Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Wiocha - Hair of the dog - 10-24-2004

najwieksza wiocha z jaka sie spotkaliscie ?
u mnie to disko polo, wyglad metalowcow (mroczne laski/mroczni metale,kostki itp )jakies grandzowce w podartych spodniach i tlustych wlosach, lyse hip hopolowce ze smyczami, trendziarskie towary i program europa da sie lubic (pewno jeszcze o czyms zapomnialem)

- gannon - 10-24-2004

ja w mojej poprzedniej fryzurze "na grzyba" Laughing

- Splash - 10-24-2004

Wiocha ? Sk8y, i twórczość niektórych zespołów.

- Acrid - 10-24-2004

Ja Smile

- Dżemik - 10-24-2004

Uh.. 'Wiocha' to raczej szerokie pojecie.. Pomyslmy.. 'Pokemony', gotyckie i punk ciuchy, obcisla koszulka + wloski na zel, brak kultury w stosunku do kobiet.. Tematy takie jak te.. =P

- tix - 10-24-2004

qpa na drodze

- Krolik - 10-24-2004

wiekszośc tematów w offtopicu, reszta nieważna póki co...

- Valhalla - 10-25-2004

dla mnie wiocha to sposob wyrazania sie niektorych ludzi, czyli weszlem zamiast wszedlem itp itd, jak sie mieszka w Polsce to sie na listosc boska powinno mowic po polsku niezaleznie od tego czy ma sie nasrane w gaciach, lysa glowe czy jakies tam inne Wink

- Hair of the dog - 10-25-2004

dzemik dlaczego uwazasz ten temat za wioche ?bylem ciekaw co do waszych pogladowWinkprzeciez nikogo nie obrazam?(chyba?Tongue)
a splash co do skejtow to zapewne chodzi co o naszych polskich dresohiphopolo?

- Dżemik - 10-25-2004

Tak tylko sobie napisalem.. NIe bierz tego do siebie.. =)

- Dementor - 10-25-2004

Zdecydowanie obcisły sweterek(obowiązkowo rozpinany z boku!) plus wlosy na żel(oczywiście żelu więcej niż włosów).aha zapomniałby :jeszcze czerwone adidaski Big Grin

- Valhalla - 10-25-2004

i babska torba do tego? Big Grin
U mnie w szkole jest taki wlasnie chlopak, ma czerwone adidaski i obcisly sweterek i zelik Big Grin

- Saul Hudson - 10-25-2004

mężczyzna w liceum , który jest konsultantem Avonu , jak pewnien pedzio z mej kofanej klasy ... Confusedhock: Laughing

- Hethell - 10-25-2004

Dlaczego uwazacie gotyckie ciuchy za wioche równą dickopolo, dresiarzom i brakiem kultury? Evil or Very Mad To jakies naduzycie.

Hethell

- gabrysia - 10-25-2004

dla mnie wiocha jest wtedy kiedy moje "koleżanki" spotykają się z jakimiś innymi koleżankami na ulicy i już z daleka piszczą i biegną do siebie z wrzaskiem. potem oczywiście obowiązkowo uściski i buziaki. i znów piski. aż mi się chce wtedy rzygać. rozumiem-nie widziały sie dawno, ale bez przesady...maxymalna żenada. no i też jak jakaś laska jest "przy kości" i wbije się w jakieś obcisłe spodnie, najlepiej biodrówki i jakąś króciutką i równie obcisłą bluzeczkę, apo boku brzuch jej sie "wylewa" ochyyyyda!! co by tu jeszcze dodać?? no tak jak ktoś wcześniej, ta polszczyzna : "rozumisz", "umisz", "poszłem" itd. już nawet nie chce mi się ich poprawiać. najśmieszniejsze jest to, że u mnie w szkole nawet nauczycielka z maty tak mówi. koszmar!!!