Forum Rockmetalshop
Rage Against The Machine !! !! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Rage Against The Machine !! !! (/thread-rage-against-the-machine)

Strony: 1 2 3 4 5

Rage Against The Machine !! !! - muszla - 12-10-2004

Oprocz Iron Maiden moj ulubiony zespol. Wg mnie najlepszy zespol rockowy. Nieziemski bass, wspaniala gra na gitarze Toma Morello. Jak slucham ich utworkow to dostaje gesiej skorki. Ulubione utwory: Testify, Guerilla Radio, Calm like A Bomb, Sleep Now In The Fire, Bullet In The Head, Killing In The Name, Know Your Enemy. Co o nich sadzicie , jakie utworki lubicie?

- gabrysia - 12-10-2004

Uwielbiam ich. Są genialni. Które piosenki?? Ah, wszystkie są super Big Grin (no może z małymi wyjątkami, ale nie czepiajmy się szczegułów)

- Kamael - 12-10-2004

Bardzo lubię. Morello + bas i wokal, to świetny zestaw. Słucham ich zawsze kiedy gdzieś idę, wrzucam do discmana i ruszam w trasę (do szkoły, na miasto czy gdzieś indziej) tyle, że przez to nie znam żadnego tytułu piosenki oprócz Guerilla Radio i Killing In The Name ;D
Czas to zmienić, bo to głupio nie wiedzieć jak nazywa się utwór, który mi się podoba. ;D
Wielka szkoda, że zespół się rozpadł...

- ironer - 12-10-2004

Są extra... IMO troszkę za dużo rapu ale rekompensują to świetną gitarką Smile

- Macias - 12-10-2004

Mi sie podoba tylko pierwsza płytka. Ale niestety miałem "przyjemność" oglądać ich koncert i wg. mnie był beznadziejny. Zakk ciągle cos gadał i za cholere nie wiadomo było o co mu chodzi 8)

- ironer - 12-10-2004

Albo nie rozumiesz angielskiego albo Zack był na prochach Big Grin

- =Sat= - 12-11-2004

Ich muzyka ukształtowała mój światopogląd, spowodowała, że na pewne sprawy zacząłem mieć swoje zdanie. Dzięki Timowi Commerfordowi zacząłem grać na basie. Lubię wszystkie numery z dwóch pierwszych płyt, które w/g mnie są esencją hard core'u. Trzecia i czwarta też są fajne, ale nie podobają mi się tak jak dwie pierwsze. Mój faworyt na zawsze to BULLS ON PARADE i na zawsze w moim sercu zostanie. Nie do wyjebania kawałek.

[Obrazek: group6.jpg]

- gabrysia - 12-11-2004

A co teraz porabia Zakk? Wie ktoś?

- Macias - 12-11-2004

Co do ich swiatopogladu jest wszystkim czym moj nie jest. Laughing

- sikacz - 05-11-2005

gabrysia napisał(a):A co teraz porabia Zakk? Wie ktoś?
Zack robi muze solo wpisz sobie na dc++ lub czyms innym Zack de la rocha a znjadzie ci napewno jakies jego kawalki. Nagrywal takze duz z jakimis kolesiami, ale to juz nie to samo co RATM Sad

- Kamael - 05-11-2005

Im więcej ich słucham, tym bardziej mi szkoda, że już zespołu nie ma. Np. takie "Evil Empire" wypełnione fantastycznymi utworami jest dla mnie jedną z ważniejszych płyt...
Ostatnio słyszałem covery utworów RATM w wykonaniu polskiego zespołu Parking i tak sobie myślę, że nie mając umiejętności nie powinno się brać za takie coś.

- whatsername - 05-11-2005

Rage Against the Machine mmmmmm bardzo lubie Smile

- Beast King - 05-11-2005

Nie lubię tego zespołu, nie podoba mi się wokal...

- seelenleib - 05-11-2005

RATM = absolutna klasyka 8)

- Hagall - 05-12-2005

Zespół którego szczerze nie znoszę.Na pohybel komunistom ![Obrazek: Pomidor_1.gif]