12-09-2004, 04:34 PM
Stron: 1 2
12-09-2004, 04:44 PM
w Polsce to podziemie raczej nie istnieje... albo mówiąc inaczej - kuleje.
12-09-2004, 06:05 PM
A wiedzie je zapewne ktoś ślepy, tak jak w przysłowiu. Zgadnijmy np. kto taki? 

12-10-2004, 06:20 PM
Isvind napisał(a):A wiedzie je zapewne ktoś ślepy, tak jak w przysłowiu. Zgadnijmy np. kto taki?Ojciec Wszystkich Metalowców Mariola K.?
12-11-2004, 12:28 PM
Hellfuck napisał(a):Isvind napisał(a):A wiedzie je zapewne ktoś ślepy, tak jak w przysłowiu. Zgadnijmy np. kto taki? ;)Ojciec Wszystkich Metalowców Mariola K.?
LOL :D
05-03-2005, 09:53 PM
No cóż. Gusta są różne, więc ja uwazam że Infernal War które tak zmieszlaiście z błotem bije na głowe gros "nie - podziemnych" polskich kapel. Kwestia gustu. Po co wam ma Seba rzucac nazwami podziemnych bandów jak i tak uznacie je z góry za gówno ( bo jakżeby inaczej, skoro nawet nie dotrzecie do tych wydawnictw ). No ale czego oczekiwac po kimś, kto nazywa lalunię ad noktum zespołem metalowym, hahahaha !
A słyszał ktoś Centuriona ? Pewnie albo nie słyszał, albo nie chcąc wyjść na głupca powie teraz, że chujowe i pójdzie słuchac Behemotha który wg. mnie robi kał po "Gromie". No ale cóż, różne sa gusta i nie bede was wyzywał przeciez.
A słyszał ktoś Centuriona ? Pewnie albo nie słyszał, albo nie chcąc wyjść na głupca powie teraz, że chujowe i pójdzie słuchac Behemotha który wg. mnie robi kał po "Gromie". No ale cóż, różne sa gusta i nie bede was wyzywał przeciez.
12-27-2006, 08:28 PM
Only Viggen i Legiony Podziemia są TRVE!!!
01-02-2007, 08:43 PM
Cesarzyk napisał(a):I narazie się nie dowiedzieliśmy jakie kapele w polskim podziemiu są kulAnima Damnata, Moontower, Morfeus
01-02-2007, 09:01 PM
O dobrze gadasz człowieku!!!Ja bym jeszcze dodał Empheris,Hellish,Profundis,Mortis Dei,Throneum,Mesmerized,Moloch,Ebola,Faust itd.
Idz sie umyj a potem posłuchaj sobie Green Day.
Cesarzyk napisał(a):Podziemie to syf dla mrocznych gimnjalistów
Idz sie umyj a potem posłuchaj sobie Green Day.
01-03-2007, 08:35 PM
wiec widze, ze musze nadrobic zaleglosci , bo niewiel kapel z wyzej wymienionych slyszalem. ostatnio to massemord i furia -dwie pokrewne kapele slucham. furii spokoj i krzyk niszcza 

01-20-2007, 10:17 PM
Ja polecam Kriegsmaschine, Szron, Thunderbolt BM w czystej postaci... a dla tych co twierdzą zę podziemie to pic na wode polecam umy zęby i łozka wasza znajomosc polskiego podziemia ogranicza sie do Behemotha^^ (kto nie zrozumiał ironi niech nie komentuje. Bóg z wami Jezusek was kocha. Amen.)
01-20-2007, 10:21 PM
VargDT napisał(a):(kto nie zrozumiał ironi niech nie komentuje. Bóg z wami Jezusek was kocha. Amen.)Ale jesteś korwa mroczny normalnie ziom antychryst.
Stron: 1 2