-
Billy_Joe - 01-25-2005
Największa wiocha to ludzie z mojej szkoły, same skejy i dresy ,niestety z 3 punki i 6 metali.
No i długie włosy metali.
-
gabrysia - 01-25-2005
A mnie się długie włosy podobają. No zależy jeszcze jak koleś o nie dba, ale ogólnie są spoko.
-
hier_kommt_die_sonne - 01-26-2005
gabrysia napisał(a):A mnie się długie włosy podobają. No zależy jeszcze jak koleś o nie dba, ale ogólnie są spoko.
wlasnie, dlugie wlosy są zaj..ste
ktos tam mowil ze manowar to wiocha....? ja tak nie uwazam....
-
Hethell - 01-26-2005
taka fryzura : krotko z przodu dlugo z tylu to dopiero wiocha
-
Tuomasss - 01-26-2005
Hethell, zapomniałaś, że muszą być jeszcze wąsy na przedzie.
-
czytam sobie "ciemną stronę rocka" co kytos kiedys zapodal.... i sie smieje i smieje i smieje... posluchajcie tego:
Metal i jajko
Jajko postawione przy głośniku na głośnym koncercie może się ściąć
interesujace, prawda?
i jeszcze jedno:
Dorothy Retallack testowała wpływ muzyki klasycznej i acid rocka (nagrania z dwóch stacji radiowych) puszczanych petuniom z taką samą siłą i częstotliwością w pomieszczeniach klimatyzowanych. Przy muzyce klasycznej petunie wypuściły kwiaty, (wszystkie skierowane w strone głośników). "Słuchające" muzyki acid-rockowej zdechły w przeciągu miesiąca.
-
Tuomasss - 01-26-2005
Sugerujesz, że będąc na koncercie to mogę się ściąć jak jajko?!

Albo, cholera jasne, coś mi się zetnie?
A może nigdy nie wypuszczę kwiatków tylko zwiędnę jak jakieś petunie?!
-
Kamael - 01-26-2005
Tu się nie ma co śmiać, uważaj

.
-
wejdźcie sobie na tą stronę, brecht gwarantowany....
A teraz o telewizji:
Już samo oglądanie telewizji jest, skutkiem telewizyjnego uzależnienia. Nieruchome siedzenie przed telewizorem jest nienaturalne dla dziecka, które ma potrzbę nieustannego ruchu, dlatego charakterystyczne znieruchowmienie jest stanem sztucznym wywołanym przez psychiczne uzależnienie. Jest to szczególnie prawdziwe w odniesieniu do dzieci i młodzieży, gdzie potrzeba fizycznego ruchu jest silnie odczuwalna, podobnie jak potrzeba kontaktów towarzyskich (pozarodzinnych).
Najgorszy jest Polsat
Najwięcej scen przemocy w TV (73%) występuje w Polsacie.
I wiele innych bardzo ciekawych i pouczających tekstów....
-
Pandora - 01-26-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Metal i jajko
Jajko postawione przy głośniku na głośnym koncercie może się ściąć
Panowie, miejcie sie na baczności
-
Dzeyla - 01-31-2005
the razmus, eurowizja, zel na wlosach( zwlaszcza u facetow), utlenione na blond wlosy/pasemka, ortalionowe "dresiarskie"spodnie

, rozowy paseczek z cwiekami-taki ma moja "kolezanka" z klasy
- to jest totalna wiocha wedlug mnie...
-
Slayerd - 02-01-2005
"Tamte noce nad jeziorem,
co łączyły nas!!!
Jeszcze kiedys kiedys wrucą!
Będzie taki czaaas!!!"
To dziś leciało u dyra do którego zostałem wezwany w sprawie niszczenia mienia szkoły! I to jest wiocha, to leciało z winyla!!!
-
Emma - 02-01-2005
od plyt winylowych to sie odtitac prosze

ja wlasnei poluje na jakis fajny gramofon bo moj umarl niedawno ...
-
aXe Rose - 02-01-2005
Emma napisał(a):od plyt winylowych to sie odtitac prosze
ja wlasnei poluje na jakis fajny gramofon bo moj umarl niedawno ...
tu nikt nic nie ma do winyla... za to piosenka...
-
qba32167 - 02-01-2005
Największa wiocha to Warszawa ( nie obrażam metali z Warszawy tylko skejtów i dresiki ) ale jeszcze to chyba Disco Polo ( ahhh te czasy "Mydełka Fa" i "Chłopa z Mazur"

)
Oprócz tego wiocha to jeszcze masa skejtów u mnie w Ropczycach a metali na palcach można policzyć i chyba jeszcze moja siostra ale nie znacie jej więc nie bendzie śmiania ;/