Forum Rockmetalshop
Demon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Demon (/thread-demon)

Strony: 1 2 3

Demon - Nevermore - 05-21-2005

Hmmm, czyżby user Demon dostał Bana? Za co, bo się nie orientuję...

- Tomash - 05-21-2005

Za nieudolne naśladowanie KelThuza zapewne Laughing Laughing Laughing... tylko że K. wie o czym pisze, a Demon jeszcze 2 miesiące temu "zajmował się" tylko heavy/power , a teraz nagle stał się "ekspertem" od black metalu, thrashu, KoRna, hip hopu... co jest żałosne. Niech posiedzi troche na BANicji, może zmądrzeje...

- Dżemik - 05-21-2005

Ano dostal.. Na wlasna prosbe zreszta..

W skrocie- za chamstwo, kretyznizm, oraz moja urocza z nim pogawedke na pm..

Tylko mi tu nie probojcie sie odwolywac od tej decyzji, tak jak to mialo miejsce w przypadku KelThuza.. Gdy minie okres kary, bana zdejme sam..

- Nevermore - 05-21-2005

Tomash napisał(a):Za nieudolne naśladowanie KelThuza zapewne Laughing Laughing Laughing... tylko że K. wie o czym pisze, a Demon jeszcze 2 miesiące temu "zajmował się" tylko heavy/power , a teraz nagle stał się "ekspertem" od black metalu, thrashu, KoRna, hip hopu... co jest żałosne. Niech posiedzi troche na BANicji, może zmądrzeje...

racja, święta racja 8) . Jego lizanie dupy KelThuz'owi już było żałosne.Ale za co dokładnie? Za głupotę banów tu nie rozdają, niech jakis mod odpowie.

- Nevermore - 05-21-2005

Dżemik napisał(a):Ano dostal.. Na wlasna prosbe zreszta..

Tylko mi tu nie probojcie sie odwolywac od tej decyzji, tak jak to mialo miejsce w przypadku KelThuza.. Gdy minie okres kary, bana zdejme sam..

jak dla mnie to może miec dożywotniego bana, dupek. Laughing

- mind.in.a.box - 05-21-2005

Chyba go nikomu nie brak? O_o'

(czyt. po co ten temat w ogóle...)

- Krolik - 05-21-2005

Za frajerstwo, chyba proste...podobnie jak ta grucha.

będzie ich trochę brak, bo wprowadzali mocny akcent rozrywkowy na tym forum.

- Tuomasss - 05-22-2005

Cholera, człowiek wyjdzie z domu się piwa napić a tu takie rzeczy się dzieją Big Grin . Ale w sumie może taki kop uzmysłowi chłopakowi, że przegina....

Oż w mordę, a Grucha też dostał?! Zostawić was na kilka godzin samych i prwie rewolucja Laughing

- Flying Corpse - 05-22-2005

WIecie,nie tylko na tym forum Demon dostał bana Laughing
Swego czasu na forum rockmagazynu też miał Rolleyes

- Patyk - 05-22-2005

Dżemik napisał(a):Ano dostal.. Na wlasna prosbe zreszta..

Nie obrazilbym sie jezeli dostalby bana dozywotniego, to samo pan Grucha, wtedy forum byloby juz w miare czyste, hehe, jest jeszcze jeden taki pajac ale nie bede pokazywal palcem hehe.

- Dżemik - 05-22-2005

Dzieki moim niewatpliwym umiejetnosciom detektywistycznym, doszedlem do wniosku, ze Grucha oddal swoje konto Demonowi.. No i nasz tru metal worjor korzystal z 2 nickow.. Dlatego on rowniez dostal bana..

- Kamael - 05-22-2005

Dżemik napisał(a):Dzieki moim niewatpliwym umiejetnosciom detektywistycznym, doszedlem do wniosku, ze Grucha oddal swoje konto Demonowi.. No i nasz tru metal worjor korzystal z 2 nickow.. Dlatego on rowniez dostal bana..
;/ To już można nazwać jedynie dziecinadą...
A to o maturze kto się w takim razie wypowiadał, że tak dobrze mu poszła - też "Demon" zamiast Gruchy? ;D

- Kalin - 05-22-2005

... Nareszcie ...

- Ajana - 05-22-2005

Mam nadzieję,że nie będzie więcej takich chamów jak on.

- Tomash - 05-22-2005

Ale najlepsze jest to, że kilka miesięcy temu wypowiadał się w miarę normalnie, i nawet z sensem, dopiero ostatnio odkrył w sobie "powołanie"