Forum Rockmetalshop
WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Soundtrack/Muzyka Filmowa (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-soundtrack-muzyka-filmowa)
+--- Wątek: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP (/thread-warraha-dziedzictwo-arj%C3%B3w-ep)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

- KelThuz - 12-27-2006

-Rene- napisał(a):Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.

wiesz, że nikt cię nie lubi?

- Danzig - 12-28-2006

Książę 2 napisał(a):Wybacz Danzig, ja nie chciałem ci tego zrobić. To wszystko przez to że się tak spinam.
żeby mi to było ostatni raz !

- -Rene- - 12-28-2006

KelThuz napisał(a):wiesz, że nikt cię nie lubi?
Ojej...

- KelThuz - 12-28-2006

no, a teraz wracaj pod schody, obciągać temu wielkiemu czarnuchowi, którego hoduję.

- -Rene- - 12-29-2006

Hodujesz pod schodami murzyna żeby mu obciągać pałe, no no. Teraz w końcu wiem jak uzyskujesz odpowiednią barwę głosu. Szlag, a ja zawsze myślałam, że podczas nagrań ktoś ci pomaga jadąc od tylca.

- edi - 12-29-2006

oo Kelthuz...

śpiewamy twoje kawałki na fizyce Tongue
pozdro

- Necro Desecrator - 12-29-2006

Zapewne już to mówiłem,ale chętnie się przypomnę co by sprowadzić dyskusję na właściwe tory - ,,Warraha" i ,,Kel'Thuz" to zdecydowanie NAJLEPSZE klawiszowe projekty jakie wydała nasza skatoliczona ziemia(dziedzictwo Bal Sagoth,nie inaczej!!),a ostatnie demo Sorcerer to NAJLEPSZY i najbardziej true polski HM,będący gwozdziem do trumny dla nazareńskiego obszczymurka i takich gówien jak Chainsaw,Hunter,No-mads,Mayharyon....(wymieniac mozna bez konca).No ale żeby dostrzec te oczywiste dla nadludzi prawdy trzeba przede wszystkim CZAIĆ JEBANY TRVE KVLT!!!

- Krzychun - 12-29-2006

Necro Desecrator napisał(a):No-mads
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.

- Necro Desecrator - 12-29-2006

Krzychun napisał(a):
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.

Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej? Bo jak wiadomo, jest to duzo lepszy zespół niż przereklamowany Behemoth(w ktorym gra jebanywdupeprzezswojegostaregobeztalenciepoprostumusiekurwaudało,niejestemwcalezazdrosnympolaczkiem, Nergal)a może nawet lepszy niż Slayer! Ot,co! W koncu wieś w ktorej mieszkamy rządzi sie swoimi prawami...

- Krzychun - 12-29-2006

Necro Desecrator napisał(a):Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej?

hmm...Obu kapel po jednym kawałku słyszalem to sie nie wypowiem,ale napewno lepsze niz hunter etc.
Necro Desecrator napisał(a):a może nawet lepszy niż Slayer!
Pewnie

- Tomash - 12-29-2006

jakby byli z USA to byś się nad nimi spuszczał

- RamzeS - 12-30-2006

Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.
Albo jest po prostu marnym prowokatorem.

- Necro Desecrator - 12-30-2006

R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- KelThuz - 12-30-2006

R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali. Ale przecież zachwycanie się siódmą wodą po kisielu w tym kraju nadal ma się dobrze, podobnie jak jej pędzenie.
Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.

- RamzeS - 12-30-2006

KelThuz napisał(a):te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali
Moze i tak,w sumie sam nie zaliczam sie do jakichś zagorzałych wielbicieli tego zespolu (znaczy sie hororskopa) , jednak cała ta "wyrazistośc" i "oryginalnośc" idzie sie jebać z powodu marnego wokalu,ot co.
KelThuz napisał(a):Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.
Rozumiem,ze jedynym wykonawcą o "niezakutym łbie" w tym kraju jest Wszebąd?:>