Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Hallvard - 07-27-2006

Moze to jakas sredniowieczna GRANICA zla , ktorej on nie chcial przekroczyc mimo wszystko na tym krazku ;P Laughing

- Satan's Knight - 07-28-2006

^ Sorrky, sorrky Big Grin literki mi się pomieszały. To nie limes tylko times. Big Grin

- Ramone - 07-28-2006

Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.Z tego co wiem ma on się odbyć w Wrocławiu(chyba 11 październik) i w Warszawie.Prawdopodopbnie wybiorę się na koncert ,bo takie legendy rzadko bywają w moim mieście.

- hegemon88 - 07-28-2006

Ramone napisał(a):Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.

No to zajebiscie ze przyjezdzaja, ciekawe czy gitarzysci znowu zgwalcą jakies fanki satyriconu.

- KISIEL - 07-28-2006

A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison... Wink \m/

- Ramone - 07-29-2006

KISIEL napisał(a):A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison... Wink \m/
Ja myślę ,że Satyr w tym wypadku zje naszego wodza...

- Satan's Knight - 07-30-2006

Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę. Wink

- Danzig - 07-30-2006

Satan's Knight napisał(a):Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę. Wink
to by było coś Big Grin

- McCoy - 07-30-2006

hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...

- fetus - 07-31-2006

McCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem ale przyanm ze mieli ST i ND dwie niewtopione produkcje plus moze RE gdzie było ciekawie i gęsto - noi wiec moze 3 LP to w sumie i tak dużo.

- Danzig - 07-31-2006

fetus napisał(a):
McCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .
ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledysk Laughing

- fetus - 07-31-2006

Danzig napisał(a):
fetus napisał(a):
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .
ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledysk Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing ja ci wybaczam zjebany gust Laughing Laughing Laughing

- KISIEL - 07-31-2006

Czaicie jakby ktoś zrobił dla Radia Ma-RYJA covera Moher North ? Big Grin

- Nevermore - 07-31-2006

fetus-pierdolisz jak potłuczony-ostatnie cztery Satyricony to ich najlepsze płyty co do tego nie mam wątpliwości-dla mnie im dalej tym lepiej(nie jestem ekspertem jeśli chodzi o BM więc to opinia subiektywna) natomiast to, ze Satyricon zaczyna się na ND jest oczywistym faktem, reszta ich dyskografii to cieniutki BM, jakiego nie znoszę.A z komercyjnościa to ROTFL, co prawda zespól stał się bardzo popularny ale póki co ich kawałki nie lecą w radiach, są asłuchalne dla przeciętnego człowieka i poza "Mother North" raczej nielubiane przez 15-17 letnich grim pagan metalofcuf.

- Orion - 08-01-2006

Niewiem czemu gadacie o tym że Frosta mogli by nie wpuścić do poland Big Grin ....zapomnieliście już jakto niedawno napierdalał na MM z 1349 ?