Forum Rockmetalshop
Anorexia Nervosa - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Anorexia Nervosa (/thread-anorexia-nervosa)

Strony: 1 2 3 4

Anorexia Nervosa - Alsvartr - 03-08-2005

jak w temacie..co sądzicie o tej sympho balckowej,francuskiej kapeli??Znam "New obscurantis Order" i najnowszy "Redemption Process" i powiem, że bardzo miło się tego słucha.

- hegemon88 - 03-08-2005

Maja zbyt chujowa nazwe by mozna bylo ich sluchac.

- Krolik - 03-08-2005

o to to to

- Balthor - 03-08-2005

A mi sie tam nawet podoba Smile
posiadam Exile nawet nawet Smile

- Dżemik - 03-08-2005

Pewnie ze sie fajnie slucha.. Smile Mam Drudenhaus i New Obscurantis Order .. Obie plytki niezle.. Szczegolnie ta druga.. Smile Nie jest to moze Dimmu Borgir.. ale od czasu do czasu moge posluchac..

- Tailgunner - 03-08-2005

hegemon88 napisał(a):Maja zbyt chujowa nazwe by mozna bylo ich sluchac.
no dokładnie Big Grin Może i muzyka fajna, ale nazwa mi sie kojaży z jakimiś znerwicowanymi anorektykami Surprised

- Balthor - 03-08-2005

hehe anorexia nervosa wg. medycyny jest to choroba spowodowana silnym stresem, przezywaniem odejscia kogos bliskiego, no i wlasnie nic nie jedzą chodzy na to, bo chca wyniszczyć swój organizm... mozna powiedziec ze to rodzaj depresji...

- Mario1349 - 03-09-2005

...Stabat Mater Dolorosa - najlepszy ich kawałek. . . Big Grin

- Lech - 03-21-2005

posiadam jedynie Redemption Process i musze przyznac ze jeden z najlepszych symfonicznych projektow, z ktorymi do tej pory sie zetknalem...a jeszcze nie tak dawno to wszyscy mowili symfonic-bleee Wink

- JaSyLwEkJa - 05-02-2005

mam ich wszystkie plyty , dimmu borgir sie przy nich chowa ... sa zajebisci

- Anonymous - 05-02-2005

mam ich wszystkie plyty , dimmu borgir sie przy nich chowa ... są beznadziejni...

- Heruzar - 05-03-2005

New Obscurantis Order jest najlepsza, szczególnie Stabat Mater Dolorosa. A ze mają chujową nazwe to już trudnoTongue Surprised

- Lech - 05-03-2005

Rafał napisał(a):mam ich wszystkie plyty , dimmu borgir sie przy nich chowa ... są beznadziejni...

mam tylko "RP" i po przesluchaniu postawilbym ich na rowni(oczywiscie biorac pod uwage pierwsze plyty DB) Tongue

- Nuillnac - 05-03-2005

Pomimo tego, że moją przygode z ekstremalną muzyką zaczynałem od mało ekstremalnego "CoF", klawiszy w metalu zasadniczo nie trawię. Tym bardziej używanych w sposób, w jaki robi to Dani z kolegami, Szagradzik z pajacowatego Burgera i własnie francuzi z "Anorexii...". Nie podoba mi się w ogóle, syf kiła i mogiła jak twierdzą zgodnie moje uszy.
Za to "In The Nighside Eclipse" Emperor to już zupełnie inna sprawa, hehe...
Innymi słowy - jeśli klawisze dopełniają brzmienie gitar, to jest ok, ale jeśli jest ich zbyt dużo, to robi się z tego wielkie gówno a nie metal. Nie chce uchodzić za żadnego "blackmetalowego ortodoksa", ale wg. mnie Anorexia z tym gatunkiem muzyki ( podobnie jak wyżej wspomniane ) nie ma nic wspólnego.

- Lech - 05-03-2005

Nuillnac napisał(a):Pomimo tego, że moją przygode z ekstremalną muzyką zaczynałem od mało ekstremalnego "CoF", klawiszy w metalu zasadniczo nie trawię. Tym bardziej używanych w sposób, w jaki robi to Dani z kolegami, Szagradzik z pajacowatego Burgera i własnie francuzi z "Anorexii...". Nie podoba mi się w ogóle, syf kiła i mogiła jak twierdzą zgodnie moje uszy.
Za to "In The Nighside Eclipse" Emperor to już zupełnie inna sprawa, hehe...
Innymi słowy - jeśli klawisze dopełniają brzmienie gitar, to jest ok, ale jeśli jest ich zbyt dużo, to robi się z tego wielkie gówno a nie metal. Nie chce uchodzić za żadnego "blackmetalowego ortodoksa", ale wg. mnie Anorexia z tym gatunkiem muzyki ( podobnie jak wyżej wspomniane ) nie ma nic wspólnego.

a moglbys powiedziec z jakim gatunkiem zwiazane sa ww.? moze oprocz CoF- tu sie zgodze...