Forum Rockmetalshop
najgorsze forum - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: najgorsze forum (/thread-najgorsze-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- aXe Rose - 01-23-2006

R_amze_S napisał(a):Ja prawdopodobnie wylece z anty radia zaraz
A coś szczegółnie chamskiego tam napisałeś? Smile

- Nevermore - 01-23-2006

Ale dzieci mają radochę, pfff.

- ZenithalMan - 01-23-2006

^No nie...

- Kamael - 01-23-2006

Niektórym jak widzę ewidentnie się nudzi, naprawdę nie macie niczego ciekawego do roboty? ;P Nie szkoda Wam czasu?

- Donkamillo - 01-23-2006

jakiz pech forum hadesu zostało wyłaczone... Crying or Very Sad akurat sie zalogowałem... Crying or Very Sad

- RamzeS - 01-23-2006

aXe Rose napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Ja prawdopodobnie wylece z anty radia zaraz
A coś szczegółnie chamskiego tam napisałeś? Smile
Nawet nie,po prostu wygarnąłem adminowi co o nim sądze w dość kulturalnej formie
Kamael napisał(a):Niektórym jak widzę ewidentnie się nudzi, naprawdę nie macie niczego ciekawego do roboty? ;P Nie szkoda Wam czasu?
Trzeba jakoś przetrwać zimę Surprised

- Vomitor - 01-23-2006

O tak, tak ręka Wszechmocnego dosięgła tą ostoję pedalstwa, plugawą gajowską spelunę.

- RamzeS - 01-23-2006

Z ostatniej chwili:wchodzę sobie na forum anty radia i co widze??Następujący komunikat :

Cytat:Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne, gdyż zostało wyłączone przez właściciela. Zapraszamy później.

- Hethell - 01-23-2006

zaoraliscie je na smierc widocznie Wink

- RamzeS - 01-23-2006

Hethell napisał(a):zaoraliscie je na smierc widocznie Wink
I tak będzie los wszystkich pedalskich for Laughing

- Vomitor - 01-23-2006

Nie inaczej, ja Wam dzielni bojownicy antygajowskiego ruchu oporu na hades forum, jako duchowy przywódca tegoż zaprawdę powiadam to w dniu zwycięstwa, gdy zatknąć dane Nam było sztandar heterosesksualnej potegi nad kolejnym bastionem gajowstwa plugawego.

- aXe Rose - 01-23-2006

R_amze_S napisał(a):Z ostatniej chwili:wchodzę sobie na forum anty radia i co widze??Następujący komunikat :

Cytat:Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne, gdyż zostało wyłączone przez właściciela. Zapraszamy później.
Mówiłem, że "uber-gay". W końcu dotarło do niego, jak marnej jakości jest ten twór (bo forum tego nazwać nie można) i stwierdził, że więcej się kompromitować nie będzie Smile

No i ofc. brawo dla Ramzesa Smile zapewne Twoja krytyka przepełniła czarę goryczy u pedryla Tongue teraz pewnie płacze tacie w rękaw, że panowie w necie kazali mu wypierdalać Laughing

EDIT: tak sobie myślę, że nasz dżihad doszedł do skutku i teraz wszyscy mamy zapewnione ciepłe miejsca w Lemmioraju Tongue

- Hethell - 01-23-2006

aXe Rose napisał(a):EDIT: tak sobie myślę, że nasz dżihad doszedł do skutku i teraz wszyscy mamy zapewnione ciepłe miejsca w Lemmioraju Tongue

a co wnim bedzie? moze tez sie skusze Wink

- aXe Rose - 01-23-2006

Hethell napisał(a):
aXe Rose napisał(a):EDIT: tak sobie myślę, że nasz dżihad doszedł do skutku i teraz wszyscy mamy zapewnione ciepłe miejsca w Lemmioraju Tongue

Mnóstwo sexu i alkoholu przy akompaniamencie wiecznej muzyki Motorhead Smile

- RamzeS - 01-23-2006

aXe Rose napisał(a):
Hethell napisał(a):

Mnóstwo sexu i alkoholu przy akompaniamencie wiecznej muzyki Motorhead Smile
I oczywiscie możliwość nieograniczonego obcowania z BOSKĄ ISTOTA ,LEMMYM Big Grin