-
Dżemik - 05-18-2006
KISIEL napisał(a):Czytałem jakiś wywiad z Peterem, w którym powiedział, że IiR/B będzie w stylu This Is The War... Zniesmaczyło mnie to szczerze mówiąc. Moim zdaniem Litany, a wcześniej De Profundis TO były DOBRE płyty, bez specjalnego udźiwniania i zbędnych klawiszy...
Dziwne, bo odnioslem wrazenie, ze TIW byl wlasnie swietnym powrotem do, moze nie Litany, ale rownie dobrego Revelations z cala pewnoscia. Ile tam jest klawiszy? Jeno na samiuskim poczatku utworu. To tylko 'spojnik' wlasciwego kawalka z intrem. Potem jest juz tylko ladna sieka.
fetus napisał(a):kupować nie trzeba ale warto odnotować fakt ze do black hehe to the blind wydali jeszcze płytke z coverami zdaje sie oraz An Act Of Darkness/ I.F.Y i jeszcze wyszło Reborn In Chaos. To były ciekawe czasy.
No dobra, niech ci bedzie. Vader to komercyjne swinie.

Ale i tak graja swietny death metal.
Sorry za literowke przy BTTB. ;]
-
KISIEL - 05-19-2006
Nie chcę być czepliwy, ale klawisze są jeszcze bodaj na "Banners On The Wind". Moim zdaniem nawet brzmienie samej płyty jest trochę za nowe/plastykowe ;/. Jak dla mnie, to mogliby zostać przy konwencji TB - nie było najgorsze...
-
fetus - 05-19-2006
Dżemik napisał(a):KISIEL napisał(a):Czytałem jakiś wywiad z Peterem, w którym powiedział, że IiR/B będzie w stylu This Is The War... Zniesmaczyło mnie to szczerze mówiąc. Moim zdaniem Litany, a wcześniej De Profundis TO były DOBRE płyty, bez specjalnego udźiwniania i zbędnych klawiszy...
Dziwne, bo odnioslem wrazenie, ze TIW byl wlasnie swietnym powrotem do, moze nie Litany, ale rownie dobrego Revelations z cala pewnoscia. Ile tam jest klawiszy? Jeno na samiuskim poczatku utworu. To tylko 'spojnik' wlasciwego kawalka z intrem. Potem jest juz tylko ladna sieka.
fetus napisał(a):kupować nie trzeba ale warto odnotować fakt ze do black hehe to the blind wydali jeszcze płytke z coverami zdaje sie oraz An Act Of Darkness/ I.F.Y i jeszcze wyszło Reborn In Chaos. To były ciekawe czasy.
No dobra, niech ci bedzie. Vader to komercyjne swinie.
Ale i tak graja swietny death metal.
Sorry za literowke przy BTTB. ;]
komercyjne swinie nagrywają dla nuclear blast, vader nie jest i nie bedzie komercyjny aż tak źle nie jest przestań. grali świetny death metal to prawda 3 pierwsze LP plus ewentualnie Litany. boże daj kolejną dobrą płytę ale bez doca już nie będzie tej mocy.
-
Dżemik - 05-19-2006
Fakt, fakt, ale nie ma co rozpaczac. Daray to obok Infero najlepszy obecnie polski perkusista. Nie jest tak zle.
-
fetus - 05-23-2006
Dżemik napisał(a):Fakt, fakt, ale nie ma co rozpaczac. Daray to obok Infero najlepszy obecnie polski perkusista. Nie jest tak zle.
masz trochę racji le doc był nie tyle co najlepszy w polsce ale również za oceanami więc moje zmartwienie jest chyba zasadne?
-
Dżemik - 05-23-2006
Widze, ze chyba musieliby zatrudnic Hoglana by Cie zadowolic.

Szkoda Docenta, ale muzyka Viadra az tak bardzo na tym nie ucierpiala.
-
Acrid - 07-03-2006
Vader - Impressions in Blood
01. Between Day and Night
02. ShadowsFear
03. As Heavens Collide...
04. Helleluyah!!! (God is Dead)
05. Field of Heads
06. Predator
07. Warlords -> mp3
08. Red Code
09. Amongst the Ruins
10. They Live!!!
11. The Book
4 wrzesnia via Regain Records
-
Nevermore - 07-03-2006
Zapowiada się całkiem ciekawie, jak będzie kosztowac <40 zł to kupuję.Ten do posłuchania w empeczy przyzwoity, na dzien dobry mnie nie powalilł.
-
Dżemik - 07-16-2006
A mi sie podoba bardzo. Vader jednak powrocil do formy z Litany/Revelations. Niepotrzebnie tylko Piotrus drze morde na samym poczatku utworu, slabo to brzmi.
Wyglada na to, ze znowu bedzie to swietna, ale jednak zagrana na jedno kopyto plytka.
-
Acrid - 07-19-2006
Plyta juz smiga po necie, wiec jezeli ktos nie potrafi wytrzymac do premiery moze juz sobie posluchac.
-
fetus - 07-20-2006
okłdka z dupy totalnej dupy wołowej...
-
KISIEL - 07-20-2006
Odezwał się ten , co lubi zaspermione oczodoły i niemowlęta zabijane tasakiem...
-
fetus - 07-20-2006
KISIEL napisał(a):Odezwał się ten , co lubi zaspermione oczodoły i niemowlęta zabijane tasakiem... 
gdzie tam widzisz rzeznie? fajnie było na tej zielonej hehe jak jeszcze grali death metal.
-
KISIEL - 07-20-2006
"zielonej" que ?
-
Flying Corpse - 07-20-2006
^
o Ultimate Incantation pewnie chodzi