Alastor -
Vlad - 02-07-2006
Zna ktos poza Tomashem? 8)
-
buubi - 02-07-2006
Jasne czosnek, chowałem się na ich poczatkach, choć nigdy nie byli kultowi grali bardzo dobrze.
-
RamzeS - 02-07-2006
Mnie jakos nigdy nie podniecali
Ot,takie sobie granie.
-
SuicideKaiten - 02-07-2006
Zara
Ten polski czy ten faszystowski grecki?
-
Tomash - 02-07-2006
Jasne że polski. Całkiem sympatyczne granie, wszystkie 3 albumy trzymają poziom, chyba "zło" jednak najlepsze. Szkoda że są dostepne inaczej(Syndroms mam w mp3 niestety

) Wokalista jest dobry, co u nas jest niestety żadkością.
-
Tomash napisał(a):Jasne że polski.
No widocznie dla ludzi obytych w świecie nie dość jasne

Ok, nieważne
-
buubi - 02-07-2006
O0o00 - "Syndroms Of The Cities" tego tytułu mi własnie brakowało. Jak na te czasy (koniec lat 80-tych) bardzo solidne granie.
-
Nevermore - 02-07-2006
No dobry zespół.. "zło", nawet najsłabsze "Żyj gnij milcz " to kawał niezłego grania, tylko nie wiem jak je dostac poza internetem
btw. jakis koncert grają w Bydgoszczy slyszałem

zajebista sprawa :!:
-
Nevermore napisał(a):tylko nie wiem jak je dostac poza internetem 
Na allegro widziałem kilkakrotnie "Zło" na kasecie, przynajmniej tyle kojarzę bo mnie ten zespół nieszczególnie interesuje.
-
Nevermore - 02-07-2006
SuicideKaiten napisał(a):Nevermore napisał(a):tylko nie wiem jak je dostac poza internetem 
Na allegro widziałem kilkakrotnie "Zło" na kasecie, przynajmniej tyle kojarzę bo mnie ten zespół nieszczególnie interesuje.
ale to pewnie jakaś chujowa przegrywka albo wydanie jakiego.s barona czy innego chłamu
-
Tomash - 02-07-2006
Zło wydało Loud Out. Poza tym: Mam całkiem sporo rzeczy z Barona czy innego Taktu i nadal brzmią dobrze, a kasety z mmp, wydane pare lat temu nadają się w dużej mierze tylko na hasiok.
Rada: Czasem warto poszperać po malutkich zapyziałych sklepikach w niedużych miasteczkach :] na wakacjach zdobyłemw ten sposób MC Iscatioty i Magnus, a nie tak dawno w Chorzowie(w sklepie w którym są praktycznie same koszulki a z płyt to praktycznie tylko disco polo i pop) wypatrzyłem sobie demko Esqarial.
-
Przegrywek raczej na allegro nie widuję, a jeśli nawet to jest to BARDZO wyraźnie zaznaczone, po drugie Baron wydawał wtedy po prostu niemal wszystko co polskie, po trzecie wcale nie w postaci chłamu (no może kiedyś gdy szaleli pod straszliwie metalową nazwą DINO records), większość kaset jest wydana dość przyzwoicie, a że wkładki coś dziwnie śmierdzą to już nie moja wina. Tyle.
Tomash napisał(a):Magnus
A nie chciałbyś może "The gods of the crime" ode mnie?

czy to właśnie to masz?
-
Tomash - 02-07-2006
SuicideKaiten napisał(a):Tomash napisał(a):Magnus
A nie chciałbyś może "The gods of the crime" ode mnie?
czy to właśnie to masz?
No właśnie to mam

:]
-
Jakbyś nie miał to bym dorzucił za free bo to tak gównianie brzmi że tylko wkładkę bym zostawił żeby się czasem pośmiać i nadziwić jak ten skurwiel może tyle żelastwa nosić
-
buubi - 02-07-2006
SuicideKaiten napisał(a):Jakbyś nie miał to bym dorzucił za free bo to tak gównianie brzmi że tylko wkładkę bym zostawił żeby się czasem pośmiać i nadziwić jak ten skurwiel może tyle żelastwa nosić
Hehe toć oni słyneli z tego własnie przywiazania do kupy kolczastego złomu na sobie