Forum Rockmetalshop
Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? (/thread-najlepsz-plyta-thrashmetalowa-wydana-po-2000-roku)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- RamzeS - 09-09-2007

fetus napisał(a):kreator - EOG
VR duzo lepsze.

- fetus - 09-09-2007

R_amze_S napisał(a):
fetus napisał(a):kreator - EOG
VR duzo lepsze.
chyba se jaja robisz EOG niszczy VR. zdecydownie wiecej KREATOR w EOG.

- RamzeS - 09-09-2007

fetus napisał(a):chyba se jaja robisz
Nigdy w zyciu poważniejszy nie byłem.

- Axel - 09-18-2007

Bedzie ktoś na
Cytat: BLITZKRIEG 4 TOUR 2007 - VADER + KRISIUN + ROTTING CHRIST + INCANTATION + FUNERUS.
Data: 2007-10-01, 18:30.

Jest to druga część trasy promującej ostatni album VADER zatytułowany "Impressions in Blood" wydany w ubiegłym roku. VADER zagra w towarzystwie zagranicznych gości, trzech zespołów o ustalonej reputacji na światowej scenie ekstremalnego grania: brazylijskiego death metalowego commando KRISIUN (www.krisiun.com.br) , greckich bogów ROTTING CHRIST (www.rotting-christ.com), legendarnego amerykańskiego INCANTATION (www.incantation.com) oraz FUNERUS www.funerus.com) , w którym udzielają się m.in. muzycy INCANTATION oraz żona Johna McEntee - Jill (bass,vocal)! VADER będzie promował również swoje najnowsze wydawnictwo czyli DVD "...and blood was shed in Warsaw" (Metal Mind), które powinno być już dostępne podczas koncertów.
VADER szykuje dla swoich fanów wiele koncertowych niespodzianek, między innymi premierowy utwór "Sword of the Witcher" nagrany do gry komputerowej "The Witcher" (CD-Projekt RED/Atari), kilka zaskakujących coverów oraz różne sety koncertowe! Nie zabraknie nowych wzorów koszulek i bluz, płyt CD i DVD. Pozostałe zespoły będą również oferować swoje wydawnictwa i merchandise.

:> Ktoś może coś powiedzieć o tych innych zespołach ? Jaka to muzyka i czy warto isc ?

- Hallvard - 09-18-2007

wsyzscy graja death..no procz rotting christ..krisiun taki brutal death , incantation old school death a we funerus gra jakas stara pani nie wiem na czym...nie pamietam...

- Morgenstern - 09-20-2007

Axel napisał(a):Bedzie ktoś

A no. Ja się wybieram. Ale w Lublinie 28.09.

- deathfan - 11-29-2007

Z tych co przesłuchałem na chwilę obecną bezapelacyjnie Violator - Chemical Assault (2006) Rewelacyjny old school thrash metal z Brazylii.

- Ramone - 11-29-2007

Brawo dla tego pana !!

- Tomash - 11-29-2007

no Violator dobry jest, ja polecam jeszcze nowego Dekapitatora. Wtórne, ale zajebiste.

- Książę - 11-29-2007

kilemol

- IstnyKurwaRomantyk - 11-29-2007

brzmi jak nazwa pigul antykoncepcyjnych

- Książę - 11-29-2007

i tak Andrzej to najładniejsze imię

- Tomek/Nevermore - 12-02-2007

2 x Exodus (Tempo + nowa), 1X Slayer (CI) - to moje typy

- Atreju - 12-03-2007

chybaś o Onslaught zapomniał

- Tomash - 12-03-2007

Onslot niezły, ale chyba nie powiesz mi że jest lepszy niż Exodusy czy Slejer