Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- ReTuRn - 08-04-2005

Ta... wybierz sobie jakiś normalny nick

(pozdrowienia dla wszystkich fanów ManOwaR'a... Laughing)

- Pearl - 08-04-2005

Hmm ... Dziwną rzecz zauważyłam. Większość tych 'nowych' piszących takie bzdury na forum ma za ulubiony zespół Slipknot. Kurcze, Slip to moja ulubiona kapela od dawna już, ale chyba ja nie pier.dolę aż tak. Potem się dziwić, że jak ktoś powie, że słucha Slipknot to od razu na starcie jest przegrany. Skoro kilku 'Slipknotowych' debili stwarza taki obraz 'fana Slipknot' :? Jakież to smutne ...

- Hethell - 08-04-2005

Cytat:Przydałaby mi się, bo chciałbym na jakiś dzień wiosny, albo coś w tym stylu, zaśpiewać coś Slipknota (a raczej się trochę podrzeć ). W masce Coreya z Iowy .
gdzies na forum byla fota z takiej akcji Laughing nie poszukam bo mi sie nie chce

- Hukeram - 08-04-2005

Slipknot? Linkin Park w maskach ;d. Chociaaaz... IOWA mi sie podobala przyznam sie bez bicia ;x.

- Rumian - 08-04-2005

Hethell napisał(a):
Cytat:Przydałaby mi się, bo chciałbym na jakiś dzień wiosny, albo coś w tym stylu, zaśpiewać coś Slipknota (a raczej się trochę podrzeć ). W masce Coreya z Iowy .
gdzies na forum byla fota z takiej akcji Laughing nie poszukam bo mi sie nie chce
aaa tak pamietam Big Grin to chyba z przedszkola albo wczesnych klas podstawowki byli poprzebierani za slipknot w papierowych maskach i z gitarami klasycznymi Big Grin

- Mariusz P. - 08-04-2005

Rumian napisał(a):
Hethell napisał(a):
aaa tak pamietam Big Grin to chyba z przedszkola albo wczesnych klas podstawowki byli poprzebierani za slipknot w papierowych maskach i z gitarami klasycznymi Big Grin

Proszę znajdzcie......... Tongue

A co do nowych użytkowników - to straszne kto się tutaj rejestruje.... Sad [ale dyskusje na ten temat do działu "forum,forum..."]

Ps. Pozdrowienia dla fanów Metallicy i Slayera Laughing

- HateRox - 08-05-2005

rumian c-h-u-j ale salatki szkoda... 8)

- Pandora - 08-05-2005

Mariusz P. napisał(a):Proszę znajdzcie......... Tongue

Już szukałam, ale za cholerę naleźć nie mogę Sad

- Kamael - 08-05-2005

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=2706&start=120
Post Aerotha z 7 lipca.

- Pandora - 08-05-2005

Aeroth napisał(a):[Obrazek: wios14.jpg]
Big Grin
Big Grin

- Rumian - 08-05-2005

HateRox napisał(a):rumian c-h-u-j ale salatki szkoda... 8)

<hegemon 88 mode on>
twoja stara c-h-u-j
<hegemon 88 mode off>

a tak wogle to wypierdalaj i skoro masz cos do mnie to juz pisalem ze zapraszam na gg 2393843 Evil or Very Mad co za matol i dziwic sie kurwa ze zle wszyscy jestesmy nastawieni do nowych

btw pozdrowienia dla fanow Iron Maiden i Immortala Big Grin

- Ryhtyk - 08-05-2005

Pandora napisał(a):
Aeroth napisał(a):[Obrazek: wios14.jpg]
Big Grin
Big Grin

^
^
^
^
^ ... MUAHAHAHAHAHA... to się dopiero nazywa evul xD 8)

- HateRox - 08-05-2005

Rumian, co tak wbijasz na moja stara. Pomysly ci sie skonczyly??? Przykro mi, ale nie dostaniesz w tym roq prezentu na Dzien Dzieck 8)

- Rumian - 08-05-2005

za krotko tu jestes zeby rozumiec co pisze btw naucz sie pisac na klawiaturze chlopczyku
bo jak nie to ty w tym roq nie dostaniesz qrwa nic chlopczyq mam nadzieje ze qakujesz o co chodzi i jestes wystarczajaco qmaty Laughing

edit: zauwazcie ze koles ma 20 postow i ani jednego na prawde sensownego

- HateRox - 08-05-2005

Rumian, nie placz.