Forum Rockmetalshop
Piąta edycja Mystic Festival - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Piąta edycja Mystic Festival (/thread-pi%C4%85ta-edycja-mystic-festival)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Ramone - 06-03-2007

Jak daleko jest spodek od dworca PKP? Jeśli daleko to czym tam najlepiej dojechać (tramwaj , autobus)?? Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)

- statekx - 06-03-2007

Też się zastanawiam, ale na stronie Spodka jest chyba wszystko napisane. Choć jakiś doświadczony Katowiczanin mógłby poratować starych wędrowców, błogosławiąc ich dobrym słowem, gdzie mają się kierować.

- RamzeS - 06-03-2007

Ramone napisał(a):Jak daleko jest spodek od dworca PKP?
W linii prostej ja wiem...niecały kilometr.A chyba i nawet nie.

Ramone napisał(a):Jeśli daleko to czym tam najlepiej dojechać (tramwaj , autobus)??
Nalepiej piechotką.Pytac ludziów o droge,to naprawde nie jest daleko,mozna zajśc za 10-15 minut.
Ramone napisał(a):na ,której stacji wysiąść
Na stacji Katowice.Jadąc od Breslau miniesz tylko Katowice Załęże - gdzie zresztą zug sie nie zatrzyma - i następna stacja to juz Katowice. To jest dworzec głowny,mimo ze nie ma w nazwie żadnego przymiotnika w rodzaju "centralny" czy "głowny".

- Krzychun - 06-03-2007

Ramone napisał(a):Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)
Jak zobaczysz najbrzydsze miejsce na swiecie-wysiadaj.

- RamzeS - 06-03-2007

Krzychun napisał(a):
Ramone napisał(a):Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)
Jak zobaczysz najbrzydsze miejsce na swiecie-wysiadaj.
Aleś dojebał Confusedhock:

- Kręgosłup - 06-03-2007

do pieknych to ten dworzec nie nalezy Wink

- RamzeS - 06-03-2007

A który dworzec w Polsce nalezy do pięknych??
Przeciez nie ten wasz w Breslau.
Choć ostatni raz widzialem go 16 lat temu, mogło sie coś zmienić...

- The Stig - 06-03-2007

Kręgosłup napisał(a):do pieknych to ten dworzec nie nalezy Wink

czy ja wiem... byłem tam kilka razy i poza żulami i narkomanami jest OK. Na dobrą sprawe wiele od Breslau sie nie różni. Tu bród i smród i tu.

- Kręgosłup - 06-03-2007

W Bielsku jest fajny dworzec Smile

- The Stig - 06-03-2007

nie wiem. nie byłem Smile

- Axel - 06-03-2007

Dworzec to w mrzezinie ;> coś jak przystanek autobusowy ;p ;P ale przynajmniej jest czysto ;P

- Valhalla - 06-03-2007

we Włoszczowej najlepszy Laughing
btw jakas ustawka na piwo przed/po koncercie? Surprised
Tomash licze na Ciebie pozniej hehehhe

- Tomash - 06-03-2007

ja moge przed, pierwszych kapel i tak nie ma co oglądać Big Grin po niestety nie bałdzo :/ ale sie zobaczy sie jeszcze Big Grin

- Acrid - 06-03-2007

Valhalla napisał(a):btw jakas ustawka na 'poka cyce' przed/po koncercie?

ja sie z Toba ustawie, przed i po ;>

- Axel - 06-03-2007

Acrid napisał(a):
Valhalla napisał(a):btw jakas ustawka na 'poka cyce' przed/po koncercie?

ja sie z Toba ustawie, przed i po ;>

Ja moge robic za support Tongue