Forum Rockmetalshop
Ostatnio obejrzane filmy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Ostatnio obejrzane filmy (/thread-ostatnio-obejrzane-filmy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- Ghost_82 - 02-24-2008

[Obrazek: transformers_m.jpg]

W koncu udało mi się go obejrzeć Big Grin Krótko mówiąc, dobry film ze świetnymi efektami specjalnymi.

- Książę - 02-25-2008

Sobota napisał(a):Chaos - Xawerego Że coś tam

zajebisty film , dramat o 3 braciach których losy się krzyżują jeden jest anarcho punkolem żyjacego z tgo co zakombinuje, drugi to drechu handlujacy na bazarze, a 3 jet radcą prawnym. Kurwa zajebisty film, mocno tragiczna historia.
Przed chwilą obejrzałem ten film.

Dawno nie widziałem tak żałośnie chujowej chujni. To najgorszy film jaki obejrzałem od ładnych paru miesięcy, aż tak nie krzywiłem się chyba nawet na "Nigdy w życiu".

- Sobota - 02-25-2008

Przejebane co nie :F ?

- Książę - 02-25-2008

nie, ten film jest chujowy po każdym względem

- Sobota - 02-25-2008

ja nie jestem żadnym tam krytykiem filmowym, może akurat miałem taki dzień ,że by mi puścili power rangers i by mi się spodobało, bynajmniej ja nie żałuje spędzonego przy nim czasu .

- maladiec88 - 02-25-2008

[Obrazek: AU28_1_41.jpg]

Summer of Sam - całkiem niezły film, koniec lat 70' zderzenie kultury disco i punkowców. W NY szaleje seryjny zabójca "Syn Sama". Lokalne cfaniaczki chcą go znaleźć na własną rękę

[/url]

- Książę - 02-25-2008

ten film nie jest całkiem fajny.

jest zajebisty

- Axel - 02-25-2008

Może nie film ale to ostatnio oglądam Big Grin
Młodzież? zna ten serial

[Obrazek: scrubs4-cov.jpg]

Kod:
Perypetie początkującego lekarza - Dr John 'J.D.' Dorian i jego przyjaciół - lekarza chirurga - Dr. Chris Turk, pielęgniarki - Carla Espinosa oraz lekarki - Dr Elliot Reid. Ratując życie chorym ludziom przeżywają pierwsze poważne miłości, doświadczenia lekarskie oraz ... stawiają czoła swoim wrednym przełożonym i portierowi.

z filwebu.

Jak dla mnie to jest best serial ever i nic go nie przebije Big Grin na zachętę macie 2 klipy Tongue

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ldZoJvY5i1I&feature=related[/youtube]

and :> z odcinku z musicalem Big Grin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lL4L4Uv5rf0&feature=related[/youtube]
Laughing

- KlaudiaVanKilmister - 03-04-2008

1. Pokuta - Polecam. Film opowiada o tym ,ze to co widzimy. nie zawsze musi byc prawda. To nie jest film tylko o milosci(...hoho jakby co). Podobalam mi sie grac Keiry, mysle ze jest dobra aktorka.

1. Sweeney Todd - Nie powiem, bardzo fajny film. Momentami uwazam, ze jest tam troszke "za duzo" spiewania, ale to musical, wiec nie mozna sie spodziewac innego. Piosenki, czasem troszeczke przynudzaja i Depp momentami troche jeczy. Ale film ma tez dosc duzo zabawnych momentow i swietnie dobrane efekty z krwia, cos troche stylu z filmow z lat 80'tych(horrory). taka nienaturalnie czerowna krew i pryska na wszystkie strony. to mnie nawet ubawilo. film sie dosc dziwnie konczy, ale niech bedzie.

3. shock waves - film z 1976 roku. film jest o nieszczesnikach, ktorym psuje sie jackt/lodz i znajduja tajemnicza wyspe, gdzie znajduje sie tajemniczy wielki dom i tajemniczy nieznajomy i karze oczywiscie im sie wynosic z tej jakze tajemniczej wyspy, bo czeka na nich cos zlego. czyli nazi-zombi. zero krwi i przemocy, ale nawet fajnie sie ten film oglada. nie jest nudny.

4. bowling for columbine czy tez zabawy z bronia. film zakupilam za 4.99 zl w media markcie, zkusila mnie cena tego filmu i rezyser. chyba wiemy kto, nie nikt inny jak michael moore. pokazuje amarykancow "ze zlej strony" i jacy oni sa durni (oh nie wszyscy), ale smieczylo mnie kiedy ci "wielcy i bogaci panowie" nie chciali odpowiadac na pytanie ,tylko uciekali, czy tez sie chowali. ale szkoda mi amerykanskiego narodu, bo ci niewinni ludzie zostaja zastraszani, przez media, i przez to zapewno wariuja i kupuja to bron jak ziemniaki. i tez bylo zalosne, ze jak cos ise dzieje zlego, to zawsze musza zwalic wine czarnych ,czy tez innych "nie-w-pelni-amerykanow". i ciesze sie ,ze nie mieszkam w usa.

- Mik'hael - 03-05-2008

"Gabinet doktora Caligari", film z... 1920 roku SmileCo prawda w dzisiejszych czasach już nie straszy, ale nadal trzyma klimat. Aktorstwo dziwaczne ale to można zrozumieć - aktorzy teatralni przyzwyczajeni do grania "dla tych z tyłu" (czyli bardzo ekspresyjnie, żeby widzowie w tylnych rzędach wszystko widzieli Smile) postawieni przed kamerą, wydają się teraz śmieszni. Film polecam jako ciekawostkę

- -Rene- - 03-05-2008

[Obrazek: thepaintedveil2006dq4.jpg]
Niezła rola Watts i rewelacyjna Nortona. Myślałam, że będzie jakoś słodko i płaczliwie a tu niespodzianeczka. Fajny filmik, nie żałuję.

- IstnyKurwaRomantyk - 03-05-2008

[Obrazek: nightmare_before_christmas_ver6_34250.jpg]

ale fajowe

- Valhalla - 03-05-2008

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street - wlasnie wrocilam z kina. Jak dla mnie to zajebiste.

- Axel - 03-05-2008

Ano zajebiste choć mi bardziej podobało sie Across the universe Tongue

- Valhalla - 03-05-2008

Axel napisał(a):Ano zajebiste choć
zawsze cos.. Surprised