Forum Rockmetalshop
najgorsze forum - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: najgorsze forum (/thread-najgorsze-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Ambivalent - 01-23-2006

Scully napisał(a):Niedoczekanie twe! Big Grin

Zobaczymy, zobaczymy... Wink

Cytat:btw fajniutkie forumasko. Ciekawe, ile wytrzymam - na Sonacie mnie raz wywalili za sam nick Scully

post w temacie pierwszy raz z Sonata bardzo dobry ! Laughing czekam az sie rozkrecisz Wink

- aXe Rose - 01-23-2006

Cytat:btw fajniutkie forumasko. Ciekawe, ile wytrzymam
Raczej ile oni wytrzymają Wink ze mną wytrzymali tylko do pierwszej wizyty moda ;D

- Scully - 01-23-2006

Ambivalent napisał(a):post w temacie pierwszy raz z Sonata bardzo dobry ! Laughing czekam az sie rozkrecisz Wink
Przeczytaj ten z deathmatchem, a ujrzysz moje rozkręcenie. Wink

- aXe Rose - 01-23-2006

Scully napisał(a):
Ambivalent napisał(a):post w temacie pierwszy raz z Sonata bardzo dobry ! Laughing czekam az sie rozkrecisz Wink
Przeczytaj ten z deathmatchem, a ujrzysz moje rozkręcenie. Wink
Mogłabyś go tu wstawić? Bo ja go nie mam jak przeczytać, z oczywistych powodów Smile

- Scully - 01-23-2006

no dobra, aXe:
Cytat:Cóż za ekscytujący deathmatch! Histeria na trybunach! Taaaak, na prowadzenie wysuwa się Sonata! A za to ci chłopcy ze Stratovariusa! Jakże oni się pieknie uśmiechają przegrywając, gdy publika woła do nich "[cenzura] wam w dupy"! Jak oni się rozmarzyli...

Wink

Scully napisał(a):no dobra, aXe:
Cytat:Cóż za ekscytujący deathmatch! Histeria na trybunach! Taaaak, na prowadzenie wysuwa się Sonata! A za to ci chłopcy ze Stratovariusa! Jakże oni się pieknie uśmiechają przegrywając, gdy publika woła do nich "[cenzura] wam w dupy"! Jak oni się rozmarzyli...

Wink

srednio, wole ten z Pierwszego razu z Sonata Wink

- Scully - 01-23-2006

Pierwszy raz zawsze boli Wink

- aXe Rose - 01-23-2006

Scully napisał(a):no dobra, aXe:

Wink
Nie jest źle Wink takie 8,5/10 Smile

Nie inaczej!

- Scully - 01-23-2006

Moderator przyszedł. Laughing

- RamzeS - 01-23-2006

aXe Rose napisał(a):A mnie właśnie wyjebali z Anty-Radia Laughing Laughing Laughing Laughing
Ale jeszcze ja tam zostałem
I z prawdziwą rozkoszą pojade po adminie.
Tylko sie wysram.
Chwila.

Scully napisał(a):Moderator przyszedł. Laughing

juz zaczyna wywalac Twoje posty. Jakie to typowe dla tego błazna. Laughing

- Scully - 01-23-2006

Wyjebał i mnie. Angry

- Donkamillo - 01-23-2006

mnie takze wytrzymałem prawioe 16 godzin sporo Big GrinBig Grin Laughing

- aXe Rose - 01-23-2006

Scully napisał(a):Wyjebał i mnie. Angry
Mody pedalskiego forum zrobiły porządek, teraz już mogą w spokoju pograć w cymberGAYa.

- RamzeS - 01-23-2006

Ja prawdopodobnie wylece z anty radia zaraz