Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: 28-29.06.2008 - Szczytno - HunterFest '08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Informacja w pytke kuva !!!
też se umyśleli termin kolidując z EURO
A ja mam np. takie euro w dupie ; ] i wole zdecydowanie iść na koncert, nieważne jaki niż siedzieć gapiąc sięw Telewizornie.
ja sobie pojde.. na egzamin z systemu RP Wink
też to mam kurwa
Testament i Death Angel ? Sie pomysli. Tylko ciekawe kiedy (i czy w ogole) beda dostepne bilety tylko na sobote.
maja być dopiero jak ogłoszą wszystkie kapele, czyli pewno jakos w maju ,albo nawet w czerwcu ...
Podobno Katatonai doszla do składu :F
Dobra miśki ktoś bedzie ? Ja w piatek juz na polu bede jak dojade, wyslijcie mi pm to dam numer komorki co by sie zdzwonić jakby co :F
SLAYER !!! NAPIERDALAĆ !!! IMMORTAL !!!

ktoś był ? death angel, moonspell backfire zajebiście , katatonia cos brzmienie mi sie nie podobało (za cięzko ,do without god to akurat pasowało i on wyszedł najlepiej, no i jeszcze niealny ghost of the sun) testament moim zdaniem ciut monotonie ,ale jak grali takie disciples of the watch czy over the wall to cieżko było zamknąć jape. Ale najmilej z festiwalu bede wspominal pole namiotowe ,zresztą jak zawsze :F.
jak zawsze nocowałes po śmietnikach z hipisami? Mr. Green
Nie ale były wyścigi w małych smietnikach ; ]
Mr. Green
tak sie ładnie uśmiechasz że aż chciałabym zobaczyć cię w akcji, jak popierdalasz w takim wyścigu.
co tak wszyscy na Valhalle jadą?
Stron: 1 2 3