Forum Rockmetalshop
Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota??? (/thread-dlaczego-takem-zwani-tru-metale-nie-lubi%C4%85-slipknota)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- gabrysia - 10-21-2004

proszę bardzo Smile tylko nie mysl że to dotyczy slipknot, bo ich uwielbiem. dałam taki ogólny przykład.

- psychosis - 10-21-2004

nic o slipach niepisałaś , wiec chyba nie o nich mowa... ale widze ze jak ktos chce to potrafi..Smile)

- hier_kommt_die_sonne - 10-21-2004

nie podobaja mi sie=ich muyka jest dla mnie glupia=nie podoba mi sie ich styl=maja glupie piosenki=ich piosenki nie sa fajne=nie podobaja mi sie

czyli wracamy do punktu wyjscia wg mnie to w zupelnosci wystarczy a wy i tak zrobicie co chcecie

- Naz - 10-21-2004

Nielubicie ich bo są debilni? A może nielubicie ich bo ich nie lubicie? Czy nie łatwiej powiedzieć, że ich nielubicie bo ich nielubicie niż mówić, że ich nielubicie bo są debilni? Ja myśle, że robią świetny szoł a to, że ich nie lubicie to Wasz problem. Buahahaha! Ale się uśmiałem Zając! Szoł SlipKnota jest słaby i publika dłubie w nosie? Buahaha. Może uważasz tak bo ich nielubisz? Zawsze będziesz mówił, że są debilni i mają kiepski szoł bo ich nielubisz. A ja ich lubie! I jeśli uważasz, że ich piosenki są debilne to ich poprostu kur*a nielubisz! No przecież kur*a cały czas mówie, że ich nielubicie bo są debilni i, że ich szoł jest super zajebisty!

- Co Wam to przypomina? Wink

- gabrysia - 10-21-2004

słyszałam opinię, że slipknot jest jednym z najlepiej koncertujących amerykańskich zespołów. widziałam ich tylko w TV(chlipSad ), ale mam wrażenie, że ktoś nie kłamał. oni "na żywca" grają zaje****!!!!

- psychosis - 10-21-2004

Naz napisał(a):Nielubicie ich bo są debilni? A może nielubicie ich bo ich nie lubicie? Czy nie łatwiej powiedzieć, że ich nielubicie bo ich nielubicie niż mówić, że ich nielubicie bo są debilni? Ja myśle, że robią świetny szoł a to, że ich nie lubicie to Wasz problem. Buahahaha! Ale się uśmiałem Zając! Szoł SlipKnota jest słaby i publika dłubie w nosie? Buahaha. Może uważasz tak bo ich nielubisz? Zawsze będziesz mówił, że są debilni i mają kiepski szoł bo ich nielubisz. A ja ich lubie! I jeśli uważasz, że ich piosenki są debilne to ich poprostu kur*a nielubisz! No przecież kur*a cały czas mówie, że ich nielubicie bo są debilni i, że ich szoł jest super zajebisty!

Twoją pierdolniętą wypowiedz ?? Question Question Question

- gabrysia - 10-21-2004

aleś Ty miły....i nie używaj takich słów, bo zamkną kolejny temat, a tego nie byśmy nie chcieli. no chyba, że myślisz inaczej

- Krolik - 10-21-2004

Cytat:Nielubicie ich bo są debilni? A może nielubicie ich bo ich nie lubicie? Czy nie łatwiej powiedzieć, że ich nielubicie bo ich nielubicie niż mówić, że ich nielubicie bo są debilni? Ja myśle, że robią świetny szoł a to, że ich nie lubicie to Wasz problem. Buahahaha! Ale się uśmiałem Zając! Szoł SlipKnota jest słaby i publika dłubie w nosie? Buahaha. Może uważasz tak bo ich nielubisz? Zawsze będziesz mówił, że są debilni i mają kiepski szoł bo ich nielubisz. A ja ich lubie! I jeśli uważasz, że ich piosenki są debilne to ich poprostu kur*a nielubisz! No przecież kur*a cały czas mówie, że ich nielubicie bo są debilni i, że ich szoł jest super zajebisty!

ty kretynie przeczytaj wpierwej me opinie na temat tego zespołu potem komentuj.....

- Splash - 10-22-2004

Psychosis, pierw Vader a potem obrażasz Slayera, i śmiesz go porównywać do gówno-wartego poziomu Slipknota ? Slayer to legenda, a ten twój Slipknot pozostanie w pamięci tylko takich ludzi jak ty! (Których jest niewielu). Nie oszukujmy się, Slipknot poza Vermillion p.2 JEST GÓWNEM, powtarzam, JEST GÓwNEm jakiego nawet mój pies jeszcze nie wąchał! A ci, którzy go słuchają, i mówią, że Slipknot jest lepszy od Slayera albo Vadera, po prostu się ośmieszają... Ludzie, ten świat zszedł na psy....[/quote]

