Forum Rockmetalshop
Jean Michel Jarre - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Jean Michel Jarre (/thread-jean-michel-jarre)

Strony: 1 2

Jean Michel Jarre - Beast King - 07-24-2005

Jeden z ojców muzyki elektronicznej (broń Boże, nie techno!). Co sądzicie o jego muzyce?

- Kafi - 07-24-2005

bardzo lubie jego muzyke,praktycznie zawsze slucham jej w samochodzie(podczas jazdy oczywiscie Big Grin )/a jego koncerty to niesamowity show Big Grin

- Axel - 07-24-2005

<hegemon88 mode>

Twoja stara 'podczas jazdy'

</hegemon88 mode>

buhehehe musialem to zrobic, poprostu musiałem Big Grin Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Kafi - 07-24-2005

co niby musiales?nic zajebistego i ciekawego tu nie widze...

- Axel - 07-24-2005

Kafi napisał(a):co niby musiales?nic zajebistego i ciekawego tu nie widze...

nie rozumiesz kontekstu ale dobra sory nic nie znaczacy zart =] co do tematu to znam i lubie
Concerts en Chine Vol 1 i 2

- Kafi - 07-24-2005

probowalam wyslac pm ,ale chyba nie poszedl...wiec moze jednak mi wyjasnisz o co w tym zarcie ci chodzilo?

- Hethell - 07-25-2005

poczytaj dokladnie forum to zrozumiesz Big Grin

- Kafi - 07-25-2005

sprawa juz wyjasniona wiec no comment jesli chodzi o ten txt/komentujcie topic ...

Re: Jean Michel Jarre - Dżemik - 07-31-2005

Beast King napisał(a):Jeden z ojców muzyki elektronicznej (broń Boże, nie techno!). Co sądzicie o jego muzyce?

Greeeaat.. Jeden z ciekawszych muzykow francuskich..

Revolutions.. \m/

- Beast King - 07-31-2005

Nie inaczej Big Grin Dodam jeszcze, że Jean Michel ma muzykę we krwi- jego ojciec, Maurice Jarre, komponował muzykę do filmów (m.in do "Szoguna")

- velvetova - 08-04-2005

wczoraj ogladalam konferencje prasowa Jean Michela i powiedzieli tam ze chca pobobic Chiny i zamierzaja wydac DVD z jego koncertu w Polsce na 25 lat Solidarnosci Smile

- Ajana - 08-05-2005

Bardzo lubię jego muzykę.Wspaniała elektronika, nie inaczej.
Big Grin

- Toki - 08-06-2005

Słyszałem pare albumów Jean Michela Jarre-go polecam oxygen chyba jego najlepszy album !! Osobiście nielubie jego muzyki 8) 8)

- Beast King - 08-07-2005

To po kiego polecasz, skoro ci się ta muzyka nie podoba? :? I zmień sobie podpis, nie ma takiego zespołu jak Led lezeppelin Smile

- franek - 08-15-2005

Klasyka elektroniki, chociaż moim zdaniem Francuz nie przebija ekipy Froese, Franke i Baumann ani też Evangelosa Papathanassiou ;)
J.M. Jarre'a pokazał mi kumpel kilka lat temu, który poznał jego muzykę poprzez reklamę (Citroena - wykorzystano którąś część 'Oxygene').. mój ulubiony album to właśnie "Oxygene". Na koncertach J.M. Jarre'a są też niesamowite pokazy i 26 sierpnia będę jednego z nich świadkiem - a co mi tam, pochwalę się, choć będę miał miejsce chyba jakiś kilometr od sceny;)