-
Zoltan - 02-18-2007
Tata kazika
-
-Rene- - 02-18-2007
balzac napisał(a):A właśnie, gdzie jest -Rene- ? 
Tam gdzie zwykle, zerkam na swoich ulubionych forumowiczów ale coś mało ciekawych rzeczy ostatnio mówią więc czekam na lepsze njusy.
-
wunderwaffe - 02-18-2007
-Rene- napisał(a):balzac napisał(a):A właśnie, gdzie jest -Rene- ? 
Tam gdzie zwykle, zerkam na swoich ulubionych forumowiczów ale coś mało ciekawych rzeczy ostatnio mówią więc czekam na lepsze njusy.
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-18-2007
kermit > all
-
-Rene- - 02-18-2007
Zajebiste njusy.
-
The Stig - 02-19-2007
moze chłopaki odkryją raport dotyczący likwidacji WSI
-
Acrid - 02-19-2007
Pytanie na szybko. Bawil sie ktos w tworzenie wlasnych tshirtow? DIY? prasowanki, szablony? W sumie, wydaje mi sie, ze w ktoryms temacie byla juz o tym mowa i nawet Ksieciunio cos pisal, ale jakos nie pamietam gdzie to bylo.
-
balzac - 02-19-2007
^Książe robił koszulki z Kononowiczem.
A w sumie fajna sprawa, zrobić sobie własną true koszulkę. Jest odpowiednia www stronka, ale ona jest chujowa. Żadnej takiej firmy w mojej okolicy również nie ma, więc zrezygnowałem.
Na T-Shirta walnąłbym jakiś motyw z Siekiery, Apteki czy The Users.
-
Acrid - 02-19-2007
Do It Yourself! ;) Tylko, ze zastanawiam sie wlasnie jak, zeby to trwale bylo, a nie kilka spotkan z woda i zabawa na nowo.
-
balzac - 02-19-2007
Acrid napisał(a):Tylko, ze zastanawiam sie wlasnie jak, zeby to trwale bylo, a nie kilka spotkan z woda i zabawa na nowo.
Ano właśnie! W ogóle to z czego są zrobione te koszulki z RMS?
Mój 365 dzień na forum, hoho. Jak ten czas szybko leci, przemijamy, życia nie oszukamy!
-
-Rene- - 02-19-2007
Nie opłaca się robić samemu koszulki, lepiej zamówić. Lepsza jakoś i w ogóle...
-
Prisca - 02-19-2007
^
Yup, zgadzam się. Zasada co tanie to drogie, jest jak najbardziej prawdziwa.
-
Acrid - 02-19-2007
-Rene- napisał(a):Nie opłaca się robić samemu koszulki, lepiej zamówić. Lepsza jakoś i w ogóle...
Bo ja wiem. Wszystko zalezy od pieniedzy. No i na takiej zamowionej koszulce nadruk zazwyczaj jest ~ A4. Gdy robisz samemu, bawisz sie jak chcesz. Tylko wlasnie pozostaje pytanie, czym to dokladnie wykonac. Chyba bede musial PMnac do Ksieciunia.
-
-Rene- - 02-19-2007
Są do tego specjalne farby, drogie i w ogóle, to trzeba potem odpowiednio naświetlić, wysuszyć... No dużooo roboty z tym jest...
-
The Stig - 02-19-2007
balzac napisał(a):^Książe robił koszulki z Kononowiczem.
A w sumie fajna sprawa, zrobić sobie własną true koszulkę. Jest odpowiednia www stronka, ale ona jest chujowa. Żadnej takiej firmy w mojej okolicy również nie ma, więc zrezygnowałem.
Na T-Shirta walnąłbym jakiś motyw z Siekiery, Apteki czy The Users.
u mnie jest taki punkt wiec zapraszam
Ich koszulka, plus nadruk A4 wyniesie niecałe 40 zł