Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal i zwierzaki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Gannon nie chcesz to nie pisz i nie czytaj.
DO humoru proponuje nie przenosic, to powazna sprawa. Wczoraj zdalem sobie sprawe ze nie umiescilem kruka Sad
Ide sie powiesic... Crying or Very Sad
Wiewióra rulezzzz 8) Laughing
a gdzie koziorozec??!!
Vanilie napisał(a):a gdzie koziorozec??!!

Jaki koziorożec? Gdzie mroczne pasikoniki ja się pytam? Evil or Very Mad
no ale nie ma najwredniejszego stworzenia... ślimaka, takiego bez skorupki co się pcha pod nogi i trzeba uważać żeby go nie zadeptać, a jak Cie taki ugryzie, to umierasz kilkadziesiąt lat w strasznych męczarniach i tylko czekasz na śmierć Confusedhock:
wiewiorka Laughing

choc w starciu z myszoskoczkiem mialaby male szanse... Smile

a powazniej (o ile mozna tu byc powaznym Tongue) to zabraklo kruka, nietoperza, czarnego kota, psa z czerwonymi slepiami, Wachupacabry, Yeti, Nessie i mojej nauczycielki informatyki Laughing
Osioł. Bo większość metalowców to osły Wink (nie obrażając tych przemiłych zwierząt).
Isvind napisał(a):Osioł. Bo większość metalowców to osły Wink (nie obrażając tych przemiłych zwierząt).
:? Evil or Very Mad Sad Crying or Very Sad Question
Koziolek rulez! Jak moja matka zobaczyla okladke Zos Kia Cultus to sie przerazila Big Grin
A jak dla mnie wilq Big Grin A dlaczego?Po prostu dla mnie jest najodpowiedniejszy i już,z resztą lubię wilki Laughing
Wedlug mnie muszka owocowka.Obsiadają wszystko tak jak metalowcy z mojego miasta pomnik Kazimierza Wielkiego Tongue
Atreju napisał(a):Chomik

Ave Bracie Big Grin Chomiki sa zajebiste Tongue A, ze ich nie było to oddalem głos na innego futrzastego stwora - wiewiórke
co bedziec kasowac..jest dopsz Big Grin

Anonymous

głosowałem na wilka ale czemu nie ma najbardziej mrocznych zwierząt, czyli ryb akwariowych ?? Rolleyes Mr. Green
Ja też oddałem głos na wiewiórkę, ale przychylam się do opini, że najmorczniejszą gadziną jest chomik (te zęby, te futerko, ten piekielny smród z klatki Laughing ), no i oficjalna wysłanniczka Szatana na świat czyli Pszczółka Maja.
Stron: 1 2 3 4