Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Zoltan - 02-18-2007

Tata kazika

- -Rene- - 02-18-2007

balzac napisał(a):A właśnie, gdzie jest -Rene- ? Wink
Tam gdzie zwykle, zerkam na swoich ulubionych forumowiczów ale coś mało ciekawych rzeczy ostatnio mówią więc czekam na lepsze njusy.

- wunderwaffe - 02-18-2007

-Rene- napisał(a):
balzac napisał(a):A właśnie, gdzie jest -Rene- ? Wink
Tam gdzie zwykle, zerkam na swoich ulubionych forumowiczów ale coś mało ciekawych rzeczy ostatnio mówią więc czekam na lepsze njusy.
[Obrazek: Untitled-1.png]

- IstnyKurwaRomantyk - 02-18-2007

[Obrazek: 470.jpg]

kermit > all

- -Rene- - 02-18-2007

Zajebiste njusy.

- The Stig - 02-19-2007

moze chłopaki odkryją raport dotyczący likwidacji WSI Wink

- Acrid - 02-19-2007

Pytanie na szybko. Bawil sie ktos w tworzenie wlasnych tshirtow? DIY? prasowanki, szablony? W sumie, wydaje mi sie, ze w ktoryms temacie byla juz o tym mowa i nawet Ksieciunio cos pisal, ale jakos nie pamietam gdzie to bylo.

- balzac - 02-19-2007

^Książe robił koszulki z Kononowiczem.

A w sumie fajna sprawa, zrobić sobie własną true koszulkę. Jest odpowiednia www stronka, ale ona jest chujowa. Żadnej takiej firmy w mojej okolicy również nie ma, więc zrezygnowałem.

Na T-Shirta walnąłbym jakiś motyw z Siekiery, Apteki czy The Users.

- Acrid - 02-19-2007

Do It Yourself! ;) Tylko, ze zastanawiam sie wlasnie jak, zeby to trwale bylo, a nie kilka spotkan z woda i zabawa na nowo.

- balzac - 02-19-2007

Acrid napisał(a):Tylko, ze zastanawiam sie wlasnie jak, zeby to trwale bylo, a nie kilka spotkan z woda i zabawa na nowo.
Ano właśnie! W ogóle to z czego są zrobione te koszulki z RMS? Surprised

Mój 365 dzień na forum, hoho. Jak ten czas szybko leci, przemijamy, życia nie oszukamy!

- -Rene- - 02-19-2007

Nie opłaca się robić samemu koszulki, lepiej zamówić. Lepsza jakoś i w ogóle...

- Prisca - 02-19-2007

^
Yup, zgadzam się. Zasada co tanie to drogie, jest jak najbardziej prawdziwa.

- Acrid - 02-19-2007

-Rene- napisał(a):Nie opłaca się robić samemu koszulki, lepiej zamówić. Lepsza jakoś i w ogóle...

Bo ja wiem. Wszystko zalezy od pieniedzy. No i na takiej zamowionej koszulce nadruk zazwyczaj jest ~ A4. Gdy robisz samemu, bawisz sie jak chcesz. Tylko wlasnie pozostaje pytanie, czym to dokladnie wykonac. Chyba bede musial PMnac do Ksieciunia.

- -Rene- - 02-19-2007

Są do tego specjalne farby, drogie i w ogóle, to trzeba potem odpowiednio naświetlić, wysuszyć... No dużooo roboty z tym jest...

- The Stig - 02-19-2007

balzac napisał(a):^Książe robił koszulki z Kononowiczem.

A w sumie fajna sprawa, zrobić sobie własną true koszulkę. Jest odpowiednia www stronka, ale ona jest chujowa. Żadnej takiej firmy w mojej okolicy również nie ma, więc zrezygnowałem.

Na T-Shirta walnąłbym jakiś motyw z Siekiery, Apteki czy The Users.

u mnie jest taki punkt wiec zapraszam Big Grin

Ich koszulka, plus nadruk A4 wyniesie niecałe 40 zł Smile