-
Wars - 10-17-2006
Zoltan napisał(a):Hmm, zobaczmy co powie Warsadal. Aczkolwiek o bana nie proszę.
Co mam powiedzieć? Mogę powtórzyć to, co napisał Tomash- nie wiem, dlaczego tak jest. Przyjmij to na wiarę, chyba że wolisz się o tym przekonać w bardziej drastyczny sposób- nie ma problemu, czekam na propozycje
EDiT: koniec OT.
-
KISIEL - 10-21-2006
O tak. Z całą pewnością wszyscy chcą doświadczyć Waszych "mocy". Zbanujcie najlpiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią
-
Kamael - 10-22-2006
KISIEL napisał(a):Zbanujcie najlepiej całe to forum. Wtedy nikt nie będzie mógł zarzucić, że moderatorzy nic nie robią 
Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.
-
Valhalla - 10-22-2006
Kamael napisał(a):Cholera, rozpracowałeś nas. Właśnie o to nam chodzi.
Oj Kamael, gleba

wielce pozytywnie oczywiscie
kamael: ; )
-
Oia - 10-31-2006
taki wygląd przyciąga z tej samej subkulturyy odpyycha resztę.. bla bla bla
-
maid - 12-25-2006
Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej

Smiech na sali, sala pusta!!
-
raf667 - 12-25-2006
maid napisał(a):stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...
Widocznie nie byli to prawdziwi friends.True friendowi nie przeszkadzało by to.
-
maid - 12-25-2006
masz racje
-
Danzig - 12-25-2006
ależ to noł fjuczer ...
-
-Rene- - 12-25-2006
maid napisał(a):Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac...
Aż mnie z ciekawości skręca, coś takiego na siebie przywdziała.
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2006
Cytat:Ja stracilam wiekszosc przyjaciol jak pokazalam jak naprawde lubie sie ubierac... ze nie slucham tego gowna "na topie". Bo niby w glanach wygladam gorzej Question Smiech na sali, sala pusta!!
HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku
-
-Rene- - 12-25-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kandydat na posta roku
Ojj Istny, w tym momencie uraziłeś paru starych użytkowników forum, którzy pracowali sumiennie na ten tytuł przez cały rok.
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2006
Dlatego pisze ze kandydat, ale trzeba pamietac ze konkurencja jest silna
-
maid - 12-26-2006
nic takiego... w tym wlasnie problem
A tak poza to smieszne k... bardzo-do istnej romantyczki czy h.. wie jak ona sie tam
-
-Rene- - 12-26-2006
Są Święta, wybacz Istnej Romantyczce- taka już jest, ale w sumie dobra z niej dziewczynka.