Forum Rockmetalshop
dla zainteresowanych wyglądem... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: dla zainteresowanych wyglądem... (/thread-dla-zainteresowanych-wygl%C4%85dem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

- Wars - 10-17-2006

Zoltan napisał(a):Hmm, zobaczmy co powie Warsadal. Aczkolwiek o bana nie proszę.
Co mam powiedzieć? Mogę powtórzyć to, co napisał Tomash- nie wiem, dlaczego tak jest. Przyjmij to na wiarę, chyba że wolisz się o tym przekonać w bardziej drastyczny sposób- nie ma problemu, czekam na propozycje Laughing

EDiT: koniec OT.

- KISIEL - 10-21-2006

O tak. Z całą pewnością wszyscy chcą doświadczyć Waszych "mocy". Zbanujcie najlpiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią Angry

- Kamael - 10-22-2006

KISIEL napisał(a):Zbanujcie najlepiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią Angry

Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.

- Valhalla - 10-22-2006

Kamael napisał(a):Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.
Oj Kamael, gleba Smile Big GrinBig GrinBig Grin
wielce pozytywnie oczywiscie

kamael: ; )

- Oia - 10-31-2006

taki wygląd przyciąga z tej samej subkulturyy odpyycha resztę.. bla bla bla

- maid - 12-25-2006

Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej Question Smiech na sali, sala pusta!!

- raf667 - 12-25-2006

maid napisał(a):stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...

Widocznie nie byli to prawdziwi friends.True friendowi nie przeszkadzało by to.

- maid - 12-25-2006

masz racje Smile

- Danzig - 12-25-2006

ależ to noł fjuczer ...

- -Rene- - 12-25-2006

maid napisał(a):Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...
Aż mnie z ciekawości skręca, coś takiego na siebie przywdziała.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2006

Cytat:Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej Question Smiech na sali, sala pusta!!

HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku

- -Rene- - 12-25-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku
Ojj Istny, w tym momencie uraziłeś paru starych użytkowników forum, którzy pracowali sumiennie na ten tytuł przez cały rok.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2006

Dlatego pisze ze kandydat, ale trzeba pamietac ze konkurencja jest silna Big Grin

- maid - 12-26-2006

nic takiego... w tym wlasnie problem

A tak poza to smieszne k... bardzo-do istnej romantyczki czy h.. wie jak ona sie tam Wink

- -Rene- - 12-26-2006

Są Święta, wybacz Istnej Romantyczce- taka już jest, ale w sumie dobra z niej dziewczynka.