Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Rumian - 08-04-2005

Sol napisał(a):Słuchajcie. Nie wiecie może kiedy maski Slipknota będe do kupienia w Polsce? I znacie może przybliżone ceny???
a po co ci to? zakladam ze za takie gadzety trzebabedzie zaplacic duzo a i tak sa gowno warte Tongue

- Sol - 08-04-2005

Przydałaby mi się, bo chciałbym na jakiś dzień wiosny, albo coś w tym stylu, zaśpiewać coś Slipknota (a raczej się trochę podrzeć Big Grin). W masce Coreya z Iowy 8) .

- Rumian - 08-04-2005

ale te maski sa debilne wiec po co cos takiego kupowac?

- HateRox - 08-04-2005

Rumian to gej ;P Zero - powtarzam - zero subiektywizmu. Masz jakies problemy, w domu/szkole/na podworku/w kosciele* ???

*-niepotrzebne skreslic

A poczatkowi fani slipknota nie powinni sie za bardzo rozwodzic nad takimi pierdolami. Przeciez wiadomym jest fakt, iz zespół chce sie w taki czy inny sposob wyroznic od innych. Ale tylko idioci oceniaja ten zespol patrzac tylko na image a nie na styl grania, bo jesli nie pokazywaliby sie nijak w mediach, jak tylko wydajac swoje plyty, to niemielibyscie podstaw do krytyki, badz fascynacji. GLUPI LUDZIE!

- Rumian - 08-04-2005

IGNORANCIE I POZERZE! nazywasz mnie gejem chociaz wcale mnie nie znasz i nie masz podstaw aby mnie tak nazywac - wyrazam swoja opinie na temat masek tego zespolu a nie jego samego Evil or Very Mad
najlepiej spierdalaj stad szybko i nie wkurwiaj ludzi swoja ignorancja i glupota bo nie umiesz ze zrozumieniem przeczytac nawet mojego posta zaorac ciebie i te cale zjebane maski
co za debil Evil or Very Mad

btw jak masz cos do mnie to zapraszam na gg 2393843 - darujmy ludziom na forum czytania tego

- ReTuRn - 08-04-2005

No co za debil, czy wszyscy nowi muszą tacy być? Sad

- Rumian - 08-04-2005

Return - na to wyglada :/ kurwa nie przyjdzie nikt normalny tylko burzumka, slipknotka, slayerka, jakis maggot a teraz nastepny fan slipknota ktory zaczyna pokazywac jaki to jest madry

ech - Slipknotka - 08-04-2005

Znasz mnie zeby mowic ze jestem nie normalna wyrazilam tylko swoja opinie jak wszyscy tutaj. Pozdro dla fanow Mansona

Re: ech - Rumian - 08-04-2005

Slipknotka napisał(a):Znasz mnie zeby mowic ze jestem nie normalna wyrazilam tylko swoja opinie jak wszyscy tutaj. Pozdro dla fanow Mansona
nie musze cie znac wystarczy ze poczytam twoje posty :] ale nie martw sie moze dorosniesz a ja zmienie o tobie zdanie

- hier_kommt_die_sonne - 08-04-2005

Sorry Rumian, a ile Ty masz lat, ze mówisz o podrastaniu?! Ty też czasem zachowujesz się jak ci wszyscy nowi. Nie bądź taki kozak, bo coraz częsciej zahaczasz o śmiesznosć. Przepraszam za szczerość.

- Rumian - 08-04-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Sorry Rumian, a ile Ty masz lat, ze mówisz o podrastaniu?! Ty też czasem zachowujesz się jak ci wszyscy nowi. Nie bądź taki kozak, bo coraz częsciej zahaczasz o śmiesznosć. Przepraszam za szczerość.
nie przepraszaj za szczerosc Smile byc moze masz troche racji a przy okazaji ja wyrazilem sie troche nieprecyzyjnie z tym dorastaniem chodzilo mi o bardziej dojrzale horyzonty muzyczne niz slipknot

- ReTuRn - 08-04-2005

Cytat:Pozdro dla fanow Mansona

Co to ma w ogóle być, to jest audycja z pozdrowieniami, czy forum? No czosnek...

- Pearl - 08-04-2005

Niektórzy są na maxa pier.dolnięci :?

Justyna - Slipknotka - 08-04-2005

Ja Slipknota slucham od niedawna. I nie jestem ich fanatyczna fanka jak niektorzy tutaj moze zle zrobilam ze wybralam sobie taki nick.

- Rumian - 08-04-2005

no faktycznie zrobilas bardzo zle wybierajac taki nick bo on sam w sobie skresla cie w oczach wiekszosci uzytkownikow - jedna rada zarejestruj sie raz jeszcze z innym nickiem tak zeby nikt nie wiedzial nawet o tym i zacznij pisac od nowa - byc moze wyjdzie ci na dobre (jesli postami takimi jak ten z pozdrowieniami dla fanow mansona nie zjebiesz sobie znowu opinii na forum Big Grin)