Forum Rockmetalshop
TOOL - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: TOOL (/thread-tool)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Blood - 05-04-2006

hehehee ;D
No co tu duzo mowic, ja jakos sama do tego doszlam, ale ludziom, ktorzy nie moga zobaczyc to na innych forach radzili, aby najpierw pociwczyc na obrazkach z ludzmi. Szkla i obrazek musza byc ustawione rownolegle do siebie, oczy masz miec jak najblizej szkiel i wpatruj sie bez mrugania np. w Maynarda ;D Staraj sie... wglebic w ten obrazek ;D Potem reszta Ci sie wyostrzy i voila.

Ogolniej mowiac najlepiej jest sie wpatrywac w jeden wybrany punkt na obrazku i nie mrugac oczetami ;]

- TooLfan - 05-04-2006

Ehh....coś ciężko mi to idzie, próbuje na początek z pierwszym zdjęciem i coś zaczeły napisy nachodzić na siebie, ale mnie oczy rozbolały mrugnąłem i lipaaa Big Grin Szlag mnie trafi zaraz. Ja chce 3D!!

Aaa....zobaczyłem Maynarda i jego wino!! Boskie, jasna cholera cudowne!! Skupiłem sie na przedmiocie a po chwili wszystko tak jak mówiłaś wyostrzyło sie. Dziekuje. Już chciałem przez okno wyrzucać Smile

- Blood - 05-04-2006

Nie probuj najpierw z napisami, bo to jest najciezej zobaczyc. Tak samo jak oczy. Mowie Ci popatrz sie na ktrego z chlopakow najpierw Big Grin

- Kamael - 05-04-2006

Nie wytrzymam, chyba zaraz zamówię ;D.

- TooLfan - 05-04-2006

Heh...zamawiaj bez gadania!! Tylko kurde coś nie tak z tą moją książeczką, czaszka ma dwa różne zdjęcia Laughing Aha i ta wrona...z nią sie nic nie dzieje Sad Aha i uwazajcie z przewracaniem stron, kilka leci i oczy napitalają jak cholera Big Grin

- Blood - 05-05-2006

Kamael napisał(a):Nie wytrzymam, chyba zaraz zamówię ;D.
Tutaj lepiej zapytac: To jeszcze tego nie zrobiles? ;P

Ja juz 1 maja latalam po Empikach, bo 'A moze bedzie?' Big Grin

- Yogurt - 05-05-2006

Blood napisał(a):A plyta nie rozni sie niczym od tego co bylo w necie.

no to kicha... w takim razie napewno nie kupie tej płyty...

- Kamael - 05-05-2006

Blood napisał(a):

Bo jakoś nie było okazji... Teraz walczę o bilet na koncert, bo właśnie doszła do mnie wiadomość, że już się kończą. Trochę zaspałem ;/.

- Blood - 05-05-2006

Kamael napisał(a):
Blood napisał(a):

Bo jakoś nie było okazji... Teraz walczę o bilet na koncert, bo właśnie doszła do mnie wiadomość, że już się kończą. Trochę zaspałem ;/.
Ja niestety juz sie pogodzilam z tym iz koncert mnie ominie. Crying or Very Sad

- Kamael - 05-05-2006

Ja się nie wiadomo dlaczego długo zastanawiałem, ale skoro znajomi jakoś w sprawie Openera się nie odzywali i teraz cena podskoczyła o 50 zł, to już nastawiam się całkowicie na Tool'a. Mam nadzieję, że jeszcze jakiś bilet na płytę się dla mnie znajdzie ; ).

- buubi - 05-05-2006

Yogurt napisał(a):
Blood napisał(a):A plyta nie rozni sie niczym od tego co bylo w necie.

no to kicha... w takim razie napewno nie kupie tej płyty...

Czemu ?

- mal - 05-05-2006

Płyta hula sobie od tygodni po internecie, a ja zamówiałam na merlinie jeszcze kilka dni przed premierą i żałuję, bo nadal czekam.

- Yogurt - 05-05-2006

buubi napisał(a):
Yogurt napisał(a):no to kicha... w takim razie napewno nie kupie tej płyty...

Czemu ?

bo to co krąży w necie to porażka, brzmi jak odrzuty z sesji Lateralusa... 10000 days przy poprzedniej płycie to amatorszczyzna...

- Kamael - 05-05-2006

To, co krąży po necie podobno brzmi fatalnie i o wiele gorzej, niż w wersji audio (nawet, gdy mp3 jest w dobrej jakości). Tak pisał mi znajomy. Najpierw kupił płytę, a później na próbę ściągnął jeden z kawałków.

- Yogurt - 05-05-2006

Według mnie płyta jest żałosna i nie chodzi tu o brzmienie tylko o melodie, które już w pierwszym kawałku wywołują u mnie uczucie znużenia a potem jest coraz gorzej. Zero pomysłu na płyte, zero polotu. Upadek ze szczytu do przeciętności jeśli nie jeszcze niżej. Może następnym razem uda im się wyprodukować płyte na poziomie poprzednich...