Forum Rockmetalshop
A co z KoRnem? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: A co z KoRnem? (/thread-a-co-z-kornem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Dżemik - 05-20-2005

ReTuRn napisał(a):Teraz juz wiemy, jak zostac Prawdziwym Metalem:
Musimy docenic potege KoRna, plynaca z glebi aryskiej potegi. Tylko w ten sposob osiagniemy absolut. Nie ma wyjscia- sprzedaje raz-dwa meble i ide kupic sobie wszystkie plyty KoRn'a i wyslucham je symultanicznie, by szybciej ogarnac ich geniusz...

Chyba troszke przejaskrawiasz, nie sadzisz? Korn nie jest zadnym 8 cudem swiata, a muzycy z tej kapeli nie sa zadnymi wirtuoazami.. Ale stwierdzenie ze Korn jest do dupy, bo to nu metaal, a caly nu metal jest do dupy, debilizmem traci na 3 metry.. Est tak, czy ne est?

Korn klasyka metalu nie jest, ale klasyka nu metalu (chociaz moze to kiepskie okreslenie w stosunku do tej kapeli) na pewno..

- Patyk - 05-20-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat:Demon, ty mnie nie nazywaj szczeniakiem bo sam nie skonczyles jeszcze nawet gimnazjum, wiesz jestem od ciebie o pare lat starszy

Gdzie Twoj szacunek dla starszych? Big Grin

Cytat:Mozesz mi podac 10 kapel z pamieci ??,hoho ale jestes tru, podaj mi 20 a bedziesz metalowym guru na tym forum haha.

Bla to odp na Twoj zalosny zarzut, ze zna tylko 2-3 na krzyz :>

Cytat:Korn jest klasyka

Dobre. Walne to sobie zaraz chyba na stat, bo tak setnie dawno sie nie usmialem. W takim razie Shazza tez jest klasyka, bo przyczynila sie do powstania calej galezi muzyki :>

Cytat:I to ze ty bedziesz dalej pierdolil swoje durne posty to nic nie zmieni bo ciebie nikt po prostu nie slucha, czaisz ??

Zastosuj to do siebie i bedzie swietnie.
Widze ze kolega jest na takim samym poziomie co pan Demon, gratuluje.

Cytat:Korn klasyka metalu nie jest, ale klasyka nu metalu (chociaz moze to kiepskie okreslenie w stosunku do tej kapeli) na pewno..

To mialem na mysli piszac porzedni post.

- Beast King - 05-20-2005

Ci z Korna to dla mnie przeciętniaki, choć kilku ich kawałków można posłuchać

- ReTuRn - 05-20-2005

Cytat:Widze ze kolega jest na takim samym poziomie co pan Demon, gratuluje.

Nie ma to, jak przeczytac odpowiedz pelna swietnych, celnych i rzeczowych argumentow Wink

- Anonymous - 05-20-2005

Patyk napisał(a):Widze ze kolega jest na takim samym poziomie co pan Demon, gratuluje.
no ty jeszcze musisz sporo podrosnać by prezentować taki poziom jak ja czy ReTuRn Wink

Nie rozumiesz, że dla mnie takie granie jak korn czy inne to jedno wielkie podmetalowe gówno, które w żaden sposób mnie do słuchania nie przekona...

- Patyk - 05-20-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Patyk napisał(a):Widze ze kolega jest na takim samym poziomie co pan Demon, gratuluje.
no ty jeszcze musisz sporo podrosnać by prezentować taki poziom jak ja czy ReTuRn Wink

No w tym wypadku to bylby regres haha. No ale ten temat jest o Kornie wiec daruj sobie takie riposty.

- Anonymous - 05-20-2005

Patyk napisał(a):No ale ten temat jest o Kornie wiec daruj sobie takie riposty.
akt kapitulacji... Wink

- Patyk - 05-20-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Patyk napisał(a):No ale ten temat jest o Kornie wiec daruj sobie takie riposty.
akt kapitulacji... Wink

Zgadza sie, bo nigdy nie prowadzilem rozmowy z takim idiota, poza tym chcialem cie tylko uswiadomic o pewnych sprawach, a te twoje riposty na poziomie przedszkolaka mnie zirytowaly i zniesmaczyly, zycze sukcesow z takimi pogladami haha.Daj sobie spokoj z tym forum dyskysyjnym, jestes zalosny zaczynajac od twoich postow, poprzez poglady, zdjecia ktore byly w twym avatarze(pokazalem kolegom-reakcje byly naprawde ciekawe heh), riposty pokroju dziecka a konczac na mega mrocznej ksywce ktora mozesz imponowac 14-letnim dziewczetom, slowe klapa od A do Z.Pozdrawiam.

