-
Książę - 01-09-2009
hahahahahaha zaczyna się dobrze
-
jankier - 01-09-2009
slava rajtuza dotarła również na jeżyce?
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-10-2009
keltus, dwie sprawy
po pierwsze, to fajnie sobie bica narysowales ale internet mowi mi o tobie co innego:
a skoro juz jestesmy przy internecie, to po drugie:
polecam kazdemu wejscie w google grafika i wpisanie "kelthuz" i zwrocenie uwagi na trzeci obrazek od konca na pierwszej stronie. w razie gdyby ktos mial wlaczone jakies filtry:
podsumowujac keltus - chuj ci w dupe i na imie
GUMOWA PIZDO
: - )
-
Książę - 01-10-2009
ZOI!
wybrani wiedzą co ten skrót oznacza
- Removed2 - 01-13-2009
Grunwald, Grunwald i Jeżyce to dwie najbardziej pojebane dzielnice
- Removed2 - 01-15-2009
lewak napisał(a):sam jestes pojebany
Ty bardziej, bo kontekstu nie rozumiesz. Peje polecam
-
jankier - 01-15-2009
Removed2 napisał(a):Peje polecam
twój pan, wszebąd będzie niepocieszony
-
Książę - 01-16-2009
o raju, gruby kaliber panie wytaczają jak widzę
-
Książę - 01-16-2009
Ogarnij najpierw pisownię w jakimkolwiek języku, potem postaraj się usiąść prosto na czymkolwiek co nie ma wystających pionowo części, przeproś tatę że nie będzie dzisiaj na obiad krokieta z połykiem, a potem spróbuj pokonać to co kiła zrobiła z twoim mózgiem i postaraj się nawiązać dialog. Albo od razu wypierdalaj bo sukcesu i tak ci nie wróżę.
-
Książę - 01-17-2009
Właśnie sam przyznałeś że jestem twoim panem i władcą.
Zatem spierdalaj.
-
Valhalla - 01-18-2009
znasz ich?
-
Książę - 01-18-2009
lewak napisał(a):Ja zostaje, ale wydaje mi się że ty od wczoraj powinieneś być na paradzie równości.
Miałeś ponoć jechać z ojcem, to myślałem że transport macie ogarnięty.
lewak napisał(a):Nie martw się. Za niedługo zalegalizują eutanazję a ty będziesz pierwszą osobą na której ją wykonają.
No bo przecież jak taka osoba jak ty o takim zjebanym mózgu może w ogóle żyć. Szkoda, że w czasach których się rodziłeś nie było jeszcze legalnej aborcji. Może jakiś lekarz zlitowałby się nad twoim upośledzonym płodem i nie pozwolił mu przyjść na świat.
Nie no super, napisz coś jeszcze. Widzę że nauczyłeś się dwóch słów i wokół nich budujesz całe swoje jechanki. Cieszę się że masz co robić w gimbusie. Gdybym nie musiał zmienić słomy pod posłaniem twoich rodziców i dać im paszy, to pewnie bym z tobą pogaworzył dłużej, a tak niestety - pozostaje ci już tylko rozmowa z twoim wymyślonym przyjacielem i samogwałt przy użyciu saperki pod redtube.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-18-2009
Valhalla napisał(a):znasz ich?
ja wciaz mam nadzieje ze ich poznam. a przynajmniej tego lapsa po lewej
-
Książę - 01-20-2009
lewak napisał(a):nie potrafisz napisać ani jedno sensownego słowa
Wszystko na temat, 11/10 Vomitorów.
Teraz możesz wypierdalać z tymi swoimi sucharami, takiej słabizny w jechankach to to forum nie widziało od czasu tej pizdy co miała pszczółkę w avatarze.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-20-2009
Chlopak jestes dziesiata liga podworkowa w temacie jechanek