Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Cradle Of Fear
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co sądzicie o tym filmie ?
Jest jednym z najbardziej beznadziejnych filmow jakies widzialam...o ile nie najbardziej .

Hethell
Taa ... zaczyna się fajnie (ten lokal disco Smile a potem zupełna porażka ...

Arion

No co Wy... Ja się przy nim bawiłam znakomicie ;]
Mało z łóżka nie spadłam... Ze śmiechu ;}
Potem oglądałam drugi raz, żeby usłyszeć dialogi i zobaczyć czy na pewno Dani poderżnął gardło strażnikowi tępą stroną szabli czy co on tam akurat w ręku trzyłał XD Yup, podżynał tępą Wink
HA, moja najleprza scena co ta panienka ( już martwa ) ja kby wyszła z bagna w krótym przebywała z rok, zaczęła kręcić swej koleżance w oku krawędzią rozbitej flachy Smile śmiechu było co niemiara Big Grin
moja ulubiona scena to ta z gumową głową na początku, tą którą dani rozrywa swoimi mrocznymi szponami Laughing

Film do dupy, ale ubawic sie mozna przy nim po pachy. Cipy byly tam calkiem fajne.
Moja ulubiona scena bylaby ta w ktorej ten palant poderznaby sobie gardlo i przestal meczyc ludzi swoim kiczowatym syfem 8)
<lol2> jednak na Ciebie też podziałał... i o to mu chdzoiło wzbudzić nienawiść lub miłość !! Dani rulesss !!
Nienawisc??? Chciales powiedziec śmiech. Ja go nie nienawidze poprostu on jest kiczowaty tak samo jak Wisniewski Laughing
sa jkaieś linki do ściągniecia tego filmu, bo poszukuje na kazie same kicze wyskakują mi, co jest ?
Film beznadziejny,aż od Cradle Of Filth odpycha Evil or Very Mad Niemniej jako komedia absurdu może być Laughing
khie khie khie...
film po prostu gienialny! khie khie khie....
nie no krew si eleje dani skrzeczy.. hehe...
mi sie tylko podobal motyw z ta stronka internetowa... i psychoza tego goscia, no i panienki of coz.. bo dani.. jakos za nim jako za osoba nie przepadam, w kredkach juz troche lepiej, ale na filmie to... kiczowaty
No żeby nie skłamać to powiem, że... jest to jeden z najśmieszniejszych filmów jakie w życiu widziałem Wink Nigdy nie uważałem CoF za zbiór ludzi normalnych, ale Danny pobił nawet moje wyobrażenia o nich Wink Naprawdę polecam film każdemu kto chce się troszkę pośmiać!
najbardziej rozdupila mnie scena, gdy Dani zarzyna 'pluszowego' kota i pozniej zzera jego flaki Laughing to bylo takie tru i wogole Tongue prawdziwy szatanista z niego Laughing
Zarąbista komedia niema coSmile
Stron: 1 2 3