Forum Rockmetalshop
KELTHUZZAR - słowiański epicki metal - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: KELTHUZZAR - słowiański epicki metal (/thread-kelthuzzar-s%C5%82owia%C5%84ski-epicki-metal)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Książę - 01-09-2009

hahahahahaha zaczyna się dobrze

- jankier - 01-09-2009

slava rajtuza dotarła również na jeżyce?

- IstnyKurwaRomantyk - 01-10-2009

keltus, dwie sprawy

po pierwsze, to fajnie sobie bica narysowales ale internet mowi mi o tobie co innego:

[Obrazek: 7a5cdf95716ea8fdfcfafa0f545139e01.jpg]

a skoro juz jestesmy przy internecie, to po drugie:

polecam kazdemu wejscie w google grafika i wpisanie "kelthuz" i zwrocenie uwagi na trzeci obrazek od konca na pierwszej stronie. w razie gdyby ktos mial wlaczone jakies filtry:

[Obrazek: keltuszi7.jpg]

podsumowujac keltus - chuj ci w dupe i na imie

GUMOWA PIZDO

: - )

- Książę - 01-10-2009

ZOI!

wybrani wiedzą co ten skrót oznacza

- Removed2 - 01-13-2009

Grunwald, Grunwald i Jeżyce to dwie najbardziej pojebane dzielnice

- Removed2 - 01-15-2009

lewak napisał(a):sam jestes pojebany
Ty bardziej, bo kontekstu nie rozumiesz. Peje polecam Big Grin

- jankier - 01-15-2009

Removed2 napisał(a):Peje polecam

twój pan, wszebąd będzie niepocieszony

- Książę - 01-16-2009

o raju, gruby kaliber panie wytaczają jak widzę

- Książę - 01-16-2009

Ogarnij najpierw pisownię w jakimkolwiek języku, potem postaraj się usiąść prosto na czymkolwiek co nie ma wystających pionowo części, przeproś tatę że nie będzie dzisiaj na obiad krokieta z połykiem, a potem spróbuj pokonać to co kiła zrobiła z twoim mózgiem i postaraj się nawiązać dialog. Albo od razu wypierdalaj bo sukcesu i tak ci nie wróżę.

- Książę - 01-17-2009

Właśnie sam przyznałeś że jestem twoim panem i władcą.
Zatem spierdalaj.

- Valhalla - 01-18-2009

znasz ich?

- Książę - 01-18-2009

lewak napisał(a):Ja zostaje, ale wydaje mi się że ty od wczoraj powinieneś być na paradzie równości.
Miałeś ponoć jechać z ojcem, to myślałem że transport macie ogarnięty.
lewak napisał(a):Nie martw się. Za niedługo zalegalizują eutanazję a ty będziesz pierwszą osobą na której ją wykonają.
No bo przecież jak taka osoba jak ty o takim zjebanym mózgu może w ogóle żyć. Szkoda, że w czasach których się rodziłeś nie było jeszcze legalnej aborcji. Może jakiś lekarz zlitowałby się nad twoim upośledzonym płodem i nie pozwolił mu przyjść na świat.
Nie no super, napisz coś jeszcze. Widzę że nauczyłeś się dwóch słów i wokół nich budujesz całe swoje jechanki. Cieszę się że masz co robić w gimbusie. Gdybym nie musiał zmienić słomy pod posłaniem twoich rodziców i dać im paszy, to pewnie bym z tobą pogaworzył dłużej, a tak niestety - pozostaje ci już tylko rozmowa z twoim wymyślonym przyjacielem i samogwałt przy użyciu saperki pod redtube.

- IstnyKurwaRomantyk - 01-18-2009

Valhalla napisał(a):znasz ich?

ja wciaz mam nadzieje ze ich poznam. a przynajmniej tego lapsa po lewej

- Książę - 01-20-2009

lewak napisał(a):nie potrafisz napisać ani jedno sensownego słowa
Wszystko na temat, 11/10 Vomitorów.
Teraz możesz wypierdalać z tymi swoimi sucharami, takiej słabizny w jechankach to to forum nie widziało od czasu tej pizdy co miała pszczółkę w avatarze.

- IstnyKurwaRomantyk - 01-20-2009

Chlopak jestes dziesiata liga podworkowa w temacie jechanek