-
Dechri - 03-07-2005
ciekawe czy true byłaby kapela z zajebiście true ideologią blackową - okraszona muzyką np reage :] w waszym mniemaniu powinna być wtedy true !
-
hegemon88 - 03-07-2005
wilk_fenriz napisał(a):no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ? 
To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
-
Nightal - 03-07-2005
hegemon88 napisał(a):To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
A Linkin Park ? Muzyka prosta, wszystkie płyty brzmią tak samo. Czy gdyby śpiewali o szatanie i palili kościoły to byliby true ?
-
Dechri - 03-07-2005
przecież ci muzycy nie są w Satyricon pełnoprawnymi członkami, oni tylko grają za kase, to skład koncertowy, całą muze tworzą Satyr i Frost
-
hegemon88 - 03-07-2005
Dechri napisał(a):całą muze tworzą Satyr i Frost
Nie wazne kto tworzy muze tylko to ze razem gwalcili fanki satyriconu.
-
daughterofdarkness - 03-07-2005
U mnie też przede wszystkim muzyka, ale zgadzam się, że bez ideologii to nie było by to samo
-
#Darkness# - 03-07-2005
Sorry KelThuz chyba uraziłam twoje uczucia...moze mi wybaczysz?
Poprostu uważam cos takiego za "szajs" i tyle...trzeba się liczyc ze słowami...
No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó??
I co wy na to? :>
-
Mroczny Elf - 03-07-2005
Muzyka !
-
KelThuz - 03-08-2005
#Darkness# napisał(a):No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó??
I co wy na to? :>
Warraha jest tru, kto cie splodzil?
-
Dechri - 03-08-2005
Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne

a muzyka to true disco polo
-
KelThuz - 03-08-2005
Dechri napisał(a):Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne
a muzyka to true disco polo
uzasadnij, źródła, autorzy, daty, jak nie - to wyjdź, ale powoli...polakatoliczku
-
Dechri - 03-08-2005
Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz
-
KelThuz - 03-08-2005
Dechri napisał(a):Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz
nie obchodzi mnie MacKozer, tylko to, co ty jestes w stanie mi uzasadnic, zjebie
-
metalmaniac - 03-08-2005
oddałem swój głos na muzyke w radiu maryja
-
Dechri - 03-09-2005
powiedzmy że ufam MacKozerowi w tym temacie wręcz całkowicie, a to ze twoje teksty brzmią kiczowato to inna sprawa

zjebq analny