Forum Rockmetalshop
System Of A Down - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: System Of A Down (/thread-system-of-a-down)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- statekx - 02-13-2006

Caleb napisał(a):
statekx napisał(a):az taki glupi jestes, zeby nie zrozumiec jednego wyrazu i kilku prostych zdan?
wytlumacze ci wiec. Napisalem chlam bo nie mam nic wiecej o tej grupce do powiedzenia. Jest to slowo w 100% odzwierciedlajace moje spojrzenie na ten band.

Nie mam ochoty juz nic pisac w tym topicu, wiec z laski swojej odpierdol sie juz od moich postow smarku.
Lol-bez bulwersu człowieku.Skąd wiesz ile mam lat?Po twoim poscie wnioskuje ze ty nie wiele.Piszcie w dwojke co chcecie, czy zartem czy nie to juz sie zaczelo robic nudne.A tak poza tym w ogole odbieglismy od tematu...wiec moze powrocimy do sprawy SOADu?

smiech dupa.

- MaFFej - 02-14-2006

Chłopoki... dajcie se na luz...

Alhor napisał(a):Soad jest jedną z nielicznych płyt do której można dobrze poskakć (...) Jest wiele zaspołów które znacznie lepiej grają ale nie ma wiele zespołów do których się lepiej skacze.

Fakt.

- simek8 - 04-13-2006

System jest spoko i Korn też!!! Teraz mniej ich słucham bo słucham P.O.D. no ale tak to mi sie podoba ich muzyka :!:

A co do Soad to mi sie bardzo podoba. Jest naprawde dobra i wszystkie piosenki praktycznie.

Kamael: edytuj posty!

- BakMan - 04-13-2006

simek8 napisał(a):System jest spoko i Korn też!!! Teraz mniej ich słucham bo słucham P.O.D. no ale tak to mi sie podoba ich muzyka :!:

Nie dziwota. Jakbym nie miał transferu przekroczonego, to też bym ściągnął se empecze z P.O.D.'em i byłbym zajebisty, a tak to jestem chujowy Crying or Very Sad Jebana neosrada Crying or Very Sad

- ReTuRn - 04-13-2006

TAk wiec zaiste zbanujmy, bo szczerze mówiąc tego typu ludziska prztały mnie nawet śmieszyć.

- MaFFej - 04-13-2006

Twarde prawo tych ziem! Angry

- ReTuRn - 04-13-2006

Zaiste jest to Prawo Stali.

- de7th - 04-13-2006

simek trochę tu nie pasujesz.

- Magnet - 02-03-2007

SOAD jest zajebisty!! Pozdro dla jego fanów Smile

- raf667 - 02-03-2007

Magnet napisał(a):SOAD jest zajebisty

Nie bałdzo

- -Rene- - 02-03-2007

Magnet napisał(a):Pozdro dla jego fanów Smile
P00zdrpińcset for u bejb

- maat - 08-31-2007

lubie ich muzyke. nie sa szczytem muzycznych umiejetnosci, ale debilem jest kazdy, ktory sadzie, ze popisy techniczne to wszystko -_-''

a tak przy okazji... kto zainteresowany, to niech kliknie w link w moim podpisie ^^ kazdy mile widziany

- Morgenstern - 10-19-2007

...dark soul..:) napisał(a):albo Korn...tego juz tez nie sluchacie..ludzkosc schodzi na psy..i tyle.

Hahaha. Ale typo Laughing

- Aexalven - 10-19-2007

Soad jest kiepski, Korn też, BFMV też, RHCP też >.<

- -Rene- - 10-19-2007

BMW, CHWdP, ZsBG tyż