01-22-2005, 12:01 PM
01-22-2005, 12:43 PM
Porgarmu jako takiego nie ma, na pewno jakieś syntezatory itp..... sam kiedys takowego szukalem, moze Fruity loops bedzie dobre, tylko musialbys mniec duzo sampli odpowiednich 

01-22-2005, 02:31 PM
cakewalk project 5 tyle ze on kosztuej ze 1000 zl...
on jest najlepszy(wiem bo sam uzywam)
on jest najlepszy(wiem bo sam uzywam)
01-26-2005, 04:51 PM
Modplug Tracker, sekwencer z samplerem, czyli popularny, znany z amigi tracker, tyle ze w wersji na XXI w.
www.modplug.org
www.modplug.org
06-27-2005, 11:36 AM
dobrym programem ogolnie to pisania, tworzenia muzyki z roznymi instrumentami jednoczesnie jest guitar program pro.Pasi sie znac troszke na nutach
hock: w tym programie mozna pozniej eksportowac muzeke w formaci midi jesli o taka muzyke chodzilo
innych programow nie ma
chyba ze masz dobra gitare i efekty Line 6 POD... wtedy wszystko podlaczasz do kompa , grasz i nagrywasz jakie tylko chcesz dzwieki

06-27-2005, 01:37 PM
Reason tez jest niezly do muzyki elektronicznej tylko troche skomplikowany ale wystarczy chciec to napewno da sie nauczyc... 
no Ableton Live! tez nizely jest...

no Ableton Live! tez nizely jest...
06-27-2005, 02:56 PM
Jak się trochę pokombinuje, to dużo rzeczy można stworzyć w zwykłym Hip-Hop eJay, dlatego że można w nim nagrywać instrumenty i wokal "na żywca", a do tego dodawać sample.
08-18-2005, 08:50 AM
hmm Logix Fun jest jedny z lepszych programów do robienia muzyki, przypomina wyglądem profesjonalne programy za 20 tys a jest zupelnie darmowy. Od cholery funkcji instrumenty VST łatki i pluginy dostępne w sieci możliwość nagrywania z akompaniamentem, drum machines i od groma syntezatorów to główne plusy Logixa. Co do minusów to upierdliwy i momentami trudny i nieintuicyjny interface. To chyba wszystko . Dla amatorów polecam Music Makera i wszelakie inne E-Jaye.
08-31-2005, 09:20 AM
Fruity Loops - spróbuj tego. W necie jest masa sampli do niego, do electro i industrialo napewno też się znajdą. Używa go między innymi Kr-Lik z Controlled Collapse http://www.controlled-collapse.com
10-28-2005, 07:51 PM
the gothmake
11-05-2005, 04:06 PM
Ja się bawię "Absynth 3"-naprawdę fajny syntezator w wersji komputerowej
A poza tym, to polecam "Nuendo"-też bardzo fajnie skonstruowany programik

A poza tym, to polecam "Nuendo"-też bardzo fajnie skonstruowany programik