Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Arka Satana }:->
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak przeglądam to forum w poszukiwaniu tematu o moim ulubionym polskim satanistycznym zespole Big Grin i stwierdzam że macie braki w edukacji, drodzy forumowicze! Arka Satana to nie tylko "taki duży taki mały.."! Arka Satana ma na koncie już 10 jakże pięknych utworów oraz kilka świetnych filmów, dlatego wszystkich niewtajemniczonych w jej mroczną działalność zapraszam na www.kicz.org skąd wyżej wymienioną twórczość można nieodpłatnie pobrać Big Grin
Polecam "Płody płody płody" (umc umc, ale czad Laughing ), "Paetz" oraz "Ty nas osrałeś" - moje ulubione kawałki Tongue
Na poczatku to bardzo ciekawy zespol pozniej to dokladniejszym wsluchaniu sie w teksty robi sie dosc zenujacy.
Mam to od dawna Angry
Już nawet dziadek śpiewa "Taki mały taki duży może wino pić!!!" Big Grin Big Grin Big Grin
Arka Satana byla dobra kiedys, jako dobry pomysl i parodia naszego pseudoreligijnego band'u...ale szybko mi sie znudzilo...
Arka Noego nie jest pseudo religijna :?
"A teraz dla wszystkich fanów Arki Satana, gorący kawałek prosto z piekła, 666 tygodni na liście - Ty Nas Osrałeś, pieśń pochwalna ku czci pana ze sklepu monopolowego, wykonana oczywiście w starym dobrym stylu necro, przygotujcie się na coś naprawdę bluźnierczego SATAAAAAN!" roooooox Laughing 8) walić Arki Noego, Parowozy Mojżesza, Kucyki Abrahama! Laughing
"Krwi i kału fontanna, najlepszy zespół to Arka Satanna" Laughing
wpiszcie na mp3.wp.pl Arka Satana - tam jest kuupe kawalkow freeware do sciagniecia bez problemowo Big Grin
Głupawe,ale śmieszne Big Grin