Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wasze ulubione teledyski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
warsadal napisał(a):The White Stripes- I Just Don't Know What To Do With Myself (kto widział, ten wie dlaczego Big Grin)

Dokładnie, ale w sumie oni mają same świetne teledyski - ostatnio np. do "My Doorbell" ; ).

balzac napisał(a):Co do The White Stripes to podoba mi się taki teledysk, co tam czerwona pera była, wszystko takie czerwone, szybko się ruszające, nie mogę sobie przypomnieć co to za kawałek

Zapewne "Seven Nation Army" ; ).

Ogólnie temat rzeka, ostatnio spodobał mi się teledysk The Flaming Lips - Yeah Yeah Yeah Song.
Do filmów są też ciekawe teledyski, czasem..
Arrow POD - Sleeping awake (do MAtrixa, teledysk całkiem całkiem)
Arrow Ptaky - Chroń to co masz (Spiderman)
Arrow Świetliki - Małżowina (wspomniałem już), kawałek pochodzi z 1999 roku, teledysk jest na interii do oblukania,nagranie jest na żywo, ale obraz składa sie z fragmentów filmu Małżowina (tam głowne role grał Świetlicki, Maleńczuk i Muniek).

Arrow Nirvana - Sappy - teledysk naszpikowany Cobainem, ale w końcu to był pewnego rodzaju hołd dla niego (po jego śmierci). Dość ciekawie została pokazana jego osoba, także jego 'upadek' na samym końcu teledysku. Samą piosenkę też bardzo lubię Wink
RHCP - Otherside ...niepokojący...
RHCP - Give It Away ...szaleńczy...
Slayer - Raining Blood ...masakra...
Pearl Jam - Ten ...odjazd...
Alice In Chains - Them Bones ...czad...
Primus - My Name Is Mud ...za zęby Claypoola...
Bathory - One Rode To Asa Bay ...klimat...
Metallica - One ...thrash...
Smashing Pumpkins - Adore ...majstersztyk...
Smashing Pumpkins - Tonight Tonight ...bajka...
Sepultura - Territory ...jak pierwszy raz zobaczyłem chłopaków utaplanych w błocie naftowym to mi szczęka opadła...
Widze że dobrze prosperujący temat założyłem podobnie jak z tymi kreskowkami Smile
Jednymi z najlepszych obecnie są teledyski QOTSA za pomysłowość i poczyucie humoru, no i efekty. Kocham też stare archaiczne teledyski metalowe i nie tylko ale też np. new romantic z lat 80. Podobają mi sie klimatyczne rockowe teledyski z drugiej polowy lat 80 i poczatku 90. ja "Dr. Feelgood", ale wszystkich biją teledyski Misfits Big Grin pełne flaków i innych truposzy
Agnostic Front - Gotta Go
Rise Against - Give It All
The All American Rejects - Move Along i Dirty Little Secret (kapela jest po maksie z dupy, ale same pomysly na klipy maja genialne)
Story Of The Year - Take Me Back
Funeral For A Friend - Escape Artists Never Die
Headplate - Jump The Bridge
Lost Prophets - Last Summer
The Ataris - Boys Of Summer
Anti-Flag - The Protest Song
Arrow Los Trabantos - Ala 0-700
Słyszeli, widzieli?? Wstrząsający, kobiecy (no prawiie, jeden kolo za perą siedzi) zespół punk-rockowy z Warszawy. Big Grin

Arrow Iron Maiden - Holy Smoke
Pomimo tego, iż Ironów odstawiłem na półkę, to ten kawałek nadal lubie. Sam teledysk dość mocny jest Big Grin
balzac napisał(a):Arrow Iron Maiden - Holy Smoke
Pomimo tego, iż Ironów odstawiłem na półkę, to ten kawałek nadal lubie. Sam teledysk dość mocny jest Big Grin

Utwór jest dobry, ale teledysk do bani Big Grin Wink Ale oczywiście, to rzecz gustu Laughing
RHCP - Give it away mistrzostwo szał i cud Big Grin
RHCP - Can't stop .. xD takie nic a piekne Big Grin
RHCP - Otherside kubistyczne Big Grin
Godsmack - Straight out of line fajne Big Grin
SOAD - Arieals :] ładne i jakos mnie ten chlopczyk w dziwny stan wprowadza
SOAD - Spiders, Sugar xD... niepokój i całkowityy szał
balzac napisał(a):Arrow Nirvana - Sappy - teledysk naszpikowany Cobainem, ale w końcu to był pewnego rodzaju hołd dla niego (po jego śmierci). Dość ciekawie została pokazana jego osoba, także jego 'upadek' na samym końcu teledysku. Samą piosenkę też bardzo lubię Wink
Apropos Nirvany, mi sie strasznie podoba teledysk do You know you're right.
Jakos tak mnie... wzrusza? Rolleyes
Luknij sobie Filandie na Interii to cię wzruszy Big Grin .
Akurat ten teledysk mnie nie rusza, moze przez to, że poprostu nie przepadam za samym kawałkiem. Po za tym Cobaina i reszte pokazano bardziej od strony 'komercyjnej', jacy to oni swietni, znani, lubiani. Teledysk to Sappy był bardziej szczery, pokazał dość wiele.
qotsa: first is giveth, monsters in the parasol (!)
deftones: 7 words
soad: nieśmiertelny Sugar
illusion: wojtek (!), vendetta, trzy ptaki, nóż
rise against: heaven knows.
Mientky napisał(a):rise against: heaven knows.

nie wiedzialem ze do tego jest klip, <piona>
jest jest, zajebisty nawet. poszukaj na youtube Smile
piona piona - masz chopie gust Big Grin
Mientky napisał(a):jest jest, zajebisty nawet. poszukaj na youtube Smile
piona piona - masz chopie gust Big Grin

slyszales juz nowe Rise Against? "The sufferer and the witness". jak chcesz to PM i zadysponuje Big Grin
tak, zabierałem się nawet za sciaganie, ale musialem przerywać chyba, zaraz sobie teog poszukam Smile ale thx Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14