heavy/powe/thrash czy hard rock... oj sam nie wiem, ale wedlug mnie on ma specyficzny głos, którego nie da sie nie poznac Smile

Tu muszę się zgodzić :]

- Valhalla - 04-26-2005

Atreju napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:
tak na marginesie Avantasia jest zajebista Big Grin

- LCF - 04-26-2005

Zeby Avanstasia byla zajebista to ten margines musialby byc cholernie szeroki.

- Valhalla - 04-26-2005

no to widocznie jest (zaoraj sie?) Laughing

- Tilomus - 04-27-2005

Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

- Dżemik - 04-27-2005

Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile

- Nevermore - 04-27-2005

Dżemik napisał(a):
Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile

oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?

- LCF - 04-27-2005

Jego glos moze sie podobac...gejom.

- Flame - 04-27-2005

Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

oczywiście że jest o niebo lepszy Laughing

- Nevermore - 04-27-2005

Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.

- Tilomus - 04-27-2005

Cytat:Jego glos moze sie podobac...gejom.

Więc uważasz że, jestem..."gejem", myślałem że, stać Cię na więcej. Wszystko co napisałeś jest po prostu "gównem", takie teksty puszczają Dresy i inne tego typu robactwa.

- Nevermore - 04-27-2005

LCF napisał(a):Jego glos moze sie podobac...gejom.

Mówisz oczywiście o gardłowym In Flames. Smile

- Flame - 04-27-2005

Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink

- Nevermore - 04-27-2005

Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink

1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa. Laughing