Forum Rockmetalshop
Samochody i inne srodki transportu - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Samochody i inne srodki transportu (/thread-samochody-i-inne-srodki-transportu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

- Axel - 07-07-2007

The Stig napisał(a):rozumiem, ze stac cie tylko na zadane pytanie odpowiedziec pytaniem ?

poza tym nie podrywaj mnie wafelku

Giń twarożku. Nie bede kurwiu argumentowal moich gustów. Mi podoba sie stylistyka starych BMW i koniec.

- The Stig - 07-07-2007

A mi sie zdaje, że teza jaką postawiłes twierdzi, iż mercedesy są wieśniackie.

- Krzychun - 07-07-2007

siohbslfdhbsodhb

- The Stig - 07-07-2007

co tu będziemy pierdolić - dzisiaj widziałem Brere na live Big Grin

- Axel - 07-07-2007

Dla mnie są. A ty kurwa kompleksy leczysz ?

- The Stig - 07-07-2007

Axel napisał(a):Dla mnie są. A ty kurwa kompleksy leczysz ?

nie, chce sie dowiedziec dlaczego merce sa wiesniackie Laughing

- Sacred - 07-08-2007

Cytat:Daj argumentacje szmaciarzu ze bmw jest wiesniackie i dresiarskie ?

nie wiem dlaczego stig mu nie odpowiedzial a odpowiedz jest prosta. wystarczy wyjsc na ulice i chwile postac zeby zobaczyc kto jezdzi w bmw. i gwarantuje ze w 9 na 10 przypadkach bedzie to to osoba z włoskami na żelik i trzema paskami na dresie. a no i jeszcze zimnny łokieć i wieśniackie techno tak żeby wszyscy słyszeli :/

włąśnie przez tych debili bmw stało sie wieśniackim autem w polsce.

- Ghost_82 - 07-08-2007

Ja jakbym miał wybierać między tymi autami, to bez wahania kupiłbym mercedesa. A wieśniackie, to może być daewoo.

Edit: ^ Ja bym bardzie powiedział, że to łysa młodzież Laughing

- Axel - 07-08-2007

[Obrazek: nooker_e32.jpg]

To jeżdżą dresy. Ale to nie znaczy ze mi nie ma prawa sie podobać. O właśnie ten model no i od biedy jeszcze e30. Reszta mnie nie interesuje. A merców nie po lubie i tak. No i do dres mobilów dorzućcie jeszcze audi Tongue

- Sacred - 07-08-2007

Axel napisał(a):A merców nie po lubie i tak

ok. tak ja inni nie polubią bmw. koniec.

Axel napisał(a):No i do dres mobilów dorzućcie jeszcze audi

heh no nie na taka skale jak bmw ale tez sie spotyka. a szkoda...

- The Stig - 07-08-2007

Dzisiaj w polsce wieśniackie BMW to auto które ma powyżej 10 lat - bo takimi zazwyczaj jeździ młodzież z łysą pałą i tubą w bagażniku. Scared to zjawisko opisał z znakomicie :> A Mercedesy choćby nawet są spotykane baaaardzo rzadko u takich bezgustnych ludzi. Audi ? Opel ? Ford ? Volkswagen ? - w zasadzie wszystkie te marki w mniejszym badz wiekszym stopniu zostały zniszczone jako auto z klasą. Jeszcze, gdy polska nie była w unii łysa młodzieź jeździła maluchami i 20 letnimi składakami. Gdybyu nie ten fakt czy BMW, czy Audi - te marki zawsze miałyby klase (w sumie mają, ale mi osobiscie sie źle kojarzą)

Nie ukrywam, że seria 1 bardzo mi sie podoba, a modele najnowsze zawsze sobie cenie - w koncu to niemieckie, precyzyjnie skonstruowane auto.

- Axel - 07-08-2007

Prawie wszystkie niemieckie auta mogą robić za dres mobile. Spójrzcie choćby na golfa III z tuningowanego i najczęściej z gazem. A szkoda bo później trochę wstyd kupić taki wóz tak samo jak bmw, bo stereotypowo będą cię brali za dresa.
Jak zarobie trochę kasy to sprzedam forda i będę rozglądał sie za golfem III gtd bo na japonce to mnie niestety stać nie będzie. No chyba ze wy mi polecacie jakieś inne auto tej klasy.

- The Stig - 07-08-2007

Zapomniałes dodać wzystkie niemieckie z rdzą (czyli starsze niz 8-10 lat ;P) Bo ja łysej pały w Golfie V nie widziałem. Civic/Corolla - inna rozsądna opcja nie istnieje.

- Sacred - 07-08-2007

jak dla mnie i na moją kieszeń to liczy sie tylko vw. jak już wcześniej pisałem chciał bym kupić garbusa w dobrym stanie a jak sie nie uda to wiem że kupie polo III rocznik 96 albo nowszy z silnikiem 1.0 Smile samochód niezawodny, tani w utrzymaniu i jakby co to części jest dużo i są one tanie

- balzac - 07-08-2007

Sacred napisał(a):ak już wcześniej pisałem chciał bym kupić garbusa w dobrym stanie
też bym chciał.