-
Beast King - 08-10-2005
Był już kiedyś koleś, który miał identyczny avatarek. Też twierdził, że ten Joey, czy jak mu tam, jest najlepszym garowym świata. Ciekawe...
-
Tomash - 08-10-2005
Nooo najlepszy to na pewno nie, ale koleś który gra/grał i w Slipknocie, i w Satyricon i Metallice raczej zna się na rzeczy... ale mój avatar i tak jest najlepszy
-
goofi - 08-10-2005
ksywka... hmm poprostu znajomi tak na mnie mowia
avatar... hmm poprostu lubie ta plyte ( ale itak avatar pewnie bedzie sie czesto zmienial )
-
aXe Rose - 08-10-2005
Ja tu w sumie chyba nie pisałem
aXe Rose - xywka jeszcze z czasów, jak byłem zafascynowany Axlem jako osobowością. Ostatnio częściej w sumie używam ksywek aXL albo BlackEneD.
Awatar - po prostu logo jednego z moich ulubionych zespołów.
-
HateRox - 08-10-2005
aXe rose - dzieki za zdrowe podejscie...
-
Neth - 08-10-2005
ksywka: neth - co by plagiatu nie bylo skrocilem nethrezena
-
Goldie - 08-10-2005
ksywa - kumple już tak na mnie mówią z 6 lat (na początku było Goldi, a z "e" lepiej wygląda)
avatar - jest to mój ulubiony "filczek" z tyłu koszulki Abaddon - Godzina Krzywd zakupionej właśnie na RMS
-
Blood - 08-10-2005
ksywa: tytul jednej z piosenek Papa Roach(ulubionej mojej z nowej plyty)
avatar: bedzie sie pewnie czestp zmienial...
-
Sabelle - 08-10-2005
...nick - cóż...kiedyś bardzo lubiłam czytać Rice, no i właśnie takie mniała imię jesna z moich ulubionych książek tej autorki - Wampir Armand. Teraz już mi to przeszło....naszczęście
avatar; jeszcze nie mogę się zdecydować
-
Quostek - 08-12-2005
Ksywa: kuzyn kolegi połączył Kostka - zdrobnienie od imienia Konstanty, które mam zaszczyt posiadać - z Quorthonem. Brzmi może troszkę wieśniacko, ale właśnie dlatego mi się podoba.
Awatar: mój pierwszy to była okładka "Mezmerize" System Of A Down, później - sam projekt graficzny ( bez napisów), potem był czarno-biały Serj Tankian, jeszcze później - Mike Patton, obecnie przedstawia najbardziej true pagan satanic epic metal warriora czyli Romka Giertcha
-
buubi - 08-18-2005
Xywa: od 4 roku życia tak na mnie wołali , nawet rodzina

(dokładnie Buba)
AvatarL Twarz mojej postaci z DND NWN (system RPG) pół-drowka kapłanka Eilistree zwąca się N'iyeanore N'iniyaelae Sil-Marillienae
-
rootfl - 08-19-2005
hmm.
Xywa - kiedys miałem generator imion i xywek no i mi tak wyszlo
Rootfl
Avatar - to nawet nie wiem skad sie wział
-
Amy - 08-20-2005
Ksywa i avator mówi sam za siebie.Bo lubie Evanescence. Chciałabym zrobić swój własny avatorek ale kurde trudno taki dopasowsać do rozmiarów. :?
-
Mariusz P. - 08-29-2005
Zmieniłem avatar z tego
![[Obrazek: images240fl.jpg]](http://img371.imageshack.us/img371/3391/images240fl.jpg)
na ten :
[jakby to kogoś interesowało.......

]
-
Mille - 08-29-2005
No....Kreator. I wszystko jasne