Forum Rockmetalshop
Azarath - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Azarath (/thread-azarath)

Strony: 1 2

Azarath - Dechri - 10-11-2004

co myślicie o tej kapeli - projekcie znanego z Behemoth Inferna, ja osobiście posiadam drugie ich wydawnictwo i śmiem twierdzić że jest naprawdę dobre, tylko Inferno na zdjęciach jakby przytył Smile czyżby dobrobyt aż tak mu się udzielał Smile

- Jakub - 10-11-2004

hehe mięsien piwny mu urusl Big Grin a Azaratha znam mam dwa albumy i moge stwierdzic ze calkiem calkiem

- Art... - 10-25-2004

Taaak Azarath ladnie melodycznie z milymi balladami graja (taaa jasne buehehe). Nie no teraz na serio... podoba mi sie to co robia Smile Fajne jest to intro "Taedium Vitae" a moj ulubiony kawalek to hmm "demon speed" tiaaaa Big Grin Big Grin

- Jakub - 10-27-2004

taaa Azarath swietny jest oni bede jeszcze slawni Laughing w sumie juz sa ale nie bardzo

- Duce - 10-29-2004

doczasu jak inferno będzie walił w behemoth to nie widzę wielkiej kariery przed azarath a pewno będzie długo walił bo mu sie to mocno opłaca

- Anonymous - 11-10-2004

Azarath jest rewelacyjny Szczególnie Infernal Blasting przypadł mi do gustu Fachowy brutalny death metal starej szkoły Nic tylko słuchać i machać łbem dla Szatana Big Grin Jak to mówią name of Satan we adore! I basta!

Azarath - Necroblood - 01-31-2005

Ja myślę że Azarath nagrał najlepszą death metalową płytę zeszłego roku. I jak tak dalej pójdzie to będzie to jeden z najlepszych zespołów death w Polsce, a może i na świecie. A Inferno Jest jednym z najlepszych pałkerów na świecie co udowodznił na płytach Behemoth, Witchmaster I Azarath

- hegemon88 - 01-31-2005

Zachowanie publicznosci na koncertach Azarath to dla mnie syf roku.

- Dechri - 01-31-2005

może rozwiń wątek hegemonq bo z tego co napisałeś wiele wywnioskować nie idzie

- hegemon88 - 02-01-2005

Dechri napisał(a):może rozwiń wątek hegemonq bo z tego co napisałeś wiele wywnioskować nie idzie

No nikt nie dal po mordzie Inferno za pozerstwo, ani nawet ich nie obrzucono jajami za pozerstwo.

- Necroblood - 02-01-2005

hegemon88 napisał(a):No nikt nie dal po mordzie Inferno za pozerstwo, ani nawet ich nie obrzucono jajami za pozerstwo.

Nie, teraz to przesadziłeś. Za to co powiedziałeś kazdy porządny metalowiec powinien walnąć cię w ryj! Wyrwać ci ten głupi łeb i nasrać do środka! A Inferno powinien ciąć cię zyletką i posypywać rany solą głupi lamusie. Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!

- Alsvartr - 02-01-2005

Necroblood nie rób sobie nic z jego wypowiedzi Wink To taki nasz forumowy rozśmieszacz Laughing

- Dechri - 02-01-2005

Alsvartr napisał(a):Necroblood nie rób sobie nic z jego wypowiedzi Wink To taki nasz forumowy rozśmieszacz Laughing

ano dokładnie Smile taki pajacyk Tongue i samozwańczy podnóżek wszebąda Rolleyes

- hegemon88 - 02-01-2005

Necroblood napisał(a):Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!

No przeca Inferno jest tez w behemoth.

- Necroblood - 02-01-2005

hegemon88 napisał(a):
Necroblood napisał(a):Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!

No przeca Inferno jest tez w behemoth.

Drogi hegemonq pozwól ze wyjaśnie ci co znaczy słowo pozerstwo. Według słownika: "sztuczność w sposobie bycia,nienaturalność zachowania, pozowanie". Pomijam w tym momencie fakt ze według ciebie Azarath jest "sztuczny" (a moze komercyjny według ciebie). Natomiast nie mam pojęcia po co piszesz ze Inferno gra w Behemocie. Gra tez w Witchmasterze, no i co z tego? Co to ma do tego ze jest on według ciebie pozerem? Proponowałbym więc hegemonie zebyś troszeczkę pomyślał zanim coś napiszesz. Dziękuje Big Grin