wiosna -
XdkyX - 03-07-2007
prosto!
-
raf667 - 03-07-2007
zara ide piłke napiżdzać!
-
Jałokim - 03-07-2007
już ja siepostaram coby zima newer kambak
http://www.digart.pl/forum/temat/289157/Marzanna!.html?p=1
-
balzac - 03-07-2007
'Wiosna, już jutro będzie wiosna.
Niedługo będzie maj,
więc jeśli chcesz mi dać
to mi dzisiaj daj'
Jak pięknie wypić sobie wiosenne piwko wiosenną porą z wiosenną panienką.
Oby.
Wracam do przyjemnych płyt. Dziś Homo Twist, 'Białe Wakacje' Ścianki, a że niedługo wyjdzie niuł album Pogodno to i Pogodno się znów będzie słuchało.
-
Zoltan - 03-07-2007
Kurwa! Wiosna jest krieg! Hail dla Swaroga za tak ładne słoneczko!
-
Tomash - 03-07-2007
no juz mozna powrócić do uprawiania wiosenno - letnich sportów takich jak:
- rower
- piłka nozna
- picie browarów w plenerze
-
Valhalla - 03-07-2007
fajne ciepelko

oby jak najdluzej hyhy
-
Sobota - 03-07-2007
Ciepełko jak najbardziej Krieg ,ale kurwa nie luie gdy budze się rano patrze w okno a tam słońce napierdala bo mnie oczy bolą

.
Wogóle nie łazić bez kurtek - bo powietrze jeszcze chłodne i latwo się przeziębić :].
-
Acrid - 03-07-2007
Tomash napisał(a):- picie browarów w plenerze
Ano, ano!
Trzeba otworzyc sezon na Wojaka.
Najlepsze miejsce do picia! ;]
-
Tomash - 03-07-2007
choć tak po prawdzie ta zima byla tak z dupy że i tak sie czasem coś wypilo na placu
-
Valhalla - 03-07-2007
no wlasnie zadna roznica czy cieplo czy zimno zeby pic w plenerze

ja tam sie alkoholizowalam praktyczcie co zjazd na uczelni za naszym ulubionym 'budynkiem rządowym' oddalnym od uczelni o jakies 5 minut spacerkiem
-
Zoltan - 03-07-2007
Sobota zawieś jakieś firanki na okna i problem zniknie.
-
XdkyX - 03-07-2007
co za gaj co mu sie odyn etc. etc. przeniosl ten temat do traszowiska?
-
Sobota - 03-07-2007
Zoltan napisał(a):Sobota zawieś jakieś firanki na okna i problem zniknie.
Ja mam rolety 24 na dobe w pokoju zasłonięte ale i tak słońce mnei razi w oczy ,pewno pozostałość po starym pokoju gdize mialem taka przylegajaca do okna i wogóle czyste swiato słoneczne do pokoju nei wpadało . Wogole nie prepadam za dużą ilością swiatła. Fajnie jak jest widno i ciepło ale jak słońce napierdala to tez nie lubie. Zwykle z przymrużonymi oczyma wtedy chodzę :].

mhrocznie i gotycko wyszlo
-
Acrid - 03-07-2007
Tomash napisał(a):choć tak po prawdzie ta zima byla tak z dupy że i tak sie czasem coś wypilo na placu
Niby tak. Ale, gdy pogoda wiosenna/letnia, to jakos tak lepiej. Zwlaszcza nad jeziorem (omine komary, ktora zawsze zra tylko mnie, grupa krwi RhWojak robi swoje) jest zabawnie, wraz z stadem niewiast ktore nie ukrywaja sie juz pod tonami futer i czapek ;]