- Anonymous - 05-20-2005

no miło mi bo też jeszcze nie konwersowałem z takim zjebem, ignorantem, debilem i idiotą w jednej osobie którą jesteś ty. Już nawet to co napisałeś wyżej wskazuje że nie jesteś osobą normalną, a raczej niedorozwiniętą umysłowo i mającą wiele kompleksów. Twoje wypowiedzi na mój temat mnie nie interesują.

- Dżemik - 05-20-2005

I tym milym akcentem utarczki slowne zakonczcie.. Temat jest o Kornie, a wycieczek osobistych tolerowac nie bede..

- MasterGrucha - 05-21-2005

Korn to pojebane głupie gówno.
Jedynie ci co tak uważają mają racje.
Pierdolony shit - nie inaczej !

- Patyk - 05-21-2005

Kolejny inteligent sie odezwal, twoje argumenty sa baaardzo przekonujace.Ja pier,dole te cale forum jest zaje,bane takimi pajacami, w tym momencie wspolczuje moderatorom ktorzy musza codziennie czytac i trzymac w ryzach ten caly smietnik.

- liza - 05-26-2005

Nie chce mi sie czytac wszystkiego co tu napisaliscie Big Grin
KoRn jest swietny, wszystkie ich albumy sa dobre, ale kawalek "world up" jakos mi sie nie spodobal Angry
Osoby, ktorym KoRn nie odpowiada najlepiej by bylo gdyby wogole nic nie pisaly w tym watku, tylko zalozyly sobie nowy -> przeciw KoRn'owi i tam wpisywali swoje argumenty, a pewnie raczej ich brak.
Pzdr. Smile

- ReTuRn - 05-26-2005

Cytat:wogole

Wroc dziecko do podstawowki, naucz sie polskiej piowni, potem wroc.

Cytat:Osoby, ktorym KoRn nie odpowiada najlepiej by bylo gdyby wogole nic nie pisaly w tym watku, tylko zalozyly sobie nowy -> przeciw KoRn'owi

Po to jest temat, zeby bylo i za i przeciw, chyba ze nie rozumiesz zasad funkcjonowania forum, to bardzo mi przykro- idz bawic sie dalej w piaskownicy.

Cytat:wpisywali swoje argumenty, a pewnie raczej ich brak.

Ta- KoRn jest cudowny, bo jest cudowny to jest swietna argumentacja w Twoim poscie- mistrzostwo swiata :>

- Tuomasss - 05-26-2005

Taaa, mam dziś dobry humor, więc post będzie uprzejmy i bez inwektyw. Smile To będzie odnośnie tego co napisała liza.

Będzie tak: ktoś kto po raz pierwszy zajrzał do tego topicu i nie przeczytał go od początku może odnieść jedno wrażenie. Skrajny kretynizm... No tak moi państwo, nie czarujmy się, ostatnie strony na których są posty Demona i Gruchy (czyli jak uważa Dżem, a ja się z nim zgadzam w tej kwestii, również Demona) nie robą najlepszego wrażenia. A więc, koleżanko, wysil się trochę i poczytaj resztę tematu...
A co do argumentów. Jeśli chodzi o muzykę argumentów obiektywnych brak. Tak to juz jest, że każdy człek poczucie estetyki inne ma i nie się z tym zrobić nie da. Każda opina jest subiektywna i do fana nie przemawiają argumenty typu nie lubię Korna, bo: jest nudny, jeden kawałek jest podobny dpo drugiego, jest monotonny, spać mi się przy nim chce, boli mnie słuchanie wokalu (to akurat czemu ja Korna nie lubię). Że według Ciebie to żadne argumenty to mi przykro. Wiedz, że Twoje arumenty również mnie nie przekonują. W sumie to chyba tyle chciałem napisać.

I na koniec:
1. Temat jest po to, żeby wypowiedzieć się mogli zwolennicy i przeciwnicy (byle z sensem, ale nie od wszytskich można tego wymagać :? )
2. Zakładanie tematów "anty-cośtam" jest delikatnie mówiąc głupotą. Chyba tłumaczyć nie muszę dlaczego...

Dziękuję państwu za uwagę.