- Cranmer - 10-22-2004

Splash napisał(a):Psychosis, pierw Vader a potem obrażasz Slayera, i śmiesz go porównywać do gówno-wartego poziomu Slipknota ?[...]
To już jest chore! Splash - absolutnie się z Tobą zgadzam! Można Slayer'a nie lubić, ale nie można niedoceniać ich wkładu w muzykę metalową! Porówywanie Slayer'a czy Vader'a do Slipknot'a to delikatnie mówiąc potwarsz!! Mad

Psychosis - człowieku pomyśl zanim czasami coś napiszesz! Slayer to żywa legenda, Slipknot to żywa hańba muzyki metalowej! Oczywiście moim zdaniem Wink Choć sam super-fanem Slayer'a nie jestem.

gabrysia - ależ bardzo możliwe, że slipknot jest jednym z najlepiej koncertujących zespołów Ameryki (pod warunkiem, że Północnej... w kwestii obu ameryk to zostają daleko w tyle za Sepulturą czy Soulfly'em). Ale spotkałem się też z opinią, że najlepiej koncertującą wokalistką Ameryki Północnej jest Britney Spears, a wokalistą Eminem - więc nie wiem czy taka recenzja show jest dla slipknota wyróżnieniem. Poza tym musimy na coś zwrócić uwagę... w USA koncerty są po to aby było jak najwięcej "wodotrysków". W Europie (acz nie tylko... choćby jeszcze w Ameryce Południowej - jak jest z Azją nie wiem Smile) przede wszystkim dla muzyki, a niesamowitej atomsfery nie muszą tworzyć zespoły - fani sami doskonale to robią. Miałem okazję obejrzeć kilka koncertów na żywo ze Stanów i w porównaniu z tym co jest w Europie lub Ameryce Południowej (choć te też znam tylko z nagrań) są to drętwe imprezy w których fani nie za bardzo wiedzą co mają robić więc to sobie rączką pomachają, tam fryca poprawią...

- Tapeworm - 10-22-2004

wkurza was, że "błitnej młanki" czy jakioś tak słuchają SlkpKnota?? a co powiecie na tych wszystkich, którzy noszą koszulki metalliki tylko dlatego, że jest na nich przeważnie wzbudzająca respekt czaszka(dla nich)??Członkowie SlipKnota nie decydują kto ma ich słuchać. Ludzie sami wybierają. Nieraz dlatego. ąe lubią, a nieraz dlateko, ąże słucha tgo np. ktoś do kogo ściemniają..

- psychosis - 10-22-2004

hehe Najpierw Vader potem Slayer jakby niepatrzec tak było jest i bedzie... Wy niesłuchacie Slipknota i na niego wrzucacie , piszecie ze do debilizm gówno itp wieć ich obrażacie z czym sie niezgadzam... ,a jak ja bluzgam Vadera i Slayera to wszyscy pisza ze sie uparłem na te 2 zespoły i jde po nich...Proste Wy nielubicie Slipów ja Vadera i Slayera... więc niewiem po cholera to dalej ciagnoć i tak bede przy swoim... pewnie wy również...

Cramner - chory to chyba Ty jestes , że niemozesz skumac tak banalnej rzeczy ,że niekażdy musi wielbić Szlejera i Wejdera Big Grin

- Krolik - 10-22-2004

Hej hej hej, przeciez wy wszyscy prezentujecie dziwny pogląd zwalczniania danej kapeli dla zasady... Slipknot mieści się w granicach mej tolerancji muzycznej , mam nawet ich wszystkie płyty i uważam , że graja fajna muzyke (moze dlatego,że kazdy album prześłucałem po 20 razy conajmniej). Moge również odnosić te kapele do siebie swobodnie, ze wgledu na biegłą znajomośc ich twórczości jak i sympatię jaką ich darzę, dzieki czemu me wypowiedzi staja sie w pełni obiektywne....
Tak byc powinno, natomiast najeżdżanie na slipknota bo:"widziałem go na vivie a moi koledzy, co słuchaja cradle of filth mówią, ze to gówniany nu metal" , jest tym właśnie "debilizmem...

p.s. choc trudno tu porównać klasę w jakiej znajduje się slayer, który z racji swych dokonań powinien być czczony przez kazdego fana metalu ( bo ten zespół jest esenja tego gatunku), do slipkota...

- Cranmer - 10-22-2004

psychosis napisał(a):Cramner - chory to chyba Ty jestes , że niemozesz skumac tak banalnej rzeczy ,że niekażdy musi wielbić Szlejera i Wejdera Big Grin
Słuchaj - ja sam nie przepadam za Slayer'em. Ale mam dla tego zespołu szacunek (repsect jak by to niejaki Ali G. powiedział Big Grin) za jego wkład w cały gatunek. Kumam, że niekażdy musi wielbić i słuchać Slayera. Ale nie kumam jak można niedoceniać tego co ten zespół zrobił dla metalu!

- Naz - 10-22-2004

Eh... nie zrozumieliście mojej aluzji do wypowiedzi psyho Wink

Co do SlipKnota... nie przepadam za nimi, ale ich muzyka mnie nie denerwuje. Napewno wole ich od LP (chociaż nie widze dużych podobieństw w ich muzyce). Mam Iowe i znam reszte płytek. Widziałem występ na żywo i mogę dać im 6/10 Wink