Forum Rockmetalshop
Top 5 Thrash!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Top 5 Thrash!! (/thread-top-5-thrash)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Vio - 07-18-2006

Na dzień dzisiejszy:

Coroner
Testament
Forbidden
Sacred Reich
Mekong Delta

A dalej: Voivod, Megadeth, Slayer, Annihilator, Vio-lence, Anthrax, Exodus, Metallica, Pantera i inni.

- KISIEL - 07-18-2006

Metallica (kiedy byli normalni Wink )
Coroner
Sadus
Slayer
Sepultura

- Vio - 07-19-2006

KISIEL napisał(a):Metallica (kiedy byli normalni Wink )

Normalni w jakim sensie?

- KISIEL - 07-19-2006

Kiedy grali Thrash, a nie jakiegoś modern rocka, czy niewiadomo co...

- Ambivalent - 07-19-2006

Akurat "Metallica", "Load" i "Reaload" to dobre plyty, wiec nie wiem czego sie czepiasz. Wyobrazasz sobie thrash z tak spiewajacym Jamesem ?

- KISIEL - 07-19-2006

Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

- ReTuRn - 07-19-2006

Akurat BA i Load jeszcze ujdą, ale nie od dziś powtarzam, że ReLoad to porażka...

- Krzychun - 07-19-2006

KISIEL napisał(a):Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

LOAD I RELOAD TO NIE THRASH METAL. TO HARD ROCK!!!CZY TO JEST TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA??

No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.

- Ghost_82 - 07-19-2006

No wiadomo, że Load czy Reload nie można porównywać do takich arcydzieł jak Master Of Puppets, Ride The Lightning czy Black Album, ale nie można też aż tak ich potępiać Wink Jak na mój gust są to dobre albumy.

- KISIEL - 07-19-2006

Krzychunie, chyba jesteś nadgorliwym weteranem samogwałtu, bo masz problemy ze wzrokiem. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi z tej strony... Ave.

- Ghost_82 - 07-19-2006

Krzychun napisał(a):
KISIEL napisał(a):Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

LOAD I RELOAD TO NIE THRASH METAL. TO HARD ROCK!!!CZY TO JEST TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA??

No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.

Chyba z tym hard rockiem troszke przesadziłeś Wink

- ReTuRn - 07-19-2006

Cytat:No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.

gg

- KISIEL - 07-19-2006

"gg" ?? Rolleyes

- Valhalla - 07-19-2006

znaczy sie; wypierdalaj na gg

- MaFFej - 07-19-2006

Vio napisał(a):Coroner
Testament
Forbidden
Sacred Reich
Mekong Delta

A dalej: Voivod, Megadeth, Slayer, Annihilator, Vio-lence, Anthrax, Exodus, Metallica, Pantera i inni.
KISIEL napisał(a):Metallica (kiedy byli normalni Wink )
Coroner
Sadus
Slayer
Sepultura

Kolejne dwie listy pozbawione Death Angela --> możemy zignorować Wink Smile .