Forum Rockmetalshop
Ciag dalszy wiesci o gorgoroth - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Ciag dalszy wiesci o gorgoroth (/thread-ciag-dalszy-wiesci-o-gorgoroth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Ciag dalszy wiesci o gorgoroth - hegemon88 - 03-01-2005

"Na 2 marca Gorgoroth został wezwany do norweskiego sądu Bergen Tingrett
na rozprawę dotyczącą ich występu w krakowskim studio"

No moze byc ciekawie. Pozostaje pytanie kto za tym stoi i w czym interesie jest ciaganie żorżorot po sądach.

- nowy - 03-01-2005

a to co oni zrobili w tym studio ze ich po sadach ciagaja?
uswiadomi mnie ktos Big Grin

- gannon - 03-01-2005

taki mały hardkor Smile ... flaczki, krew, baranie łby i gołe panienki na krzyżach - nic godnego uwagi i podziwu...raczej współczucia

- Vikernes - 03-01-2005

od czasu dojscia do zespolu Gaahla niestety ich image ich zachowanie i muzyka to pozerstwo. pierwsze wypociny byly naprawde dobre, ale nie z wyzej wymienionym jegomosciem na wokalu. szkoda...

- gannon - 03-01-2005

to nie jest pozerskie tylko żałosne, jak cały black metal zresztą

Rolleyes

- a - 03-01-2005

dlaczego jak napisalem na tym forum niemilo o punku i innych zalosnych lewackich syfach, to temat zniknal. Jak ktos obraza Black Metal, to zero reakcji.

Po sadach i ciagaja, bo obrazili uczucia polaczków... az brak mi slow zeby to komentowac.

- Vikernes - 03-01-2005

Cytat:Po sadach i ciagaja, bo obrazili uczucia polaczków... az brak mi slow zeby to komentowac.
otoz to!! taka jest mentalnosc polakow. jestesmy slepo zapatrzeni w kosciol! to blokuje nasz rozwoj gospodarczy i intelektualny. pod wzgledem umyslowym polacy wciaz znajduja sie w sredniowieczu!! Cos co przechodzi w innych krajach, nawet takie 'obrazanie uczuc religijnych' u nas to jest afera na cala pare!!

- Tomash - 03-01-2005

A nikt nie wpadnie na to, że kogoś mogą wkurzać procesje blokujące ruch uliczny, tudzierz "kolęda", to tak na marginesie

- gannon - 03-01-2005

Cytat:otoz to!! taka jest mentalnosc polakow. jestesmy slepo zapatrzeni w kosciol! to blokuje nasz rozwoj gospodarczy i intelektualny. pod wzgledem umyslowym polacy wciaz znajduja sie w sredniowieczu!! Cos co przechodzi w innych krajach, nawet takie 'obrazanie uczuc religijnych' u nas to jest afera na cala pare!!

to Ty chyba nie jesteś Polakiem, skoro przejrzałes na oczy i widzisz cos poza kościołem Tongue

Cytat:A nikt nie wpadnie na to, że kogoś mogą wkurzać procesje blokujące ruch uliczny, tudzierz "kolęda", to tak na marginesie

procesja jest raz w roku, a kolędy nikt Ci nie karze przyjmować Smile

- Tomash - 03-01-2005

koncerty gorgoroth są rzadziej niż raz do roku Laughing

- gannon - 03-01-2005

..i mi one nie przeszkadzją. Raczej mam gdzieś czy rzucą w tłum zarżniętym kurczakiem czy dupą bawołu. Te ich przedstawienia nie mają dla mnie najmniejszego znaczenia bo sa poprostu głupie Smile

PS: podnieca was krew i odwrócony krzyżyk ubabrany we flaczkach panowie tru metalowcy? Tongue

- Tomash - 03-01-2005

gannon napisał(a):..i mi one nie przeszkadzją. Raczej mam gdzieś czy rzucą w tłum zarżniętym kurczakiem czy dupą bawołu. Te ich przedstawienia nie mają dla mnie najmniejszego znaczenia bo sa poprostu głupie Smile

Ta kapela stara się po prostu muzyczne braki zastąpić scenografią, tak nawiasem mówiąc, to chyba dłużej szykowali te krzyże i łby niż komponowali ostatnie albumy Laughing mnie oni śmieszą, ale tu sprawa jest dość poważna, bo niedługo wszystkie kapele przed koncertami będą musiały oddawać tekty miejscowemu proboszczowi do podpisu Laughing

- Vikernes - 03-01-2005

Cytat:to Ty chyba nie jesteś Polakiem, skoro przejrzałes na oczy i widzisz cos poza kościołem
poprzez matke ojca, moja babcie, jestem troche niemcem Laughing

- Arion - 03-01-2005

"...odwrócone krzyże, orgazm na pentagramach..." ;D
już drugi raz Pidżamkę cytuję na tym forum w przeciągu ostatnich dni XD
eh, chyba to o czymś świadczy, patrząc na kontekst utworu, z którego obydwa pochodzą... -_-;

ale już nie offtopicuję ;P

- hegemon88 - 03-01-2005

Vikernes napisał(a):od czasu dojscia do zespolu Gaahla niestety ich image ich zachowanie i muzyka to pozerstwo.

Chuja prawda, to wlasnie po jego dojsciu o dzieki jego ekstremalnym czynom gorgoroth stal sie bardziej true.

Nie inaczej!