Forum Rockmetalshop
Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... (/thread-naj%C5%BCa%C5%82o%C5%9Bniejszy-najgorszy-film-w-twoim-%C5%BCyciu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- seelenleib - 02-13-2006

Eurotrip. amerykanska "komedia" dla nastolatkow. ogladalem wczoraj z nudow i zaluje...

- nocny plakaciarz - 02-13-2006

Ghost_82 napisał(a):
Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever

Rozumiem, że to miał być żart Wink

A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo Wink

- Ghost_82 - 02-13-2006

A kto powiedział, że mi sie podobał Confusedhock: To najgłupszy film jaki w życiu oglądałem. Ali G i ta cała reszta Big Grin Oczywiście nie wliczam Znaków Wink

- nocny plakaciarz - 02-13-2006

Nikt tak nie powiedział. Pytanie jest skierowane do Scully Smile

- Ghost_82 - 02-13-2006

Ok... Myślałem, że do mnie było kierowane, to pytanie Tongue

- Flying Corpse - 02-13-2006

SW Nowa trylogia,wiedźmin,Omen3 wiekszej ilości nei mgoe se przypomnieć na razie

- -Rene- - 02-13-2006

Flying Corpse napisał(a):wiedźmin
Dziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych? Wink

- Flying Corpse - 02-14-2006

-Rene- napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):wiedźmin
Dziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych? Wink
A czemu miałbym być ? Wink

- Scully - 02-14-2006

nocny plakaciarz napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):
Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever

Rozumiem, że to miał być żart Wink

A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo Wink
Nie był to żart.

Dysputy filozoficzne, wiernie oddany fhrancuski klimacik, jedzenie ze śmietnika, erotyzm i nieskrępowanie, rewolucja w tle

- -Rene- - 02-14-2006

Flying Corpse napisał(a):A czemu miałbym być ? Wink
A czemu nie? Wink

- metallgirl - 02-15-2006

Wczoraj ogladalam Wrong turn Laughing nie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie Laughing jak zlapali swoja ofiare Wink ...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach Laughing i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego Tongue Crying or Very Sad

- statekx - 02-15-2006

metallgirl napisał(a):Wczoraj ogladalam Wrong turn Laughing nie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie Laughing jak zlapali swoja ofiare Wink ...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach Laughing i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego Tongue Crying or Very Sad

Widzialem. Teraz 99% horrorow tak wyglada.

- metallgirl - 02-15-2006

racja,az mi sie nie chce wierzyc,ze nikt nie umie zrobic porzadnego horroru Evil or Very Mad

- statekx - 02-15-2006

Bo teraz 99% filmow kreci sie wg. tego samego schematu: Akcja nie jest liniowa, tylko sklada sie na ukladanke, ktora na koncu filmu sklada sie w calosc. Zamiast fabuly, stawia sie na F/X. Horrory musza byc sadystyczne. T A N D E T A.

- metallgirl - 02-16-2006

nie chce byc nie mila,ale te filmu z jasonem,czy myersem czy kim inny...to sa troche nudne,w ktores czesci go zabija,nastepna sie nazywa on wciaz zyje,nastepna to juz koniec...nastepna zmartwychstal...itd Laughing Crying or Very Sad Wink

A co do tematu,to nie ogladalam filmu,obejrze oczywiscie,bo nie bede sie wypowiadac o filmie,ktorego nawet nie widzialam,ale kiedy tak raz widzialam zwiastuny pily i pily 2,to sie zaczelam zastanawiac co ta czosnek lalka tam robi,kolezanka mi mowila,ze wlasnie on jest najstraszniejsza w tym filmie Rolleyes to jest to "cos" jest najstraszniejsze...i,ze to ma byc najlepszy horror ostatnich czasow to dziekuje Rolleyes