-
Rumian - 08-04-2005
Sol napisał(a):Słuchajcie. Nie wiecie może kiedy maski Slipknota będe do kupienia w Polsce? I znacie może przybliżone ceny???
a po co ci to? zakladam ze za takie gadzety trzebabedzie zaplacic duzo a i tak sa gowno warte
-
Sol - 08-04-2005
Przydałaby mi się, bo chciałbym na jakiś dzień wiosny, albo coś w tym stylu, zaśpiewać coś Slipknota (a raczej się trochę podrzeć
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
). W masce Coreya z Iowy 8) .
-
Rumian - 08-04-2005
ale te maski sa debilne wiec po co cos takiego kupowac?
-
HateRox - 08-04-2005
Rumian to gej ;P Zero - powtarzam - zero subiektywizmu. Masz jakies problemy, w domu/szkole/na podworku/w kosciele* ???
*-niepotrzebne skreslic
A poczatkowi fani slipknota nie powinni sie za bardzo rozwodzic nad takimi pierdolami. Przeciez wiadomym jest fakt, iz zespół chce sie w taki czy inny sposob wyroznic od innych. Ale tylko idioci oceniaja ten zespol patrzac tylko na image a nie na styl grania, bo jesli nie pokazywaliby sie nijak w mediach, jak tylko wydajac swoje plyty, to niemielibyscie podstaw do krytyki, badz fascynacji. GLUPI LUDZIE!
-
Rumian - 08-04-2005
IGNORANCIE I POZERZE! nazywasz mnie gejem chociaz wcale mnie nie znasz i nie masz podstaw aby mnie tak nazywac - wyrazam swoja opinie na temat masek tego zespolu a nie jego samego
![Evil or Very Mad Evil or Very Mad](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/evil.png)
najlepiej spierdalaj stad szybko i nie wkurwiaj ludzi swoja ignorancja i glupota bo nie umiesz ze zrozumieniem przeczytac nawet mojego posta zaorac ciebie i te cale zjebane maski
co za debil
btw jak masz cos do mnie to zapraszam na gg 2393843 - darujmy ludziom na forum czytania tego
-
ReTuRn - 08-04-2005
No co za debil, czy wszyscy nowi muszą tacy być?
-
Rumian - 08-04-2005
Return - na to wyglada :/ kurwa nie przyjdzie nikt normalny tylko burzumka, slipknotka, slayerka, jakis maggot a teraz nastepny fan slipknota ktory zaczyna pokazywac jaki to jest madry
ech -
Slipknotka - 08-04-2005
Znasz mnie zeby mowic ze jestem nie normalna wyrazilam tylko swoja opinie jak wszyscy tutaj. Pozdro dla fanow Mansona
Re: ech -
Rumian - 08-04-2005
Slipknotka napisał(a):Znasz mnie zeby mowic ze jestem nie normalna wyrazilam tylko swoja opinie jak wszyscy tutaj. Pozdro dla fanow Mansona
nie musze cie znac wystarczy ze poczytam twoje posty :] ale nie martw sie moze dorosniesz a ja zmienie o tobie zdanie
-
hier_kommt_die_sonne - 08-04-2005
Sorry Rumian, a ile Ty masz lat, ze mówisz o podrastaniu?! Ty też czasem zachowujesz się jak ci wszyscy nowi. Nie bądź taki kozak, bo coraz częsciej zahaczasz o śmiesznosć. Przepraszam za szczerość.
-
Rumian - 08-04-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Sorry Rumian, a ile Ty masz lat, ze mówisz o podrastaniu?! Ty też czasem zachowujesz się jak ci wszyscy nowi. Nie bądź taki kozak, bo coraz częsciej zahaczasz o śmiesznosć. Przepraszam za szczerość.
nie przepraszaj za szczerosc
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
byc moze masz troche racji a przy okazaji ja wyrazilem sie troche nieprecyzyjnie z tym dorastaniem chodzilo mi o bardziej dojrzale horyzonty muzyczne niz slipknot
-
ReTuRn - 08-04-2005
Cytat:Pozdro dla fanow Mansona
Co to ma w ogóle być, to jest audycja z pozdrowieniami, czy forum? No czosnek...
-
Pearl - 08-04-2005
Niektórzy są na maxa pier.dolnięci :?
Justyna -
Slipknotka - 08-04-2005
Ja Slipknota slucham od niedawna. I nie jestem ich fanatyczna fanka jak niektorzy tutaj moze zle zrobilam ze wybralam sobie taki nick.
-
Rumian - 08-04-2005
no faktycznie zrobilas bardzo zle wybierajac taki nick bo on sam w sobie skresla cie w oczach wiekszosci uzytkownikow - jedna rada zarejestruj sie raz jeszcze z innym nickiem tak zeby nikt nie wiedzial nawet o tym i zacznij pisac od nowa - byc moze wyjdzie ci na dobre (jesli postami takimi jak ten z pozdrowieniami dla fanow mansona nie zjebiesz sobie znowu opinii na forum
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
)