Forum Rockmetalshop
Koncert...? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Koncert...? (/thread-koncert)

Strony: 1 2

Koncert...? - zdenka88 - 08-12-2004

W topicu chodzi o podzielenie się swoim doświadczeniem, mianowicie zapytuje na jakich koncertach byliście w swoim zyciu, gdzie kiedy i jak było...?Nie chodzi tu jedynie o znane kapele jak np:Iron, Korn, itp. ale równierz Hunter, Tymoteusz, Larch... życzę miłej dyskusji Big Grin

pozdro:zdenka

- Arion - 08-12-2004

Hunter?

Hunter Fest... Mrr... ;} Kto był, ten wie jak było bosko... Od Acidów byłam pod sceną, bez kropelki wody, makabra (aż budziły się mordercze instynkty, patrząc na tych ochroniarzy i stojące za nimi zgrzewki wody mineralnej Evil or Very Mad ), a słoneczko świeciło... Ale na Heyu stałam już przy samej barierce, niemal na środku i trzymałam miejsce, to było coś... Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek tak pogowała Big Grin

Organizacyjnie trochę zgrzytów, ale muzycznie... mrau!
Oprócz trzech nowych kawałków (Raj, Wyznawcy, Łoś) i kawałków z Medeis, usłyszeć można było jeszcze piosenki z Requiem, miaaauu... I Freedom z solówką... *^^* Muzyczny orgazm ;]

Za rok będę na pewno, ech... Aż łezka się w oku kręci ;}

- Rhonwen - 08-12-2004

koncert, który najbardziej zapadł mi w pamięć to zeszłoroczny Kult w Gdańsku, rewelacyjna atmosfera i dużo różnych czynników poza muzyką Smile

Arion, mój mężczyzna też był na Hunterfeście Smile prawie cały czas pod barierką stał Smile

- Arion - 08-13-2004

Też na środku? Smile To może kojarzę, chociaż moja pamięć pozostawia wiele do życzenia ^^;

No ale za rok - straty naprawiać! Hunter Fest to genialna impreza, nie ma że nie mogę, jechać trzeba :>

- gannon - 08-13-2004

eehhh...moze za dwa lata tez sie wybiore Evil or Very Mad

- Rhonwen - 08-13-2004

Gannon - my Cię możemy zabrać Tongue
Arion - on był z ludźmi z forum Huntera Smile

- gannon - 08-13-2004

ano fajnie by było Smile , gdyby moi rodzice dali by mnie wam zabrac... Surprised czyli poprostu mi pojechac Evil or Very Mad

- Arion - 08-13-2004

Rhonwen napisał(a):Arion - on był z ludźmi z forum Huntera Smile

Aha, to stałam zaraz obok Big Grin Milutko.

Gannonie drogi... Na rodziców są sposoby Smile To nie bogowie, o wszystkim się nie dowiedzą :>

- gannon - 08-13-2004

Smile sie pokombinuje i moze sie uda za rok Wink
no ale wątpie... Evil or Very Mad

- Patyk - 08-13-2004

Blitzkrieg 2003-Vader, Decapitated,Vesania, Frontside
Whitestock 2003-Bright Ophidia, Rima, Neuropathia, Blodpaint
Mochocks Show 2004-Dominium, Heuresis, Apokatastasis
Blackstock 2004-WLP, In Extremis, Redemptor, Primal Rage
Medeis Tour Part II-Hunter, In Extremis
Grind Tour de Pologne IV-Parricide, Squash Bowels, Cerebral Turbulency
Bright Ophidia 2004-Bright Ophidia, Primal Rage
Clan of Mradu Attack 2004-Hermh, Hate, Calm Hatchery
Mochocks Show 2004-Dominium, Noktum, Freedoom
Three Days of Metal Madness 2004-Sacriversum, Mutilation,Cemetary of Scream, Crionics
Basowiszcza 2004-Rima, Neuro Dubel, Judy 4 i pare innych
Wszystkie koncerty byly w moim rodzinnym Bialymstoku, oprocz Basowiszcz ktore byly w Grodku.Wiec jeszcze w innych miastach nie bylem, ale jak bedzie kasa to i gdzie indziej sie wybioreBig Grin.

- Miriam - 08-13-2004

Mój najlepszy koncert? Zdecydowanie Dark Stars Festiwal II w Krakowie i Dżem w moim rodzinnym mieście Smile Świetna muzyka, świetni ludzie i świetna atmosfera Big Grin Czego chcieć więcej?

- Krolik - 08-13-2004

No cóż jako że wiekową osoba jestem to miałem okazję uczestniczyć w wielu koncertach. NIe będę ich klasyfikował na ciekawsze tudzież mniej ciekawe, gdyż z góry zakładam, że na to na co mam zamiar się udać musi mnie zainteresować.
Lecz te które zostały mi w pamięci, głównie ze wzgledu na rangę ich wykonawców to :
Slayer w Warszawie i Katowicach
Testament w Warszawie
2 krotnie Morbid Angel w Katowicach
Judas priest w Katowicach
Black Sabbath
Ozzy w Katowicach
Metallica w Katowicach i Warszawie (ostatni koncert w Chorzowie, prócz oprawy wizualnej to gówno)
Megadeth w Warszawie ( ostatnia ich trasa koncertowa w karierze, ha)

- Rhonwen - 08-13-2004

wow, zazdroszczę tego Megadeth Smile

- Valhalla - 08-13-2004

Ostatni zajebisty koncert na jakim bylam, to byl koncert TSA Big Grin

- Dżemik - 08-14-2004

Licze na to ze najlepszy koncert w moim zyciu jest jeszcze przedemna.. =)