Forum Rockmetalshop
Poszukiwany perkusista i basista - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Kupię, sprzedam zamienię... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99)
+--- Dział: Inne (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inne--37)
+--- Wątek: Poszukiwany perkusista i basista (/thread-poszukiwany-perkusista-i-basista)

Strony: 1 2

Poszukiwany perkusista i basista - Nienawistnik - 09-18-2006

Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe

- Skinless - 09-18-2006

Chwali się:
jestem basistą, na perce trochę grałem.

Ale kurwa nie chce mi się z wami grać :f
Tak sobie tylko piszę ;/

sie nadajesz - Nienawistnik - 09-18-2006

Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.

Re: Poszukiwany perkusista i basista - IstnyKurwaRomantyk - 09-18-2006

Nienawistnik napisał(a):gramy w stylu dark funeral i tenebrosus

czyli wtornie gracie

Re: sie nadajesz - Skinless - 09-18-2006

Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.

Pierdolony, w życiu nie słyszał jak gram, a już kozaczy. Nie moja wina, że masz w kapeli beztalencia i debili :f
Wypierdalaj ;/

Re: Poszukiwany perkusista i basista - Flying Corpse - 09-18-2006

Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUETongueROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

- Książę 2 - 09-18-2006

Kurwa takie nazwy to ja z siebie wysrywam po kaszance. Proszę bardzo:
Anal Inferno;
Rotten Defecation;
Rabid Feces

- Skinless - 09-18-2006

Twoje nazwy brzmią jak tytuły utworów kapel, których słucham.

Jako nazwę kapeli polecam ROZPIERDALATORZY Sad
Miałem ciężkie dzieciństwo Sad

- Nienawistnik - 10-10-2006

Macie coś kurwa do nazwy. Jest moja i jest zajebista. Jeszcze bedziecie przychodzić na moje koncerty i dobrze sie bawic i wtedy wykrzyczy wam kim dla mnie jesteście.Gońcie sie.

Re: Poszukiwany perkusista i basista - Nienawistnik - 10-10-2006

Flying Corpse napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

Sam jesteś pedalski. Z taką twarzą na gnojowisko

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czyli wtornie gracie

Czyli zajebiste granie. Dodając że moja gitarzystko/wiolonczelistka robi zajebisty klimat

Re: sie nadajesz - Nienawistnik - 10-10-2006

Skinless napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.

Pierdolony, w życiu nie słyszał jak gram, a już kozaczy. Nie moja wina, że masz w kapeli beztalencia i debili :f
Wypierdalaj ;/
Fakt co do Ciebie może przesadziłem. Ale i tak wypierdalaj.

Re: Poszukiwany perkusista i basista - Flying Corpse - 10-10-2006

Nienawistnik napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUETongueROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

LIŻ.MI JAJA.SZMATO Embarrassed

Re: Poszukiwany perkusista i basista - Slayerd - 10-10-2006

Nienawistnik napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czyli wtornie gracie

Czyli zajebiste granie. Dodając że moja gitarzystko/wiolonczelistka robi zajebisty klimat

A jak coś takiego wyglada?

Nienawistnik napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

LIŻ.MI JAJA.SZMATO :oops:
Niechce mi sie z tobą gadqać ani na ciebie patrzeć. Skończ i zniknij bo i tak jestes nikim